Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Questerland
Č. 6 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Zpátky do školy (Escape from the Magic Room Episode II.)

Zatím nejlepší únikovka! Do děje nás uvedl sympaťák Pepa, vysvětlil co a jak a šlo se na věc... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 dny
IvoR446
Super zážitek

Interaktivní hlavolamy, propracovaná hra do posledního detailu. Výborná dech beroucí atmosféra... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: před 4 dny
Drak J
Zobrazit všechny recenze (3 409)
  
Recenze (3 409)
Filtrovat recenze
3 409 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 101
269
29
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 101
269
29
6
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2582633 409 recenzí
Recenzováno: 2. ledna 2020

S přítelem a mamkou jsme vyzkoušeli únikovku ze Školy čar a kouzel. Byly jsme naprosto spokojení. Povedlo se nám dokonce uniknout v časovém limitu (díky pomoci magické knihy ;)). Všichni operátoři byli moc milí a chovali se k nám přátelsky. Určitě se vrátíme na pokračování :). Díky za skvělý zážitek!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Petra V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Drahá Petro,

děkujeme za takovou krásnou recenzi a jsme rádi, že jste si únikovou hru pořádně užili.
Budeme rádi, když nás navštívíte zas a snad si z druhé epizody odnesete stejné nadšení!

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2020

Na únikové hře jsme byli poprvé a moc se nám to líbilo. Velký podíl na tom měli super průvodci Nikča, Vojta a Pepa. :-) Moc jsme si to užili a všem doporučujeme!

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli MarketMee.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážená Markéto,

děkujeme za recenzi a moc nás těší, že jste si svou premiérovou únikovou hru u nás užili. Nikče, Vojtovi a Pepovi vyřídíme Vaše slova chvály, určitě je to potěší.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. ledna 2020

Měl jsem tu možnost navštívit s přítelkyní a její rodinou únikovku Čarodějnické školy. Byl to skvělý zážitek od začátku do konce. Skvělá obsluha, úžasně zpracována unikovka a samozřejmě moc fajn skupina hráčů. Všichni jsme si to paradně užili. V době svátku skvělá možnost odreagovat se a strávit čas s blízkými lidmi.

Datum zážitku: prosinec 2019
Poděkujte uživateli jakubh2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážený Jakube,

moc děkujeme za krásnou recenzi a velice nás těší, že jste si naši únikovou hru užil. Budeme doufat, že se uvidíme i v našich dalších hrách.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2019

Vše bylo super. Když bylo třeba, operátoři ochotně pomohli a byli milý.
Jen u předposledního úkolu občas hůře fungovala hůlka. Ale jinak nádherný zážitek, určitě přijdeme znovu!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli gallovicovaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

jsme rádi, že se Vám naše úniková hra líbila a omlouváme se, pokud za tento možný technický problém.
Budeme určite řádi, když dorazíte si zahrát i některou z dalších her.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. prosince 2019

Děkujeme podporovatelům Vojtovi, Pepovi a Adamovi, kteří nás zasvětili do první "únikovky". V báječném prostředí a skvělých kulisách to byl super zážitek. Doporučujeme.

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli karelstrouf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Vážený Karle,

moc děkujeme za Vaší recenzi a jsme rádi, že jste si premiérovou únikovou hru užili. Vojtovi, Pepovi a Adamovi vyřídíme, že jste byli s jejich prací spokojeni, určitě je to potěší.

S pozdravem,

team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze