Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pracovní večeře a super! ”

Restaurace Bredovský dvůr
Č. 321 z 6 161 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Rezervace
Okolí: Nové Město
Popis: What our restaurant - Traditional Czech cuisine served in a modern way of cooking at low temperature and long-time baking in the HOLD-O-MATU. It is a unique instrument for confit, night editing meat and its maturation. Meats are baked 10 to 16 hours at a low temperature and the final taste is reflected extraordinary tenderness and juiciness. - Excellent tank beer Pilsner Urquell - The choice of sitting in the smoking or non-smoking section of the restaurant, in the summer garden and, since December 9, 2015, we opened our restaurant warmth indoor garden. From this day with us in the winter you can sit in beautiful glass garden and enjoy the outdoor seating area to the hot area and enjoy pleasant moments in our restaurant. We look forward to your visit
Recenzováno: 9. března 2018 prostřednictvím mobilu

Restauraci jsme navštívili s kolegy z Číny. Jídlo a pivo bylo vynikající. Stejně tak servis. Takto to má vypadat! Rádi navštívíme znovu. Děkujeme.

Datum návštěvy: březen 2018
Poděkujte uživateli czechnology.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Valerie P, Manažer v zařízení Restaurace Bredovský dvůr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2018

Dobrý den,
velice děkujeme za vaší recenzi naší restaurace. Moc nás potěšila a jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami. Jménem celého kolektivu vám děkujeme za vaší návštěvu. Doufáme, že nás opět navštívíte.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 877)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

6101 877 recenzí

Recenzováno: 26. února 2018 prostřednictvím mobilu

Dnes 26.2.jsme si s manželkou zašli na oběd do této vyhlášené restaurace. Jídlo bylo velice chutné,posezení na zahrádce příjemné a až do doby než přišlo na placení obsluha v pořádku..Pri placení mi mladý číšník vrátil o 200,- méně,čehož jsem si všiml až venku..A jakmile se tyto věci neřeší ihned,tak pak bude člověk těžko něco dokazovat.. Jen bych rád panu číšníkovi poradil,aby místo posilovny,což je podle jeho postava zřejmé, navštívil kurz matematiky..

Datum návštěvy: únor 2018
1  Poděkujte uživateli sobotka255.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Valerie P, Manažer v zařízení Restaurace Bredovský dvůr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2018

Dobrý den,
velice se omlouváme za chování našeho personálu a vyvodíme z toho důsledky. Bohužel je to lidský faktor a stále se musíme snažit tento nešvar potlačovat. Budeme se snažit vylepšovat naše služby, aby jste ( jestli nás ještě navštívíte) byli příště spokojenější.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. ledna 2018

Příjemné a čisté prostředí. Ochotný personál a hlavně vynikající Pilsner Urquell. Tady není co řešit.

Datum návštěvy: leden 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli asena20.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Valerie P, Manažer v zařízení Restaurace Bredovský dvůr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. února 2018

Dobrý den,
velice děkujeme za vaší recenzi naší restaurace. Moc nás potěšila a jsme rádi, že jste byli spokojeni , Jménem celého kolektivu vám děkujeme za vaší návštěvu. Doufáme, že nás opět navštívíte.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. ledna 2018

Dobrý den,již několikrát jsme navštívili Vaši restauraci vždy spokojeni.
V sobotu 6.1.2018 jsme si našli na internetu nabídku a vyrazili jsme.
Byli jsme nemile překvapeni, jídlo které nabízíte na Menu nebylo a číšník se ani nijak nesnažil nám něco nabídnout a odešel od stolu beze slova.Asi víckrát nenavštívíme Hodně úspěchů Korbelová

Datum návštěvy: leden 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli okorbelova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Valerie P, Manažer v zařízení Restaurace Bredovský dvůr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. února 2018

Dobrý den,
děkujeme za hodnocení naší restaurace. Jménem celého kolektivu vám děkujeme za vaši návštěvu a budeme se snažit, naše služby zlepšovat, aby jste při příští návštěvě byli spokojenější.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. listopadu 2017

V sobotu jsme na doporučení známeho navštívili tuto restauraci.Nejdřív jsme byly trochu zaleknuti při pohledu na "přeplněnost,nicmIéně pak už jsme byli jen potěšeni.Pivo jako křen,výborné víno od kapličky,hezká zahrádka,jídla-roastbeef,kachna,žebírka i křidélka byly výborné.Do toho i přes vytíženost milý obsluhující co se o nás staral,nás přesvědčilo že se urçitě ještě zastavíme:)

Datum návštěvy: listopad 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Lucie S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Valerie P, Manažer v zařízení Restaurace Bredovský dvůr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. listopadu 2017

Dobrý den,
velice děkujeme za vaše hodnocení naší restaurace. Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s našimi službami. Jménem celého kolektivu vám děkujeme za vaši návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Restaurace Bredovský dvůr, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Restaurace Bredovský dvůr? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem