Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kouzelná oáza v centru Prahy”

Cathedral Café Lounge & Restaurant
Č. 311 z 6 161 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Popis: Cathedral Café, Lounge & Restaurant je umístěna přímo v historickém centru Prahy, ovšem příjemně střežící klid přilehlého nádvoří. Interiér zrekonstruovaného gotického domu nabízí intimní atmosféru, zatímco ve dvoře si můžete i v chladných dnech užít denní světlo naší z části zastřešené zahrady. Jsme místem pro Vaši snídani, setkání nad kávou a dezertem i pro lehký oběd a večeři. Dáváme přednost jednoduchým pokrmům z kvalitních a čerstvých surovin. Milou atmosféru naší kavárny občas dotváří také živá hudba, o kterou se starají nejen pozvaní hudebníci, ale občas i hosté, kteří si chtějí zahrát na naše piano…
Recenzováno: 27. května 2018 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme podnik na pozdní snídani. Seděli jsme v zastřešené zahradě. Nádherné prostředí, milý personál, výborné jídlo. Jen nás trochu rozladilo, ze jsme na jídlo čekali 45 minut. Ale přijdeme znovu, snad to byla výjimka. Ta atmosféra a kouzlo nás prostě dostali.

Datum návštěvy: květen 2018
Poděkujte uživateli ibernie8.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2018

Vážení hosté,

mnohokrát děkujeme za Vaši návštěvu a milá slova. Jsme rádi, že jste si u nás užili pozdní snídani a byli jste spokojeni s personálem i prostředím. Moc nás mrzí, že jste na jídlo čekali tak dlouho a opravdu doufáme, že to byla jen výjimka, která se při Vaší příští návštěvě nebude opakovat. :)

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (292)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

59292 recenzí

Recenzováno: 15. května 2018 prostřednictvím mobilu

Velmi příjemné prostředí , dobre jídlo ,nejlepší snídaně a velký výběr jídel . Vřele doporučuji . Vhodně i pro rodiny s dětmi

Datum návštěvy: květen 2018
Poděkujte uživateli Nataša F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2018

Vážená a milá Natašo,

mnohokrát děkujeme za Vaši návštěvu a pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že Vám u nás chutnalo. Budeme se na Vás těšit zase někdy v budoucnu! :)

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Toto místo opravdu stojí za návštěvu. Krásná zahrádka kde člověk najde klid v centru v Prahy. Skvělá kuchyně a dobrý výběr vín.

Datum návštěvy: duben 2018
Poděkujte uživateli honzah108.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. dubna 2018

Vážený Honzo,

mockrát děkujeme za Vaši návštěvu a tak milou recenzi. Jsme rádi, že jste se u nás cítil příjemně a ještě se dobře najedl. Doufáme, že se k nám zase brzy vrátíte!

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Arogantní naštvaná servírka...
Jsme chtěli přesednout na jiné misto ale jsem zapomela jídelní lístek na starém miste , když jsem listek vzala do ruky a chtěla ho odnist na nové misto tak me na chodbě servírka lístek vytrvalá z rukou :-) a po par krocích dala na stůl s takovým výrazem kdy bych něco kradla )))

Datum návštěvy: prosinec 2017
Poděkujte uživateli Светлана Ц.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2017

Vážená a milá Světlano,

děkujeme za Vaši návštěvu a další recenzi na našich sociálních sítích. V současnosti u nás nepracuje žádná servírka, obsluhující jsou momentálně pouze muži. Pokud se toto stalo v minulosti, tak nás to opravdu moc mrzí a omlouváme se nepříjemné chování.

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. července 2017 prostřednictvím mobilu

Mají velmi pěknou terasu. Obsluha znudena a pomalá, při návštěvě bylo celkem 5 hostů a na objednávku jsme čekali 30minut.

Šli jsme na kávu, kde za 80Kc dostanete chuťově kávu jako z McDonaldu.

Datum návštěvy: červenec 2017
Poděkujte uživateli vojt_chb911.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2017

Vážený Vojtěchu,

děkujeme za Vaši návštěvu a upřímná slova. Myslím, že už jsem na Vaši recenzi odpovídala i na Googlu, takže se znovu omlouvám, pokud jste nebyl spokojený. Budeme se snažit zlepšit!

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cathedral Café Lounge & Restaurant, si také prohlíželi

 
Praha, Čechy
 

Už jste navštívili Cathedral Café Lounge & Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem