Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Šutka
Č. 274 z 783 zařízení v kategorii Noční život – Praha
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Rozvoz jídla.

ROZVOZ! Ze začátku to šlo, ale poslední dobou děs a hrůza. Jídlo drahé, boxy drahé, strašně moc se... přečíst další informace

Recenzováno: 4. září 2020
Gurman1977
Šutka se vylepšila oproti dřívějším dobám, ale stále je to "Šutka"

Nic zvláštního na okraji Prahy nelze očekávat. Ovšem výběr ve střediscích je slušný a obsluha... přečíst další informace

Recenzováno: 7. listopadu 2017
Milos V
,
Praha, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (8)
  
Recenze (8)
Filtrovat recenze
8 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3
1
3
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Hodnocení cestovatelů
3
1
3
0
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
168 recenzí
Recenzováno: 4. září 2020

ROZVOZ! Ze začátku to šlo, ale poslední dobou děs a hrůza. Jídlo drahé, boxy drahé, strašně moc se zmenšily porce a to sakra, nehledě na to zdražení, snad dvakrát za poslední dobu. Objednávka po telefonu taktéž děs a hrůza. Řidič co přijímá objednávky a poté rozváží kroutí očima nadává, příjemnej jak prdel, namyšlenej a to fakt nemá nemá co být, nezlobte se na mě, opravdu hnus, velká škoda, protože kuchař vaří moc dobře, ale vše okolo strašný.
¨Takže sbohem ROZVOZ Pivnice Šutka."

Datum zážitku: srpen 2020
1  Poděkujte uživateli Gurman1977.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. února 2020

V pondělí 10.2.2020 jsem tuto pivnici navštívila poprvé s přáteli a musím říct, že dlouho jsem se tak dobře v restauraci necítila. Velmi příjemná atmosféra, kterou ovlivnila hlavně obsluha. Dva velmi sympatický mladý kluci, kteří se o nas starali jako o vlastní Vždy se velmi ráda vrátím tam, kde je super milá atmosféra. To je to nej.

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli PeMi1506.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. února 2020 prostřednictvím mobilu

Dnesni navsteva nebyla prijemna.. Dva cisnici byly na par..... prichod zacal v poradku prvni obejdnavka bylo pivo a poproseni o jidelni listek.. pivo behem chvilky na stole a jidleni listek nikde a nikde a nikde ..... az asi po pul hodine, kdy veskere stoly kolem uz meli jidlo , jsem nevydrzel a musel na obsluhu hejknout o jidelni listek... upozornuju hospoda byla poloprazdna jen par mistnich stangastu... jidlo bylo standart ... a druha tecka na zaver pan u ktereho se platilo... neprijemny, kroutici ocima, jak mu vadi ze asi tuto praci dela. Opravdu dnes i navsteva silena a to jen kvuli obsluze !!

Datum zážitku: únor 2020
1  Poděkujte uživateli danielcR5543WF.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. listopadu 2017

Nic zvláštního na okraji Prahy nelze očekávat. Ovšem výběr ve střediscích je slušný a obsluha příjemná.

Datum zážitku: říjen 2017
2  Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Jsem zde relativně často, mají tu výtečnou Gambrinus 12°, dobrá a poctivá česká kuchyň, jeden škraloup na kráse - kuřácké prostředí

Datum zážitku: listopad 2016
Poděkujte uživateli 52sebastianj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze