Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“VYNIKAJÍCÍ BURGERY!!!!”
Recenze Meet Burger

Meet Burger
Č. 1 354 z 6 161 Restaurace v Praze
Okolí: Staré Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 6. července 2018 prostřednictvím mobilu

Ve stredu 5.6. jsme necekane narazily pri prochazce prahou na vasi restauraci.Přesto, že bylo plno na nic jsme nečekali dlouho.Vyzkoušeli jsme s přítelem kachní a králičí burger, oba byli naprosto výborné. Podle doporučení sme si dali výbornou jahodovou a malinovou limonádu. Celkově to byl moc pěkný večer, obsluha velmi přijemná a na nic sme dlouho nečekali.Vrele doporucime pratelum.Dekujeme a brzy nashledanou:-)

Datum návštěvy: červenec 2018
Poděkujte uživateli 35klara.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Vanda S, Manažer v zařízení Meet Burger, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. července 2018

Dobrý den,

po dlouhé době odpovídám česky a s úsměvem na tváři. Velice nás těší, že jste si u nás pochutnali :-) Králičí burger, je můj favorit :-) Ikdyž je to u nás někdy hektické, tak jsme rádi, že jste si to užili a na nic dlouho nečekali. Budeme moc rádi, když se u nás ještě někdy objevíte. Krásný den :-)

S pozdravem, Honza Press
manažer

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (835)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26835 recenzí

Recenzováno: 13. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Naprosto senzační burger!! Double cheese neměl chybu-vynikající hovězí, sýry, křupavé bulky a skvělé domací hranolky!
Přesně takhle má vypadat a hlavně chutnat burger, když se řekne, že je chuť na pořadný burger!! Na závěr - brownies taky stojí za ochutnání a děkujeme za skvělou obsluhu, slečno Evo!! ❤

Datum návštěvy: srpen 2017
Poděkujte uživateli KateTomas47.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 24. srpna 2017

Dobrý den. Moc jste nás potěšil a jsem rád, že po delší době odpovídám i českému zákazníkovi :-) Velice nám záleží na kvalitách našich jídel, stejně tak neméně i na kvalitě našich zaměstnanců. Moc rádi Vás zde zase uvidíme a pohostíme. Evě vaši recenzi rád přečtu :-) Děkujeme.

Honza Press, manager.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. června 2017 prostřednictvím mobilu

Zavítala jsem k vám s přítelem na burgera a byli jsme mile překvapeni... Přijemné posezení, skvělá obsluha, jídlo sice trošku dražší ale moc jsme si pochutnali! Na doporučení jsme si dali králíka a jalapeňo papričky Výtečné Zase rádi zajdeme!

Datum návštěvy: červen 2017
Poděkujte uživateli Edita K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 28. června 2017

Dobrý den Edito :-) Moc nás potěšila vaše recenze. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme jedině rádi, pokud se tu ještě někdy shledáme. K té ceně, holt jsme v samém centru a tak je to malinko znát. A jinak jalapeňo papričky jsou i mým favoritem.

Moc moc děkujeme.

Honza Press
manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2016

Vaši restauraci jsme objevili nedávno, spíše nás zaujalo, že i přesto, že není venku nejtepleji, se dá sedět na zahrádce a v teple. Můj muž si objednal po doporučení vaši obsluhy burgera z králičího masa a já chtěla salát. Váš číšník, se mě zeptal, jestli přeci jen nechci zkusit také burgera. I přesto, že nejím (do teď jsem nejedla), mleté hovězí maso, jsem se nechala zlákat a zkusila si hambáče dát. Obsluha úžasná, číšník, byl velmi příjemný, prošel se mnou jaké chutě mám nejraději a po vzájemné komunikaci, mi objednal burgera jak se patří :) Vůně masa a pestrost jalapeňo papriček, byl pro mě ten nejsilnější gurmánský zážitek :) Nebojím se říct, že mi restaurace MEET BURGER, otevřela jeden ze zavřených a neobjevených, chuťových pohárků :) Naučila mě jíst hovězí mleté maso. Všem vřele doporučuji!!! Kdykoliv zavítáme na staré město, rádi se tam vracíme :) Díky

Datum návštěvy: září 2016
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli alevr939.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 6. října 2016

Dobrý den,
jsme moc rádi, že vám u nás chutnalo.
Dáváme si na našich Burgrech záležet a děláme vše poctivě a s láskou.
Velice nás potěší, když nám někdo jako vy, napíše takovou recenzi, která je pro nás velkou poctou a výzvou dělat svoji práci ještě lépe.
Děkujeme a doufáme že se zase brzy uvidíme.
S přáním hezkého dne,
Daniel Vaňouček

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. února 2016

Byli jsme velice spokojeni s obsluhou...Dvě blondýnky- velice příjemné.
Jídlo krásně upravené, Burgry propečené akorát.
A hlavně, nemuseli jsme dlouho čekat, na to kolik bylo v restauraci lidí!
Elen.

Datum návštěvy: únor 2016
Poděkujte uživateli Jan K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Meet Burger, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Meet Burger? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem