Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Royal Jasmine Spa - thai massage
Dnes otevřeno: 10:00 - 21:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Maximální spokojenost

Maximální spokojenost s masáží, vše bylo super, citím se jak znovuzrozená :) Děkuji moc.Určitě se... přečíst další informace

Recenzováno: 1. listopadu 2018
Gabriela S
Relax

Na masáž jsem se dostala úplně náhodou, jelikož moje maminka dostala poukaz jako dárek a nechtěla... přečíst další informace

Recenzováno: 8. října 2018
Nicol V
Zobrazit všechny recenze (61)
  
Recenze (61)
Filtrovat recenze
61 výsledků
Hodnocení cestovatelů
55
1
1
0
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
55
1
1
0
4
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
71261 recenzí
Recenzováno: 5. října 2017 prostřednictvím mobilu

Vždy jsem velmi spokojená jak s masážemi které mě svou precizností velice zpříjemní den, tak i ochotou a profesionalitou personálu. První voucher byl zakoupen jako dárek a jezdíme stále dál. Doporučuji a opět letos masáže budu i darovat jako vánoční překvapení :-)

Datum zážitku: říjen 2017
1  Poděkujte uživateli Michaela W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Mockrát děkujeme za Vaše doporučení našeho salonu. Těší nás, že se Vám u nás líbí a zárověň nás těší, že chcete koupit vouchery jako vánoční dárky.
Budeme se opět moc těšit.

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2017 prostřednictvím mobilu

Dobrý den, byla jsem u Vás na masaži a vždy jsem byla nejvíce spokojena a Váš salon doporučuji Odcházela jsem vždy uvolněna a zrelaxována, masáž jsem dostala i jako dárek v podobě voucheru od sestry k narozeninám Po celém dni v práci se vždy hodí a na masáž se zase chystám. Jste užasní, dělejte lidem radost
Masérka byl vždy příjemná. Doporučuji ;)

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli veronika s.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Jsme velice rádi, že jste si svůj narozeninový dárek u nás užila a odcházela jste od nás spokojená a zrelaxovaná. Budeme se opět moc těšit na Vaši přístí návštěvu.
Děkujeme za Vaše doporučení!

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2017

Tento salon navštěvuji pravidelně už více než rok, vyzkoušela jsem různé druhy masáží a vždy jsem byla velmi spokojena, jak s kvalitou masáže, tak i s velmi milým přístupem personálu v příjemném prostředí. Rozhodně doporučuji, pouze objednat se je třeba dlouho dopředu, protože mají stále plno...

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli rva153.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Velice nás těší, že jste naše stálá zákaznice a děkujeme za Vaše doporučení našeho salonu!
Salon je opravdu velice oblíben, proto je opravdu nutné se objednávat dopředu.
Jsme rádi, že se vám u nás líbí jak prostředí, personál, tak hlavně kvalita masáží.

Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. září 2017 prostřednictvím mobilu

Byla jsem zde několikrát na různých masážích a byla jsem vždy velice spokojena. Moc příjemné prostředí a milý personál. Určitě doporučuji!

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli Barbora N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2017

Mockrát děkujeme za doporučení našeho salonu! Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo..jak prostředí, tak personál. Snažíme se, aby se naši klienti u nás cítili dobře.
Budeme se opět moc těšit na Vaši další návštěvu našeho salonu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2017

Jako svatební dar jsme obdrželi masáž, vybrali jsme královskou....moc jsme si to užili, masérky profi, personál příjemný, prostředí nádherné...atmosféra byla vynikající....Návštěvu rozhodně zopakujeme. Moc děkujeme bylo to super!!

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli Marcela K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2017

Velice nás těší, že jste v našem saloně využili voucher jako svatební dar v podobě párové královské masáže a že jste odcházeli nadšení a spokojeni. Moc nás to těší a těšíme se na Vaši opětovnou návštěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze