Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Poprvé a ne naposledy.......”
Recenze U Gruzína

U Gruzína
Č. 34 z 6 152 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 4 US$ - 15 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Praha 17
Popis: Autentické gruzínské bistro Hlavní lahůdku máme grilovaný šašlik Dále máme víno a jiné delikatesy dovážené přímo z Gruzie a Arménie
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Návštěva této restaurace byla výzva zkusit něco nového, netradičního.
Samotná návštěva předčila naše očekávání. Jídlo výborné, obsluha velmi milá s rodinným přístupem. Vřele doporučujeme.
Pro nás samotné se stal netradiční oběd začínající tradicí.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Renata T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (210)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

610210 recenzí

Recenzováno: 24. listopadu 2019

velmi slušný a ochotný personál, skvělá gruzínská vína, vynikající jídlo. Stravování probíhá po stanovým přístřeškem, který je zateplený a nabízí intimní prostředí. je to velice originální.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Komi63.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. října 2019

Maso bylo přepečené a nebylo libové, ale obsluha byla mila. Celkem jsme zaplatili 1800 czk pro 3 osoby.
Myslim si že už nepřijdeme...

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli Jindrich D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
UGruzina, Manažer komunikace s hosty v zařízení U Gruzína, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2019

Dobrý den. Děkujeme za recenzi

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2019 prostřednictvím mobilu

Neopakovatelný zážitek! Rodinná atmosféra, vynikající jídlo, nejlepší šašlyk, opravdu výtečná vína - co dodát. A k tomu lídové ceny

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli vamalien.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
UGruzina, Manažer komunikace s hosty v zařízení U Gruzína, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. září 2019

Děkujeme za hezkou recenzi :-))))

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. září 2019

Bylo to opravdu výborné a netradiční. Určitě se vrátíme. Je třeba i ocenit velice příjemný a vřelý přístup obsluhy.

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli Supakov.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
UGruzina, Manažer komunikace s hosty v zařízení U Gruzína, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. září 2019

Děkujeme :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo U Gruzína, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili U Gruzína? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem