Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Darek kafe a cokoladovy dortik.”

Prague Chocolate Café & bistro
Č. 31 z 181 Dezerty v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Belgická, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Hradčany a Letná
Popis: Pleasant cozy place located in magic part of the old Prague - Mala Strana. * pleasant service * vegetariand and vegan menu * quality coffee from Czech roaster * really great homemade cakes!! :) * sitting outside in beautiful surrounding of old prague Good place fo couples, groups or just for reading a book.
Recenzováno: 27. srpna 2018

Cafe bistro velmi utulne a příjemná obsluha. Dortik a kava super. Cafe bistro se nachází v Nerudove ulici , pak krásná procházka na hrad s krásným výhledem na Prahu.

Poděkujte uživateli Hana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (204)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15205 recenzí

Recenzováno: 3. dubna 2017

navštívili jsme tuto čokolatérii a musíme vše moc pochválit od obsluhy(číšník David) až po vývornou kávu i s latté art a výbornou horkou čokoládu pro děti, výborná byla i domácí mátová limonáda a cheesecake, atmosféra je tam moc příjemná a určitě se zase vrátíme:-)

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli JanG3295.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer komunikace v zařízení Prague Chocolate Café & bistro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. dubna 2017

Dobrý den, Jane,

moc Vám děkujeme za Vaši milou recenzi. Těší nás, že jste byl u nás spokojen. Vaši chválu Davidovi vzkážeme.

Krásný den,

Tereza Bassová
Prague Chocolate Café & Bistro

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. února 2017

Jako veliký fanoušek horké čokolády jsem se i já rozhodla navštívit tento podnik. Čekala mě tu milá atmosféra(podtržena příjemnou hudbou) a hned po usazení se na mě usmíval sympatický číšník Ondra, který mě obsluhoval celou dobu velmi ochotně. Čokoláda byla luxusní! Určitě se plánuji vrátit!

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Lucíí S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer komunikace v zařízení Prague Chocolate Café & bistro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2017

Dobrý den, Lucie,

velmi si vážíme Vaší milé návštěvy i pozitivního hodnocení, které jste zde zanechala.
Vaši chválu rádi kolegovi Ondrovi vzkážeme, bude jistě rád.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Tereza Bassová
Prague Chocolate Café & Bistro

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. února 2017

..cestou z Pražského hradu jsme se stavili v této výborné kavárně. Nejlepší horká čokoláda v celé Praze, výborné palačinky a polévka. Obsluha byla nadmíru příjemná a velmi děkujeme speciálně Ondrovi, který se o nás staral.Vřele doporučuji a opět velmi rádi kavárnu navštívíme.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer komunikace v zařízení Prague Chocolate Café & bistro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2017

Dobrý den, Jano,

velmi nás těší, že jste se cestou z Pražského hradu rozhodla zastavit právě u nás. Moc Vám děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a Vaše poděkování Ondrovi vzkážeme.

S přátelským pozdravem,

Tereza Bassová
Prague Chocolate Café & Bistro

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Milá, vstřícná q velmi sikovna obsluha. Výborná káva a jídlo mi také velmi chutnalo. Mohu jen doporučit

Poděkujte uživateli Ondřej S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer komunikace v zařízení Prague Chocolate Café & bistro, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2017

Dobrý den, Ondřeji,

moc Vám děkujeme za Vaši milou návštěvu. Těší nás, že jste byl v Prague Chocolate Café @ Bistro spokojen.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Tereza Bassová
Prague Chocolate Café & Bistro

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Prague Chocolate Café & bistro, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Prague Chocolate Café & bistro? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem