Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
AnonymouS Bar
Č. 30 z 775 zařízení v kategorii Noční život – Praha
Dnes otevřeno: 17:00 - 2:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Nejoblíbenější bar

Fantastické místo se zajímavým až někdy tajemným konceptem. To je přesně co v Praze hledáte. Užít... přečíst další informace

Recenzováno: 3. července 2019
sarasrbova
Skvělá volba

Zajímavý interiér, příjemná zahrádka, fantastičtí barmani a obsluha, kteří vám namíchají na co si... přečíst další informace

Recenzováno: 29. července 2018
Denisa L
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (1 268)
  
Recenze (1 268)
Filtrovat recenze
1 268 výsledků
Hodnocení cestovatelů
889
198
78
38
65
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
889
198
78
38
65
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 268 recenzí
Recenzováno: 3. července 2019

Fantastické místo se zajímavým až někdy tajemným konceptem. To je přesně co v Praze hledáte. Užít si trochu napětí při vybírání a když ne, tak obsluha vždy strašně ráda a v pohodě všechno vysvětlí a doporučí. Za mě nejlepší bar v Praze s naprosto top atmosférou.

Datum zážitku: červen 2019
Poděkujte uživateli sarasrbova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 1. dubna 2019

Lokace, atmosféra a originální cocktaily byly super. Největším zklamáním byla obsluha, která svou kompletní pozornost směřovala spíše na cizince, ze kterých asi viděli více peněz (#money talks?) a s námi se vůbec nebavili, působili odměřeně, až jsem měl pocit, že si máme tedy dát drink a vypadnout. Nicméně byli slušní a náplň práce plnili. Asi je to tak v pořádku, ale věřte mi, že kdyby jen trochu svou práci prodali a že bylo co prodat, tak bychom tam zůstali déle a rádi. Velká škoda.

Datum zážitku: březen 2019
Poděkujte uživateli Nyehaeh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 29. července 2018 prostřednictvím mobilu

Zajímavý interiér, příjemná zahrádka, fantastičtí barmani a obsluha, kteří vám namíchají na co si vzpomenete. Rozhodně jeden z nejlepších barů v Praze.

Datum zážitku: červenec 2018
Poděkujte uživateli Denisa L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. července 2018

Doporučuji navštívit a užít si nevšední lokál v Praze. Nealko koktejly úplně super a nikdo neohrnuje nos nad tím, že nejsem alkoholik. Děkuji a zase někdy příště ♥

Datum zážitku: květen 2018
Poděkujte uživateli gardenoftulips.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. listopadu 2017

Stylový bar v centru Prahy se skvělou a milou obsluhou, která Vám namíchá koktejl dle Vaší chutí, a to i nealko. Vřele všem doporučuji.

Datum zážitku: říjen 2017
1  Poděkujte uživateli Cechová M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AnonymouS C, Guest Relations Manager v zařízení AnonymouS Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017

Děkujeme :D
Těšíme se na další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze