Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mexická romantika”

Agave Restaurant
Č. 130 z 6 090 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 10 US$ - 30 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Obědy, Pozdě v noci, Snídaně, Večeře, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 29. listopadu 2017

Vyrazili jsme se na rande. Doporučuji si udělat rezervaci in advance, protože večer to bývá velice přeplněné. Obsluha byla milá a nápomocná. Doporučili nám skvělé jídlo a nic nebyl problém. Prostřední bylo útulně romantické. Doporučuji.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli ajkajic.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2017

Děkuji moc za krásný přehled.

Agave

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 199)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

8121 199 recenzí

Recenzováno: 18. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Nádherná restaurace poblíž Staroměstského náměstí se zaměřením na mexickou kuchyni . Velmi čisté a příjemné prostředí , skvělá obsluha jídlo i drinky .

Poděkujte uživateli Erik B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2017

Děkujeme za skvělé komentáře.

Agave Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2017

Restaurace je na dobře dostupném místě. Interier je velmi vkusně zařízený. Obsluha je milá a míchají velmi dobré cocktaily, Tím končí pozitiva.
Jídlo nebylo mexické a chyběla spousta ingrediencí. Jako předkrm pro 5 lidí si představuji něco jiného, než malou misku s nachos.
Navíc je zde velmi nahlas hudba, která vám po hodině sezení začne vadit. Prostě za hodně peněz málo muziky.
Restaurant is great located. Interier and servise are nice and theires cocktails are perfect, but thats all. Food is not realy tasty and even dont taste mexican. Also music was load. I thing it dont worth for money.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Luděk D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Agave Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2017
Překladač Google

Thank you for the feedback. If you would be able to contact us at info@agaverestaurant.cz with more information we will be in contact.

Agave Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. října 2017 prostřednictvím mobilu

Včera jsme v pozdních hodinách zamířili do restaurace Agave, která se specializuje na mexickou kuchyni. Velmi příjemné prostředí, fajn obsluha, výborné jídlo - burrito s hovězí panenkou a variací sýrů + moc dobré drinky - margarita. Rozhodně vřele doporučuji!

Poděkujte uživateli Klára M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. října 2017 prostřednictvím mobilu

Příjemná a rychlá obsluha. Pěkné, mírně kýčovité a trochu hlučné prostředí. Výborná latinsko-americká kuchyně. Velký výběr alko koktejlů. Celková spokojenost.

Poděkujte uživateli Tomas P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Agave Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Agave Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem