Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Praha - Lemon Leaf”
Recenze LEMON LEAF

LEMON LEAF
Č. 346 z 6 545 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 6 US$ - 22 US$
Kuchyně: Evropská, Česká, Thajská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Večeře, Pozdě v noci, Snídaně, Obědy, Bufet, Donáška, Venkovní posezení, Rezervace, Jídlo s sebou
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 13. srpna 2019

Již poněkolikáté jsem se s manželkou sem vydali a pokud jsme v Praze na delší dobu nevynecháme návštěvu.
Pokaždé, opravdu pokaždé (a to se opravdu nestává kdekoliv) jsme odcházeli se vynikajícím dojmem a s otázkou co si zase příště dáme k jídlu. Díky

Datum návštěvy: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli TesspaCZNa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LeamLeaf, Manažer v zařízení LEMON LEAF, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 4 týdny

Děkujeme za krásnou recenzi, je radost číst tyto řádky. Rádi slyšíme, že se k nám vracíte. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Team Lemon Leaf

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 158)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

151 158 recenzí

Recenzováno: 30. července 2019

V posledních deseti letech jsme zde byli mnohokrát na dobrém obědě i večeři.
Jídlo je moc dobré, personál je velmi ochotný a milý a restaurace má hezký interier.
A to co mám asi nejvíc rád je jejich čokoládový dort, ten je opravdu skvělý.
Myslím že i pan majitel by měl umět pozdravit hosty, natož jim odpovědět na pozdrav. To je škoda.

Datum návštěvy: červenec 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Vacba.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 14. června 2019

Nejlepší thaiská restaurace široko daleko!!! Vždy když jsem v Praze, tak se zde musíme zastavit. Zatím jsme se ještě nikdy nezklamali. Obsluha perfektní, vždy ráda poradí. Jídlo bezkonkurenční. Ceny přijatelné.

Datum návštěvy: červen 2019
Poděkujte uživateli barborac101.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kristyna_Ce, Manažer v zařízení LEMON LEAF, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. července 2019

Děkujeme za Vaše krásná a pozitivní slova.
Jsme rádi, že jste u nás spokojeni a pevně doufáme, že se to nikdy nezmění!

Váš Lemon Leaf

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. května 2019

Ještě se mi to nestalo, abych se do restaurace dovolávala 20 minut. To je jako volat na nějaký úřad někam. Tak snad se dovolám a jídlo zlepší celkový dojem.

Datum návštěvy: květen 2019
1  Poděkujte uživateli Gabča K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Emp L, Manažer v zařízení LEMON LEAF, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. června 2019

Děkujeme za Vaše hodnocení, doufám, že Vaše návštěva proběhla v pořádku. Můžete nám napsat zda jste byla s restaurací kromě této nepříjemnosti při rezervaci, za kterou se omlouváme, spokojená.

Team Lemon Leaf

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. května 2019

Příjemná obsluha, chutné jídlo, dobré ceny.
Vždy se rád zastavím, když jdu kolem. Vřele doporučuji
Děkuji

Datum návštěvy: květen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Vítězslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Emp L, Manažer v zařízení LEMON LEAF, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. června 2019

Děkujeme za Vaší recenzi a budeme se těšit na Vaši další spokojenou návštěvu :)

Team Lemon Leaf

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo LEMON LEAF, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili LEMON LEAF? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem