Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Questerland
Č. 6 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Moriarty's phantom trap

Byla to nase prvni rodinna unikovka. Moc jsme si ji uzili a to vcetne nasi osmilete dcery. Prijemna... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: před 4 dny
MVyc
,
Praha, Česká republika
"Skvělý zážitek pro celou rodinu. " :-)

Moc děkujeme za dnešní úžasnou únikovou hru a skvělé obsluze Šimonovi a Davidovi. :-) Pro děti to... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 dny
749veruh
Zobrazit všechny recenze (3 439)
  
Recenze (3 439)
Filtrovat recenze
3 439 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 127
273
29
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 127
273
29
6
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2842893 439 recenzí
Recenzováno: 2. ledna 2020

Na únikové hře jsme byli poprvé a moc se nám to líbilo. Velký podíl na tom měli super průvodci Nikča, Vojta a Pepa. :-) Moc jsme si to užili a všem doporučujeme!

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli MarketMee.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážená Markéto,

děkujeme za recenzi a moc nás těší, že jste si svou premiérovou únikovou hru u nás užili. Nikče, Vojtovi a Pepovi vyřídíme Vaše slova chvály, určitě je to potěší.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2020

Měl jsem tu možnost navštívit s přítelkyní a její rodinou únikovku Čarodějnické školy. Byl to skvělý zážitek od začátku do konce. Skvělá obsluha, úžasně zpracována unikovka a samozřejmě moc fajn skupina hráčů. Všichni jsme si to paradně užili. V době svátku skvělá možnost odreagovat se a strávit čas s blízkými lidmi.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli jakubh2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážený Jakube,

moc děkujeme za krásnou recenzi a velice nás těší, že jste si naši únikovou hru užil. Budeme doufat, že se uvidíme i v našich dalších hrách.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Vše bylo super. Když bylo třeba, operátoři ochotně pomohli a byli milý.
Jen u předposledního úkolu občas hůře fungovala hůlka. Ale jinak nádherný zážitek, určitě přijdeme znovu!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli gallovicovaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

jsme rádi, že se Vám naše úniková hra líbila a omlouváme se, pokud za tento možný technický problém.
Budeme určite řádi, když dorazíte si zahrát i některou z dalších her.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. prosince 2019

Děkujeme podporovatelům Vojtovi, Pepovi a Adamovi, kteří nás zasvětili do první "únikovky". V báječném prostředí a skvělých kulisách to byl super zážitek. Doporučujeme.

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli karelstrouf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážený Karle,

moc děkujeme za Vaší recenzi a jsme rádi, že jste si premiérovou únikovou hru užili. Vojtovi, Pepovi a Adamovi vyřídíme, že jste byli s jejich prací spokojeni, určitě je to potěší.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. prosince 2019

Hra byla povedená jak vizuálně, tak nápaditými rébusy. Obsluha (Nikča a Vojta) byla milá,vstřícná, vtipná a hodně nás povzbuzovala :-) .

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli legerska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážená Legerska,

děkujeme Vám za recenzi a jsme rádi, že jste si naši únikovou hru užili. Nikče a Vojtovi vyřídíme Vaše slova chvály, určitě je to potěší.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze