Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemné překvapení”

Yangon Restaurace
Č. 1 099 z 6 183 Restaurace v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 14 US$
Okolí: Praha 2
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Praha 2
Recenzováno: 12. března 2017 prostřednictvím mobilu

Moc pěkná restaurace s milou obsluhou a úžasným jídlem. Polévka Tom Kha Ka byla skvělá a Phad Thai také. Doporučuji navštívit, z venku vypadá, jak obyčejné bistro, ale po vstupu budete ve velmi příjemné restauraci.

Datum návštěvy: březen 2017
1  Poděkujte uživateli milo_s2015.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (138)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

48138 recenzí

Recenzováno: 29. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

S přáteli rádi testujeme a degustujeme. Bohužel tato restaurace je velice průměrná. Krevety v polévce byly suché, bez chuti. Grilované jehněčí žebra tvrdá, suchá. Měli jame pět chodů a ani jeden z nich nestojí za to, abychom se tam vraceli. Velké zklamání, bohužel.

Datum návštěvy: leden 2017
Poděkujte uživateli BufetaBuf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MESYrestaurant1, Manager v zařízení Yangon Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. června 2017
Překladač Google

thanks for sharing your bad luck,,I would like to give back our good servis to you,,, please come back and try again our food,,, it is still expensive and tasteless?we like to offer 10% discount for your second time. :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. října 2015 prostřednictvím mobilu

Zkusil jsem Polévku Tom Kha Kung s krevetama a hovězí Phad Neua Num Man Hoy. Phad mělo přehšel cibule ale stejně jako polévka chuťově vynikající. Opravdu příjemná restaurace s rychlým a profesionálním servisem. 10/10

Datum návštěvy: říjen 2015
1  Poděkujte uživateli Kara63.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. března 2020

Datum návštěvy: březen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Yangoncz, Owner v zařízení Yangon Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. srpna 2019

Datum návštěvy: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MesyRestaurant, Manager v zařízení Yangon Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Yangon Restaurace, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Yangon Restaurace? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem