Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Royal Jasmine Spa - thai massage
Dnes otevřeno: 10:00 - 21:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Maximální spokojenost

Maximální spokojenost s masáží, vše bylo super, citím se jak znovuzrozená :) Děkuji moc.Určitě se... přečíst další informace

Recenzováno: 1. listopadu 2018
Gabriela S
Relax

Na masáž jsem se dostala úplně náhodou, jelikož moje maminka dostala poukaz jako dárek a nechtěla... přečíst další informace

Recenzováno: 8. října 2018
Nicol V
Zobrazit všechny recenze (61)
  
Recenze (61)
Filtrovat recenze
61 výsledků
Hodnocení cestovatelů
55
1
1
0
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
55
1
1
0
4
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
3861 recenzí
Recenzováno: 27. července 2018

Prostředí krásné, uklidňující, jednání personálu profesionální a moc milé. Masáž jsme s manželem dostali jako dárek a mohli si vybrat z různých druhů. Manžel si vybral tradiční thajskou masáž a ten byl spokojen. Já si vybrala úlevnou masáž zad a šíje s tím, že jsem na formuláři označila, aby se masérka soustředila zejména na krk a ramena. Nevím, kde se stala chyba, ale masérka mi po celou dobu záda spíš jen hladila a nejvíce se věnovala horním končetinám, což bylo sice příjemné, ale ne natolik, aby se jim musela věnovat 3/4 času. :) Na šíji se dostalo až v posledních cca 10-15 minutách, což mě trochu zklamalo.

Datum zážitku: červenec 2018
Poděkujte uživateli S B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018

Je nám velice líto, že jste si 100% neužila masáž dle Vašich představ, za čež se omlouváme. Pravděpodobně došlo k nepřesnému přečtení formuláře. Děkujeme za upozornění. Jsme rádi, že jste jinak s manželem byli spokojeni a věříme, že příště budete odcházet i vy maximálně spokojená. Klidně svůj požadavek můžete sdělit i recepční, která masérce velice ráda Vaše přání sdělí.

Budeme se na Vás opět těšit

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. června 2018

Zakoupila jsem partnerovi voucher na párovou masáž+lázeň a skleničkou sektu. Ač bylo voláno dopředu před koncem platnosti voucheru bylo nám řečeno, že mají nejdříve termín za 2 měsíce a to již bylo po skončení platnosti voucheru. S tím nebyl problém, voucher prý uplatní, aby nepropadl. V den masáže, po dvouměsíčním čekání partnerovi přišla sms, že musí masáž s technických důvodů zrušit. A ať kontaktujeme call centrum pro nový termín. Tento přístup mi kazí celkový dojem z nabízené romantiky a příjemného relaxu.

Datum zážitku: červen 2018
Poděkujte uživateli luckymz2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018

Velice se omlouváme za nepříjemnosti související se zrušením rezervace. Co se týče technických důvodů, nevíme konkrétně o čem ve vašem případě šlo, ale určitě se muselo jednat o něco závažného. Víme, že je to nepříjemné a za vzniklé problémy se omlouváme. Věříme, že i přes tuto nepříjemnou zkušenost náš salon opět navštíte a budete spokojení.

Hezký den

Marek Horák- marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Voucher pro 2osoby dostala má žena k narozeninám a musím říci, že jsme oba naprosto spokojeni. Milý personál, příjemné prostředí, profesionální masáže a ani se nedivím, že mají neustále plno. Určitě se vrátíme.

Datum zážitku: duben 2018
Poděkujte uživateli petrmarkus.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. dubna 2018

Mockrát děkujeme za nejvyšší hodnocení našeho salonu a krásnou recenzi. Velice nás těší, že jste si to oba moc užili a již nyní se těšíme, že k nám opět brzy zavítáte.

krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. ledna 2018

Návštěvu salónu jsem dostala jako dárek a hodnotím velmi kladně. Prostředí uklidňující, relaxační, voňavé, obsluha milá a ochotná. Absolvovala jsem masáž body and soul a masáž obličeje, vše proběhlo v pořádku. Manikúra, pedikúra také spokojenost.

Datum zážitku: leden 2018
Poděkujte uživateli mbukovska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. ledna 2018

Jsme moc rádi, že jste si dárek v našem saloně užila ve vší spokojenosti. Jsme rádi, že na vás vše působilo tak kladně a byla jste maximálně spokojená. Budeme se těšit opět na Vaši návstěvu.

Krásný den

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. října 2017 prostřednictvím mobilu

Vždy jsem velmi spokojená jak s masážemi které mě svou precizností velice zpříjemní den, tak i ochotou a profesionalitou personálu. První voucher byl zakoupen jako dárek a jezdíme stále dál. Doporučuji a opět letos masáže budu i darovat jako vánoční překvapení :-)

Datum zážitku: říjen 2017
1  Poděkujte uživateli Michaela W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
519marekh, Manažer komunikace s hosty v zařízení Royal Jasmine Spa - thai massage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Mockrát děkujeme za Vaše doporučení našeho salonu. Těší nás, že se Vám u nás líbí a zárověň nás těší, že chcete koupit vouchery jako vánoční dárky.
Budeme se opět moc těšit.

Marek Horák - marketing manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze