Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělá kosmetika”

Royal Jasmine Spa - thai massage
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: Looking for a nice place to relax and unwind in the heart of Prague? Welcome to the Royal Jasmine Spa. We not only offer professional Thai massages but also several tens of relaxing treatments including massages and manicures and pedicures. Each customer we deal with maximum care and all procedures can adjust to customer's request. Of course there are soft drinks and tea. We look forward to your visit!
Užitečné informace: Bezbariérový přístup, Koupelnová zařízení, Schody/výtahy
Recenzováno: 2. srpna 2018

Navštívila jsme tento salon za =učelem kosmetické péče. Absolvovala jsme kosmetické ošetření pleti (čistění, peeling,..). Můžu jedině doporučit.

2  Poděkujte uživateli Kristyna H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018

Velice nás těší, že jste právě náš salon využila ke kosmetickému ošetření a z Vaší spokojenosti máme velkou radost.
Děkujeme za doporučení dalším klientům.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (59)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

3759 recenzí

Recenzováno: 27. července 2018

Prostředí krásné, uklidňující, jednání personálu profesionální a moc milé. Masáž jsme s manželem dostali jako dárek a mohli si vybrat z různých druhů. Manžel si vybral tradiční thajskou masáž a ten byl spokojen. Já si vybrala úlevnou masáž zad a šíje s tím, že jsem na formuláři označila, aby se masérka soustředila zejména na krk a ramena. Nevím, kde se stala chyba, ale masérka mi po celou dobu záda spíš jen hladila a nejvíce se věnovala horním končetinám, což bylo sice příjemné, ale ne natolik, aby se jim musela věnovat 3/4 času. :) Na šíji se dostalo až v posledních cca 10-15 minutách, což mě trochu zklamalo.

Poděkujte uživateli S B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018

Je nám velice líto, že jste si 100% neužila masáž dle Vašich představ, za čež se omlouváme. Pravděpodobně došlo k nepřesnému přečtení formuláře. Děkujeme za upozornění. Jsme rádi, že jste jinak s manželem byli spokojeni a věříme, že příště budete odcházet i vy maximálně spokojená. Klidně svůj požadavek můžete sdělit i recepční, která masérce velice ráda Vaše přání sdělí.

Budeme se na Vás opět těšit

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2018

Zakoupila jsem partnerovi voucher na párovou masáž+lázeň a skleničkou sektu. Ač bylo voláno dopředu před koncem platnosti voucheru bylo nám řečeno, že mají nejdříve termín za 2 měsíce a to již bylo po skončení platnosti voucheru. S tím nebyl problém, voucher prý uplatní, aby nepropadl. V den masáže, po dvouměsíčním čekání partnerovi přišla sms, že musí masáž s technických důvodů zrušit. A ať kontaktujeme call centrum pro nový termín. Tento přístup mi kazí celkový dojem z nabízené romantiky a příjemného relaxu.

Poděkujte uživateli luckymz2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Velice se omlouváme za nepříjemnosti související se zrušením rezervace. Co se týče technických důvodů, nevíme konkrétně o čem ve vašem případě šlo, ale určitě se muselo jednat o něco závažného. Víme, že je to nepříjemné a za vzniklé problémy se omlouváme. Věříme, že i přes tuto nepříjemnou zkušenost náš salon opět navštíte a budete spokojení.

Hezký den

Marek Horák- marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Voucher pro 2osoby dostala má žena k narozeninám a musím říci, že jsme oba naprosto spokojeni. Milý personál, příjemné prostředí, profesionální masáže a ani se nedivím, že mají neustále plno. Určitě se vrátíme.

Poděkujte uživateli Petr M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. dubna 2018

Mockrát děkujeme za nejvyšší hodnocení našeho salonu a krásnou recenzi. Velice nás těší, že jste si to oba moc užili a již nyní se těšíme, že k nám opět brzy zavítáte.

krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 23. ledna 2018

Návštěvu salónu jsem dostala jako dárek a hodnotím velmi kladně. Prostředí uklidňující, relaxační, voňavé, obsluha milá a ochotná. Absolvovala jsem masáž body and soul a masáž obličeje, vše proběhlo v pořádku. Manikúra, pedikúra také spokojenost.

Poděkujte uživateli mbukovska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. ledna 2018

Jsme moc rádi, že jste si dárek v našem saloně užila ve vší spokojenosti. Jsme rádi, že na vás vše působilo tak kladně a byla jste maximálně spokojená. Budeme se těšit opět na Vaši návstěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Royal Jasmine Spa - thai massage, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Royal Jasmine Spa - thai massage? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem