Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 2 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 23:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Úžasný zážitek a perfektni atmosféra

Naprosto úžasná hra, skvělý Roomster Antonio a profesor Janů nás provedli celou hrou. Naprosto jsme... přečíst další informace

Recenzováno: před 2 dny
zuzka9774
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Příjemná atmosféra

Příjemná atmosféra i vystupování slečny (Eliška), která nás provázela příběhem. Rozhodně doporučuji!

Recenzováno: před 2 dny
jakubh997
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (3 379)
  
Recenze (3 379)
Filtrovat recenze
3 379 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 153
189
23
10
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 153
189
23
10
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
8468513 379 recenzí
Recenzováno: 20. června 2018

Po absolvování Pracovny, Hackera, Císaře a Tvrze jsem se konečně podívala i do Žaláře (moje asi 15. únikovka). A opravdu doporučuji všem, roomy od Chamberu jsou sázka na jistotu. Žalář pro mě zatím topka, dost možná hlavně díky parádně drsnýmu žalárníkovi Vojtovi. Díky moc! :) B.

Datum zážitku: červen 2018
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli barahouska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Dobrý den, děkujeme Vám za příjemnou a pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jsme nezklamali Vaše očekávání. Přijďte si vyzkoušet také naše Domy hrůzy, uvidíme jestli se vaše topka otřese v základech nebo ne.
Budeme se těšit na další setkání v některé z našich her!
Daniela Pešková
The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. června 2018

děkujeme za včerejší zážitek z Tajemné pracovny. Hra měla spád a nápad, překvapení i napětí. Moc se mi líbil celý příběh a mám velkou radost, že jsme se v čase 53min zvládli dostat ven.
Příjemným bonusem je chování, jednání, otevřenost a pohoda personálu.

Datum zážitku: červen 2018
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli kristynajandova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Opravdu nás těší, když si naši návštěvníci hru užijí a odnesou si s sebou kvalitní zážitek, navíc ještě v tak bravurním čase. Právě to celý náš tým utvrzuje v tvoření dalších her a následném udržování jejich kvality! Už nyní se těšíme na vaši nadcházející návštěvu!
Daniela Pešková
The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Moc jsme si užili návštěvu hry Dům duchů. Líbila se nám nutná spolupráce všech členů. Opravdu jsme museli přemýšlet a hledat souvislosti. Provázely nás i strašidelné scény. Odcházeli jsme s absolutně čistou hlavou. Super! Určitě se vrátíme

Datum zážitku: červen 2018
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli ivael31.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Mockrát děkujeme za návštěvu a za Vaše cenné hodnocení! Jsme velice rádi, že se Vám hra líbila! Pokud máte rádi hry, ve kterých je nutná spolupráce, přijďte si k nám vyzkoušet třeba náš Žalář, bez spolupráce totiž z tohoto vězení neuniknete!
Je na co se těšit!
Daniela Pešková
The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Naprostá pecka! Autentické prostředí, vše promyšleno do posledního detailu. Atmosféra byla tak opravdová, až se člověk bál. A to všechno naprosto skvěle podpořil roomaster Vojta, který byl děsivý žalářník, z kterého šel strach, ale dokázal parádně podpořit a jen ťuknout hádankou, namísto přímočarého radění, což bylo opravdu super. Byli jsme nadšení a rozhodně doporučuji! :)

Datum zážitku: červen 2018
Poděkujte uživateli Eliška V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Velice Vám děkujeme za cennou zpětnou vazbu. Každé hodnocení je pro nás velmi důležité. Jsme opravdu potěšeni, že se Vám hra líbila a budeme se těšit na další setkání v budoucnu!
Daniela Pešková
The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2018

Byli jsme s partou na obou duchařských únikovkách a jedním slovem famózní! Jednička má správnou tajemnou atmosféru a dvojka je naprosto excelentní balíček strachu a hrůzy! Ještě hodinu po skončení vám buší srdce až v krku. S partou jsme si to moc užili a odnesli si nezapomenutelný zážitek.

Datum zážitku: duben 2018
Poděkujte uživateli Kateřina H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. června 2018

Velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Opravdu nás těší, když si naši návštěvníci hru užijí a odnesou si s sebou srdce, které buší ještě v metru. Právě to celý náš tým utvrzuje v tvoření dalších her a následném udržování jejich kvality! Už nyní se těšíme na vaši nadcházející návštěvu!
Daniela Pešková
The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze