Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Chamber
Č. 3 z 350 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 11:00 - 23:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Opus Magnum

Krásné prostředí a propracovaný scénář. Jen to velmi rychle uteklo. Roommaster Lenka byla příjemná... přečíst další informace

Recenzováno: včera
709milann
,
Praha, Česká republika
Tajemná pracovna 2/Opus Magnum

Krásný interiér, hra propracovaná, výborně vymyšlená, Mrs.professor Míša byla profesionalni, milá a... přečíst další informace

Recenzováno: před 2 dny
ver0nikee
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (3 172)
  
Recenze (3 172)
Filtrovat recenze
3 172 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 951
185
22
10
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 951
185
22
10
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1371423 172 recenzí
Recenzováno: 23. listopadu 2019

Super, Tom Kočka byl skvěly spoluvězeň/žalářník. Utekli jsme taktak, pomohl, když bylo potřeba, díky

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli kuky_to.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. listopadu 2019

Dobrý den,

moc děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste si hru užili. Toma Vaše pochvala určitě potěší.

Rádi Vás uvidíme znovu na některé z našich dalších her.

S pozdravem,

Kačka, The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. listopadu 2019

Bylo to super a děkuji průvodci Petrovi.
Byli jsme na útěku ze žaláře a moc jsme si to užili, bylo nás 5

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli adelagajcova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Těší nás, že jste si hru užili. Petr bude mít z Vaší hezké recenze určitě radost.

Rádi Vás opět uvidíme u některé z našich dalších her.

S pozdravem

Kačka, The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. listopadu 2019

Skvělé prostředí a skvěle promyšlené úkoly. Jelikož jsme byly parta 4 holek s téměř nulovou zkušeností s únikovou hrou, měly jsme trošku pomalejší začátek, ale náš roommaster Vojta byl super a i my jsme se pak rozjely. Výsledek byl ten, že jsme odcházely všechny naprosto nadšené.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli janapos.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. listopadu 2019

Dobrý den,

děkujeme za hezkou recenzi. Jsme rádi, že jste si hru užili a že se Vám líbilo herní prostředí i úkoly. Vojtovi pochvalu vyřídíme, určitě ho potěší.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem

Kačka, The Chamber Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. listopadu 2019

Dlouho jsem si tak nezařvala :D už asi desatá únikovka s naší partou, ale tohle bylo fakt něco.
Všichni jsme řvali jak malý holky (včetně dvou kluků) :D úkoly v pohodě, už jsme vytrénovaný, tak nás hned tak něco nepřekvapí. Ale lekačky parádní, hodne dlouho jsem neotvírala dveře nohou napřed.
Atmosféra faktr parádní a super i přístup roomMastera Alexe, který nás skvěle uvedl do děje :)
Moc povedený, díky.
Těšíme se na další únik.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli koucis.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Receptionist v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2019

Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že jste si hru Dům duchů užili s lekačkami a řvaním :)

Alex bude určitě moc rád za Vaši recenzi.

Budeme se těšit v dalších našich hrách,

S pozdravem a přáním hezkého dne
Lucie, The Chamber team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme s přáteli Wonderland a bylo to úžasné. Místnosti jsou propracované, příběh vás pohltí a úkoly unikátní. Roommaster Lenny byla velmi příjemná a ochotná.
5/5*

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Q7235PNdaniels.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoommasterTheChamber, Manažer komunikace s hosty v zařízení The Chamber, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2019

Dobrý den,
moc děkujeme za Vaši milou recenzi.

Jsme moc rádi, že Vás hra Wonderland nezklamala a Lenny Vás úspěšně provedla hrou :)

Doufáme, že se v budoucnu potkáme na další z našich her.

S pozdravem,
Eliška
Team The Chamber

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze