Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 2 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 9:00 - 23:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Úžasný zážitek a perfektni atmosféra

Naprosto úžasná hra, skvělý Roomster Antonio a profesor Janů nás provedli celou hrou. Naprosto jsme... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 dny
zuzka9774
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Příjemná atmosféra

Příjemná atmosféra i vystupování slečny (Eliška), která nás provázela příběhem. Rozhodně doporučuji!

Recenzováno: před 3 dny
jakubh997
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (3 379)
  
Recenze (3 379)
Filtrovat recenze
3 379 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 153
189
23
10
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 153
189
23
10
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2802853 379 recenzí
Recenzováno: 20. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme s přáteli Wonderland a bylo to úžasné. Místnosti jsou propracované, příběh vás pohltí a úkoly unikátní. Roommaster Lenny byla velmi příjemná a ochotná.
5/5*

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Q7235PNdaniels.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2019

Dobrý den,
moc děkujeme za Vaši milou recenzi.

Jsme moc rádi, že Vás hra Wonderland nezklamala a Lenny Vás úspěšně provedla hrou :)

Doufáme, že se v budoucnu potkáme na další z našich her.

S pozdravem,
Eliška
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2019

Únikovku Opus Magnum řadím mezi velmi povedené. Hra obsahuje velké množství úkolů díky čemuž působí velmi svižně a opravdu nás pohltila. Rovněž náš roommaster Petr odvedl skvělou práci.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli dana714714.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste si Opus Magnum užili! Petrovi vyřídíme pochvalu a doufáme, že se opět brzo potkáme u další z našich her,

s pozdravem
Nikki, The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2019

Další, v pořadí třetí absolvovaná hra v The Chamber - Opus Magnum byla opět skvělá :-). Moc se mi líbila propracovanost detailů i super atmosféra. Pro mne to byla zatím i nejtěžší hra, kterou jsme ale nakonec zvládli v limitu, i když jen velice těsně :-D. Takže jsem si to zase parádně užili :-).

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Kateřina B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme moc za hezkou recenzi. Velmi nás těší, že se Vám hra Opus Magnum líbila, jsme rádi, když se k nám vracíte pro další zážitky. Opus Magnum rozhodně patří mezi naše náročnější hry, gratulujeme tedy ke splnění a budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.

S pozdravem,
Nikki
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Útěk ze želáře jsme si moc užili, skvěle propracované, napínavé až dokonce :-) Rád bych za celou skupinu poděkoval Tomovi a Vláďovi za krásné uvedení do hry a za skvělý průvod hrou :-)

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli lukas_kulla.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za milou recenzi! :)
Jsme rádi, že se Vám hra líbila a Vláďa s Tomem odvedli dobrou práci. Budeme se těšit opět brzo na viděnou!

S pozdravem,
Nikki, The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2019

Skvěle propracovaná hra. Super efekty. Úkoly se dají krásně zvládnout, ale díky děsivé atmosféře můžou dát zabrat. :-) Děkujeme našemu roomasterovi Vláďovi H. za super provedení hrou. :-)

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli barosovaluci.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2019

Dobrý den,
moc nás těší, že se Vám hra Dům Duchů tak líbila. Vláďu pochvala od Vás jistě potěší :) Pokud se chcete o něco více bát, navštivte nás na hře Dům Duchů 2: Poltergeist.
S pozdravem,
Fabi
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze