Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Úžasný zážitek”

Royal Jasmine Spa - thai massage
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: Looking for a nice place to relax and unwind in the heart of Prague? Welcome to the Royal Jasmine Spa. We not only offer professional Thai massages but also several tens of relaxing treatments including massages and manicures and pedicures. Each customer we deal with maximum care and all procedures can adjust to customer's request. Of course there are soft drinks and tea. We look forward to your visit!
Užitečné informace: Koupelnová zařízení, Bezbariérový přístup, Schody/výtahy
Recenzováno: 30. září 2017

Tento salon navštěvuji pravidelně už více než rok, vyzkoušela jsem různé druhy masáží a vždy jsem byla velmi spokojena, jak s kvalitou masáže, tak i s velmi milým přístupem personálu v příjemném prostředí. Rozhodně doporučuji, pouze objednat se je třeba dlouho dopředu, protože mají stále plno...

Poděkujte uživateli rva153.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Velice nás těší, že jste naše stálá zákaznice a děkujeme za Vaše doporučení našeho salonu!
Salon je opravdu velice oblíben, proto je opravdu nutné se objednávat dopředu.
Jsme rádi, že se vám u nás líbí jak prostředí, personál, tak hlavně kvalita masáží.

Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (59)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

101459 recenzí

Recenzováno: 22. září 2017 prostřednictvím mobilu

Byla jsem zde několikrát na různých masážích a byla jsem vždy velice spokojena. Moc příjemné prostředí a milý personál. Určitě doporučuji!

Poděkujte uživateli Barbora N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2017

Mockrát děkujeme za doporučení našeho salonu! Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo..jak prostředí, tak personál. Snažíme se, aby se naši klienti u nás cítili dobře.
Budeme se opět moc těšit na Vaši další návštěvu našeho salonu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2017

Jako svatební dar jsme obdrželi masáž, vybrali jsme královskou....moc jsme si to užili, masérky profi, personál příjemný, prostředí nádherné...atmosféra byla vynikající....Návštěvu rozhodně zopakujeme. Moc děkujeme bylo to super!!

Poděkujte uživateli Marcela K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2017

Velice nás těší, že jste v našem saloně využili voucher jako svatební dar v podobě párové královské masáže a že jste odcházeli nadšení a spokojeni. Moc nás to těší a těšíme se na Vaši opětovnou návštěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2017

Moc příjemné a pohodlné místo. Velmi milí personál a masáž byla vynikající, jsem naprosto spokojena a už se těším na další návštěvu.

Poděkujte uživateli DenisaV17.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2017

Milá Deniso,

velice nás těší, že jste byla s návštěvou a službami našeho salonu maximálně spokojená.
Budeme se tímto těšit na Vaši opětovnou návštěvu a věříme, že budete odcházet opět zrelaxovaná.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 19. července 2017

Masáž byla velmi příjemná, masérka byla velmi šikovná a věděla přesně, na která místa se má zaměřit. Rád se znovu vrátím na další masáž.

Poděkujte uživateli Ars S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2017

Moc nás těší, že jste si vybral služby našeho salonu a s ním byl spokojen. Jsme rádi, že jste si masáž vychutnal a že se rád opět vrátíte.

Budeme se těšit.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Royal Jasmine Spa - thai massage, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Royal Jasmine Spa - thai massage? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem