Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Famózní restaurace”

Lavande Restaurant
Č. 81 z 6 157 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 11 US$ - 23 US$
Kuchyně: Zdravá, Sloučená
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Okolí: Praha 5
Popis: Klademe důraz na kvalitu a na zdraví. Naše kuchyně je domácí, nepoužíváme konzervanty, základem jsou kvalitní suroviny – maso a vejce od farmářů, sezónní zelenina a ovoce od drobných pěstitelů. V našem menu najdete vedle kvalitního masa i výběr chutných bezmasých a bezlepkových pokrmů.
Recenzováno: 21. května 2017

Příjemná a milá obsluha, stylový interiér, famózní kančí kýta na víně. A na závěr levandulová zmrzlina. To vše s výhledem na Vltavu. Velmi doporučuji!

Datum návštěvy: květen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli garrynemo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivana K, Manažer v zařízení Lavande Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. června 2017

Děkujeme za krásnou recenzi, nic nám neudělá větší radost, než když je host od začátku do konce spokojený. Děkujeme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (482)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

913482 recenzí

Recenzováno: 10. března 2017

Má návštěva nebyla dlouhá, zahrnovala vlastně "jen" polévku a sklenku červeného, ale obojí perfektní. Skvělá domácí dýňovka, servírovaná, pro mě netradičně, s jablkem, byla výborná. Vybrané červené vínko jakbysmet. Prostředí je krásné, obsluha velmi pozorná a příjemná.

Datum návštěvy: únor 2017
    • Služba
Poděkujte uživateli Petulanek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivana K, Manažer v zařízení Lavande Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. dubna 2017

Milý (milá) Petulanku,
děkujeme za hezkou recenzi, jsme rádi, že jste u nás byla spokojená. Budeme se těšit na vaši další (a třeba i delší:) ) návštěvu.
Lavande

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. února 2017 prostřednictvím mobilu

Chodime opakovane na obedy a vzdy spokojenost. Obedy dle soucasnych trendů spise lehčí. Bonus pivo Unetice

Datum návštěvy: únor 2017
Poděkujte uživateli KejKej82.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivana K, Manažer v zařízení Lavande Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2017

Děkujeme, jsme rádi, že jste u nás spokojení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. prosince 2016

už po čtvrté mile překvapeni. jídlo je výborné ač není přesolené a překořeněné, obsluhá milá. Přijdeme zas.

Datum návštěvy: prosinec 2016
Poděkujte uživateli Marketa F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ivana K, Manažer v zařízení Lavande Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2017

Děkujeme vám, moc nás to těší.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. listopadu 2016

Pěkná restaurace, dobré jídlo z dobrých surovin, domácí chleba. Výborné pivo z Únětického pivovaru. Obsluha ale bohužel bez zájmu o hosta.

Datum návštěvy: listopad 2016
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli DIPL.ING.DAVID L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Lavande Restaurant, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Lavande Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem