Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uzasne”
Recenze Raclettka

Raclettka
Č. 65 z 204 Dezerty v Praze
Okolí: Praha 2
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Praha 2
Recenzováno: 25. listopadu 2019

Rodinná restaurace s velice příjemnou obsluhou a výborným jídlem .Dali jsme si fondue a lepší jsem neměla ...Obsluha nam doporučila skvele vino.Naprosta spokojenost.Dekujeme❤️

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Lucie H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (110)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37110 recenzí

Recenzováno: 6. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Navštívila jsem tuto utulnou restauraci na začátku měsíce. Měli plno ,ale i přesto nás dvě slečny dokázali posadit za co obrovské díky. Jídlo bylo na jedničku fantastické, víno k jídlu doporučené super. Děvčata i přes plnou restauraci neztracela úsměv na rtech. Bylo vidět že to zvládají opravdu profesionálně. Ptali se zda není zima když byli otevřené dveře. Já restauraci mohu jen doporučit. Návštěva proběhla 1.11. Moc za vše děkujeme. Rádi se k vám vrátíme a už teď se těšíme.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli titinininova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Markéta S, Vlastník v zařízení Raclettka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. listopadu 2019

Mockrát Vám děkujeme za Vaši recenzi. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. února 2019 prostřednictvím mobilu

Pokud dostanete náladu společně hodovat a podílet se na přípravě jídla u jednoho stolu je to skvělá příležitost. Kvalitní suroviny, v komorním prostredi s úsměvem podávané a ostatní už je na vás..... Doporučuji. Zažijete netradiční prostředí s osobním přístupem, jak když přijdete k někomu na návštěvu domů. Kromě nacpaných pupíků odejdete i s trochu načichlými věcmi. Odvětrání tam chybělo, což různým výparům při přípravě jídel na stole se neubraníte. Ale stálo to za to!

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli 567simonaf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Markéta S, Vlastník v zařízení Raclettka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2019

Mockrát Vám děkujeme za Váš názor. Na vylepšení prostor budeme i nadále pracovat. Mějte se krásně.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. března 2018

Mám ráda místa, která nabízí trochu něco jiného než je zvykem. Raklettka to splňuje. Koncept pomalého stravování, kdy si jídlo připravujete sami (ať už raklette nebo fondue) mě baví a v Praze mi chyběl. V podniku vládne rodinná atmosféra. Určitě je dobré si místo rezervovat dopředu, protože restaurace je velmi malá.

Datum návštěvy: únor 2018
Poděkujte uživateli karol m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Markéta S, Vlastník v zařízení Raclettka, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. března 2018

Mockrát Vám děkujeme za Vaši recenzi:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. října 2017

Nejdříve jsem vás chtěla pozvat do luxusnější a atypické restaurace (v další recenzi se o ní zmíním), ale nakonec jsem se rozhodla pro "lidovější", tím pádem finančně dostupnější podnik - Raclettku.
Tato víc než příjemná, téměř rodinná restaurace se nachází na skvělém místě. Dojedete metrem na I.P.Pavlova, po výstupu z metra přejdete tramvajové koleje a půjdete pořád rovně ulicí Lublaňskou (na rohu je KFC a nejezdí po ní tramvaje). Přejdete Rumunskou a asi po 20-30 metrech, na levé straně se nachází Raclettka.
Na tento podnik mě upozornili přátelé, s kterými jsme zde už několikrát poseděli.
Nejenže už samotné servírování jídel je zábava, ale i celková atmosféra, umocněná ochotnou, usměvavou obsluhou, je víc než pohodová. Tomu, kdo má rád Fondue, Raclettku vřele doporučuji! Kromě sýrových zde nabízejí i masové a oboje jsou lahodné. Samozřejmě výběr jídel je širší, ale já mám vyzkoušené Fondue a ty tady mají vážně skvělé! Ne nadarmo je tento pokrm oblíbeným jídlem Švýcarů, a ti vážně vědí, co je dobré!
Otevírací doba je od 16 do 22 hodin, tudíž pokud si s přáteli chcete v klidu poklábosit a u toho vychutnávat lahodné jídlo, doporučuji podnik navštívit kolem 19.00. Věřte, že 3 hodiny do zavíračky vám utečou neskutečně rychle!

Datum návštěvy: květen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli nefertiti278.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Raclettka, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Raclettka? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem