Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemná oáza v rušném centru”

Cathedral Café Lounge & Restaurant
Č. 311 z 6 161 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Popis: Cathedral Café, Lounge & Restaurant je umístěna přímo v historickém centru Prahy, ovšem příjemně střežící klid přilehlého nádvoří. Interiér zrekonstruovaného gotického domu nabízí intimní atmosféru, zatímco ve dvoře si můžete i v chladných dnech užít denní světlo naší z části zastřešené zahrady. Jsme místem pro Vaši snídani, setkání nad kávou a dezertem i pro lehký oběd a večeři. Dáváme přednost jednoduchým pokrmům z kvalitních a čerstvých surovin. Milou atmosféru naší kavárny občas dotváří také živá hudba, o kterou se starají nejen pozvaní hudebníci, ale občas i hosté, kteří si chtějí zahrát na naše piano…
Recenzováno: 7. srpna 2018

Velmi příjemné místo se sezením i venku. Ceny přiměřené, na centrum Prahy celkem vlídné, jídlo i drinky byly chutné. Oáza ve stínu břečťanu, nepřeplněná restaurace. Obsluha milá a profesionální, jen na tempu by to chtělo přidat, ale člověk to v letním vedru i chápe.

Datum návštěvy: srpen 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Trillian1991.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Vážená/ý Trillian1991,

moc děkujeme za Vaši návštěvu a milá slova.

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (292)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26292 recenzí

Recenzováno: 15. července 2018

Další z restaurací v "La Provence" stylu. Tedy svěží bílé odstíny, spousta zeleně a zdravější jídla. Vše na vynikající úrovni. Ceny vyšší, ale na centrum Prahy stále solidní. Na pracovní oběd, nebo odpočinkové kafe s knížkou - ideální.

Datum návštěvy: červenec 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Zdeněk O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Vážený Zdeňku,

chtěla bych Vám poděkovat za Vaši návštěvu a milá slova. Jsem ráda, že se Vám u nás líbilo a doufám, že se můžeme těšit na Vaši další návštěvu!

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. července 2018 prostřednictvím mobilu

Hledali jsme neco z venkovni terasou, ale trochu bez lidi, a pritom v centru Prahy blizko Staromaku, toto je nadhera

Oáza zelene uprostred Prahy, velmi prijemne prostředí, personal skvely, jidlo uzasne, vse rychle ..

Urcite doporučujeme

Datum návštěvy: červenec 2018
Poděkujte uživateli David M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Vážený Davide,

mockrát děkujeme za návštěvu a tak milá slova. Jsme opravdu moc rádi, že se Vám u nás tolik líbilo a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. května 2018 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme podnik na pozdní snídani. Seděli jsme v zastřešené zahradě. Nádherné prostředí, milý personál, výborné jídlo. Jen nás trochu rozladilo, ze jsme na jídlo čekali 45 minut. Ale přijdeme znovu, snad to byla výjimka. Ta atmosféra a kouzlo nás prostě dostali.

Datum návštěvy: květen 2018
Poděkujte uživateli ibernie8.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2018

Vážení hosté,

mnohokrát děkujeme za Vaši návštěvu a milá slova. Jsme rádi, že jste si u nás užili pozdní snídani a byli jste spokojeni s personálem i prostředím. Moc nás mrzí, že jste na jídlo čekali tak dlouho a opravdu doufáme, že to byla jen výjimka, která se při Vaší příští návštěvě nebude opakovat. :)

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. května 2018 prostřednictvím mobilu

Velmi příjemné prostředí , dobre jídlo ,nejlepší snídaně a velký výběr jídel . Vřele doporučuji . Vhodně i pro rodiny s dětmi

Datum návštěvy: květen 2018
Poděkujte uživateli Nataša F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jolana H, Social Media Manager v zařízení Cathedral Café Lounge & Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2018

Vážená a milá Natašo,

mnohokrát děkujeme za Vaši návštěvu a pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že Vám u nás chutnalo. Budeme se na Vás těšit zase někdy v budoucnu! :)

Srdečný pozdrav,

Jolana Haismanová, Social Media Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cathedral Café Lounge & Restaurant, si také prohlíželi

 
Praha, Čechy
 

Už jste navštívili Cathedral Café Lounge & Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem