Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2.2.2019”
Recenze Designum Café

Designum Café
Č. 3 z 203 Dezerty v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 0 US$ - 62 US$
Okolí: Hradčany a Letná
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Hradčany a Letná
Recenzováno: 2. února 2019 prostřednictvím mobilu

Netřeba vypisovat dlouhé komentáře :-)
Fantastické místo, skvělá káva a famozní koláče! Bětka je top :-) (stůl č.13 :-))

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli sauerter.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
alzbetavasinova, Manažer v zařízení Designum Café, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. února 2019

Dobrý den,

děkujeme za Vaši návštěvu a za tak krásnou recenzi, díky které nás doporučujete ostatním.
Jsem moc ráda, že jste u nás byli spokojeni a pevně doufám, že Vás budeme moci opět brzy přivítat. :-)

Budeme se na Vás těšit.

Přeji krásný den,
Alžběta Vašinová
operation manager of Designum Café

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (194)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

15197 recenzí

Recenzováno: 11. března 2018 prostřednictvím mobilu

Super káva za slušné ceny vzhledem k umístění v samotném centru. Obsluha fajn, výběr naprosto v pořádku.

Datum návštěvy: březen 2018
Poděkujte uživateli marcinu2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
alzbetavasinova, Manažer v zařízení Designum Café, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2018

Vážení hosté,

děkujeme, že jste si udělali čas a zastavili se v naší kavárně Designum Café a také, že jste nám napsali hezké kladné hodnocení na Trip Advisoru.

Velmi mě těší, že jste byli spokojeni s kávou. :-) Doufám, že jste si u nás příjemně odpočinuli a že Vás brzy budeme moci opět přivítat.

Přeji krásný den.

S pozdravem,
Alžběta Vašinová
operation manager of Designum Café

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. listopadu 2017

Utulna vkusne zarizena kavarna s kvalitnim wifi pripojenim.
Velky vyber kavy a dezertu, lepsi babovku jsem nikdy nejedl!

Datum návštěvy: říjen 2017
Poděkujte uživateli jj3th.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
alzbetavasinova, Manažer v zařízení Designum Café, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2019

Vážený hoste,

děkujeme, že jste si udělal čas a zastavil se v naší kavárně Designum Café a také, že jste nám napsal tak hezké kladné hodnocení.

Velmi mě těší, že se Vám naše kavárna líbí a že tak kladně hodnotíte naši bábovku. Troufáme si tvrdit, že je opravdu nejlepší. :-) Příště ji musíte zkusit hned ráno, když je ještě teplá.

Doufám, že Vás brzy budeme moci opět přivítat.

Přeji krásný den a s pozdravem,
Alžběta Vašinová
operation manager of Designum Café

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. května 2017

Velmi příjemná kavárnička na cestě z Hradu na Karlův most. Tuze příjemná obsluha nabízí řadu výborných káv a dezertů. Ceny vzhledem k poloze jsou přijatelné. Doporučuji zastavit se a vstřebávat atmosféru.

Datum návštěvy: květen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jiří P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PetraAsten, Manažer v zařízení Designum Café, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. června 2017

Vážení hosté,

Děkujeme, že jste si udělali čas a zastavili se v naší kavárně Café Designum.

Jsme velice potěšeni, že jste si u nás pochutnali na domácím dezertu, s péčí připravované kávě a měli čas u nás strávit příjemný odpočinek.

Děkujeme také za Váš komentář zde na Trip Advisoru.

Doufám, že budeme mít příležitost Vás přivítat zpět v naší kavárně nebo v našem hotelu Golden Key ve vedlejším vchodě.

Děkuji

S pozdravem a přáním příjemného dne

Petra Janoušková
Generální manažerka hotelu Golden Key a hotelu Klárov

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. dubna 2017

Při procházce přes Loretánské náměstí, okolo Pražského Hradu a cestou dolů Nerudovou ulicí mohu jen doporučit pro unavené poutníky návštěvu této kavárny. Milá obsluha, komorní prostředí, výborná káva i štrůdl.
Štrůdl bych pro cizince zde hledající něco ke kávě více prezentovala - přeci jen je to taková naše specialita. Pro mě je - kromě kvalitní kávy - dobrý štrůdl testerem dobrého posezení v kavárně :-)

Datum návštěvy: duben 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli lzamrazilova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
PetraAsten, Manažer v zařízení Designum Café, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. dubna 2017

Vážení hosté,

Jsme velice potěšeni, že jste navštívili naši kavárnu Café Designum.

Je pro nás ctí, že se Vám u nás líbilo a také že Vám chutnal náš štrůdl.
Našim hostům doporučujeme české speciality k ochutnání jako je právě štrůdl nebo bábovka, záleží také na jejich chutích, ale máte pravdu, dobrý štrůdl je vizitkou:-)

Doufám, že Vás budeme moci v naší kavárně zase brzy přivítat.

Děkujeme také za sdílení Vašich dojmů zde na Trip Advisoru.

S pozdravem

Petra Janoušková
Generální ředitel hotelu Golden Key

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Designum Café, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Designum Café? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem