Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
KU Club & Bar
Dnes otevřeno: 18:00 - 4:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Skvělá zábava

Výborný podnik v srdci Prahy, kde míchají parádní drinky a hraje skvělá muzika. Žádná masovka, spíš... přečíst další informace

Recenzováno: 23. dubna 2017
Jan_Kaska
,
Prague, Czech Republic
Olga

Zvláštní design ,hlasitě , a sprostá obsluha (paní co pracovala noc 7-8 dubnu 2017), rozlila... přečíst další informace

Recenzováno: 7. dubna 2017
olgakH5942UT
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (230)
  
Recenze (230)
Filtrovat recenze
230 výsledků
Hodnocení cestovatelů
144
41
18
9
18
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
144
41
18
9
18
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16230 recenzí
Recenzováno: 23. dubna 2017

Výborný podnik v srdci Prahy, kde míchají parádní drinky a hraje skvělá muzika. Žádná masovka, spíš menší klub, kde se jde vždycky seznámit s novýma lidma.

Datum zážitku: duben 2017
Poděkujte uživateli Jan_Kaska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kubar, Manager v zařízení KU Club & Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. dubna 2017

Dobry den Jane,
moc dekujeme za recenzi a jsme moc radi, ze se Vam u nas libilo

budeme se tesit na Vasi pristi navstevu

hezky den za tym ku bar

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Zvláštní design ,hlasitě , a sprostá obsluha (paní co pracovala noc 7-8 dubnu 2017), rozlila cognac, vždy byli špinavé stoly a ta paní byla drzá. Nedoporučuju

Datum zážitku: duben 2017
Poděkujte uživateli olgakH5942UT.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. března 2017

Výborná lokalita, snadná dostupnost, ochotný personál, vynikající drinky, skvělé prostředí!!
Určitě se s přáteli vrátíme :)

Datum zážitku: březen 2017
Poděkujte uživateli petra_jan19.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kubar, Manager v zařízení KU Club & Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. března 2017

Dobry den,
moc dekujeme za recenzi a jsme moc radi, ze se Vam u nas libilo

budeme se tesit na Vasi pristi navstevu

hezky den za tym ku bar

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. března 2017 prostřednictvím mobilu

Skvělá obsluha, drinky, prostredi, proste super podnik!
Nejlepší úterní párty, co jsem zažila. Asi sem budu chodit každé utery ;)

Datum zážitku: březen 2017
Poděkujte uživateli Bezulina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
kubar, Manager v zařízení KU Club & Bar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. března 2017

Dobry den ,
moc dekujeme za recenzi a jsme moc radi, ze se Vam u nas libilo

budeme se tesit na Vasi pristi navstevu

hezky den za tym ku bar

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. ledna 2017

V podniku vládne totální chaos. Plánovali jsme do podniku zavítat se skupinkou 20 lidí. Rezervaci jsem udělala přes internetový portál a dále chtěla domluvit detaily telefonicky. Volala jsem snad čtyřikrát, nicméně telefon nikdo nebral a ani nezavolal zpět. Potvrzení rezervace jsem obdržela e-mailem, tak jsem nadále komunikovala s manažerem panem Muroněm přes e-mail. Pan Muroň mi rezervaci mailem ještě dvakrát potvrdil a přislíbil zajištění dostatku místa pro 20 osob. Nicméně když jsme do klubu přišli, o rezervaci nikdo nic nevěděl. V podniku bylo ještě docela prázdno, tak jsme tak nějak usadili, ale bohužel už ne pohromadě jako skupina. Vrcholem večera však bylo, že kuchyně, kterou inzerují na internetových stránkách je zavřená a v podniku se nadále již vůbec nevaří a objednat si jídlo do podniku nám neumožnili. S kuchyní jsme počítali a chtěli se v podniku před oslavou najíst, takže jsme se museli přemístit jinam a asi si dokážete představit, že najít v sobotu 9 večer v centru Prahy podnik s místem pro 20 lidí není úplně ideální. I přes komplikace v podniku KU jsme si večer užili jinde, nicméně za komplikace, které nám podnik svou totální dezorganizací způsobil musím podnik hodnotit zcela negativně. Chudáci servírky, které to pak od hostů odskáčou. A to jsem se ještě nezmínila o arogantním chování jednoho člena personálu, kterého jsme po příchodu potkali dole u šaten a snažili se s ním situaci řešit.

Datum zážitku: leden 2017
2  Poděkujte uživateli ayestheni.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze