Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dokonalý zážitek ”

Agave Restaurant
Č. 73 z 5 669 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 10 US$ - 30 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Snídaně, Obědy, Večeře, Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 14. října 2017 prostřednictvím mobilu

Velice milé překvapení při první návštěvě. Skvělé jídlo, koktejly a příjemná a rychlá obsluha. Jídlo bylo rychle na stole i při plnějším obsazení.

Poděkujte uživateli maiky654165.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2017

Dokonalé připomínky. Děkuji mnohokrát.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (964)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

59964 recenzí

Recenzováno: 2. října 2017

Každoroční obřad s kamarádkou dobré divadlo + dobrá restaurace před..nás zavedl do Agave. Letos jsme vyzkoušely podruhé a příští rok nebudeme už hledat jinou. Důstojné prostředí, výborné jídlo a margarita. Pohoda, nenucenost a kvalita.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli teddykus.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. července 2017

Jak jednou ochutnáte California burrito, nebudete chtít nic jiného! Za mě nejlepší Mexická restaurace v Praze. Určitě stojí za to ochutnat i vynikající koktejly. A obsluha? Pokaždé perfektní!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli nikolatumova1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2017

Děkuji za pěkné komentáře. Californie Burrito je chutné!

Agave Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. dubna 2017

Do podniku se mi oc nechtělo, protože mi mexická kuchyně většinou vůbec nechutná. Nechal jsem se přesvědčit a nakonec jsem nelitoval.

První u čeho se musím zastavit byly skvělé drinky. Margarita ve skleničce, kde je kolem dokola sůl, to byla opravdu pecka. Vlastně jediné, co jsem chtěl ochutnal bylo ceviche a musím říct, že bylo moc dobré. Ochutnal jsem kousek quesadilly s hověžím a ta mě doslova posadila na zadek.

Když k tomu přidám kvalitní obsluhu a pěkné prostředí, nemusím se příliš rozmýšlet, zda sem ještě někdy zavítám.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli tony_z_plzne.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. května 2017

Děkuji za skvělé komentáře. Jsme rádi, že jsme vás překvapili.

Agave Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Velice příjemný podnik, skvělá obsluha. Jídlo velice chutné a skvěle vypadající :). Ochutnali jsme i pár drinků a musím říct, že cena odpovidá kvalitě a chuti. Pro nás maximální spokojenost :)

1  Poděkujte uživateli Dominika B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2017

Děkuji za pěkné komentáře.

Agave Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Agave Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Agave Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem