Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedna z nejlepších pizzerii”
Recenze GamberoRosso

GamberoRosso
Reserve a table
2
út 20. 4.
20:00
Č. 109 z 6 176 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 2 US$ - 18 US$
Kuchyně: Italská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Okolí: Staré Město
Popis: GamberoRosso - je moderní restaurace a pizzerie Napoletana vhodná pro všechny druhy rodinných oslav, skupiny nebo jednoduše pro strávení pěkného večera s přáteli! Místo, kde věříme v řemeslo vaření a známe každý detail toho, co podáváme. Místo, kde se nejlepší italská, místní a ekologická produkce kombinuje s českým řemeslem a vytváří jedinečný zážitek ze stolování. Místo, kde můžete ochutnat skvělá italská vína nebo slavné české pivo Pilsner Urquell. Přijďte ochutnat naši pizzu Napoletana - vyrobeno ručně a snězeno ručně! Buon appetito!
Recenzováno: 28. listopadu 2020 prostřednictvím mobilu

Jedna z nejlepších pizzerii v Praze. Neapolské těsto, výborné rajčatové sugo a kvalitní suroviny. Doporučuji. Každý musí vyzkoušet!!!

Datum návštěvy: listopad 2020
Poděkujte uživateli 631petre.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GamberoRosso_Prague, Owner v zařízení GamberoRosso, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. prosince 2020

Milý pane Petr,
Moc děkujeme za skvělou recenzi a doporučení! ♥️ ️
Těšíme se na vaše návštěvy u nás v restauraci.
S přátelským pozdravem
GR Team ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 069)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 069 recenzí

Recenzováno: 29. října 2020

Úžasná obsluha, pizza úplně nejlepší! Dali jsme si 3 druhy a ani nám nevadilo, že jsme jí jedli v dešti :D Normálně nejím okraje, ale tyhle???? BOMBA!!!!!

Datum návštěvy: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli TerezaTessie.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GamberoRosso_Prague, Owner v zařízení GamberoRosso, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. října 2020

Milá Terezo,
Moc děkujeme za užasnou recenzi! ♥️ ️
Celý náš tým má z toho velkou radost a všichni se těšíme na další setkání u nás nejen na pizzu.
S přátelským pozdravem
Tým GR ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. října 2020 prostřednictvím mobilu

Není co vytknout, vše bylo perfektní. Slečna/paní číšnice moc příjemná, jídlo (těstoviny a salát) i dezert úžasný,víno moc dobré a interiér restaurace též pěkný. Znovu se rádi a brzy vrátíme :). Po delší době jsem byla opravdu nadšená z restaurace :)

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli 843ren_tan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GamberoRosso_Prague, Owner v zařízení GamberoRosso, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2020

Milá paní Renato,
Mockrát děkujeme za skvělé hodnocení! ♥️
Budeme se těšit na nová setkání u nás v restauraci.
S přatelským pozdravem
GR team ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2020 prostřednictvím mobilu

Milá obsluha a výborná pizza na dostupném místě. Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu!

Datum návštěvy: září 2020
1  Poděkujte uživateli Fishermax2.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GamberoRosso_Prague, Owner v zařízení GamberoRosso, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. října 2020

Milý pane Fishere,
Děkujeme za hezkou recenzi a těšíme se na nová setkání u nás v restauraci! ♥️
S přátelským pozdravem
GR team ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2020

Krásný prostor, výborné jídlo, příjemné ceny, italské rádio a ochotná obsluha. Moc milý podnik v centru města :-).

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Zuzana L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GamberoRosso_Prague, Owner v zařízení GamberoRosso, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. října 2020

Milá slečno Zuzano,
Děkujeme za skvělou recenzi a těšíme se na vaše nové návštěvy u nás v restauraci. ♥️
S přátelským pozdravem
GR team ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo GamberoRosso, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili GamberoRosso? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem