Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Quesadilla”

Burrito Loco Spalena
Č. 1 789 z 6 138 Restaurace v Praze
Kuchyně: Mexická
Okolí: Nové Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 24. ledna 2018

V Burrito Loco si vždy dávám hovězí quesadillu a pokaždé jsem velmi spokojena, quesa je vždy vynikající. Kdyby však byla levnější, nezlobila bych se :)

Pozitivně hodnotím rychlost přípravy i celkovou atmosféru místa. Někdy je však atmosféra narušena hudbou, kterou si zřejmě volí zaměstnanci podle sebe.

Jediné, co mi vadí ve všech pobočkách Burrita Loca, je, že při přípravě každého jednotlivého jídla si zaměstnanci berou nové rukavice, což je podle mého názoru velká ekologická zátěž pro přírodu. Bylo by fajn, kdyby to šlo nějakým způsobem podchytit, když už jsou z ekologických důvodů zpoplatněny i igelitové tašky.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Markéta H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (68)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1568 recenzí

Recenzováno: 3. června 2017

Jídlo není špatné, ale chtělo by trochu doladit. Quesadilla je dost chudá. Buritto je docela dobré. Skvělý je ibiškový ledový čaj. Cookies nejsou žádný zázrak. Obsluha celkem rychlá. Pobočka ve Spálené je méně útulná než například ve Štefánikově.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli AlliqCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Burrito Loco Spalena, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2017
Překladač Google

Thank you for both of your reviews. We appreciate the feedback.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Velmi nepříjemný personál. Človeku občas přijde, že je svou objednávkou otravuje. Asi nejhorší Burrito Loco v Praze.

Poděkujte uživateli Dominik K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Burrito Loco Spalena, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. května 2017

Je nám velmi líto. Kontaktujte nás prosím na adrese info@burritoloco.cz

Burrito Loco Mgmt.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. března 2017

Navštívili jsme podnik s kamarády na doporučení známých. Bylo to dobré, ale podle toho, co jsme o podniku slyšeli, jsme asi čekali víc. Rozhodně je to dobré jídlo, pokud má člověk hlad a jde kolem, ale na zadek jsme si z toho nesedli.

Poděkujte uživateli Denisa P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Burrito Loco Spalena, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. května 2017
Překladač Google

Děkujeme za recenzi!

Burrito Loco Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. března 2017

Čekal jsem, že to bude lepší. Porce nebyla velká. Kvalita mne také neoslovila, možná zkusím ještě jednou.

Poděkujte uživateli RENÉ T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Scott K, Manager v zařízení Burrito Loco Spalena, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. května 2017

Prosím, dejte nám ještě další šanci na vás zapůsobit.

Burrito Loco Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Burrito Loco Spalena, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Burrito Loco Spalena? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem