Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Questerland
Č. 6 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Zpátky do školy (Escape from the Magic Room Episode II.)

Zatím nejlepší únikovka! Do děje nás uvedl sympaťák Pepa, vysvětlil co a jak a šlo se na věc... přečíst další informace

Recenzováno: před 2 dny
IvoR446
Super zážitek

Interaktivní hlavolamy, propracovaná hra do posledního detailu. Výborná dech beroucí atmosféra... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: před 3 dny
Drak J
Zobrazit všechny recenze (3 409)
  
Recenze (3 409)
Filtrovat recenze
3 409 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 101
269
29
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 101
269
29
6
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2542593 409 recenzí
Recenzováno: 3. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Výborná zábava v perfektně propracované a technicky bezchybné místnosti. Příjemný personál složený z Domči a Adama zasahoval do hry nenásilně pouze ve vhodném okamžiku. Nikdo nás na rozdíl od jiných mnou navštívených únikovek nehonil. Mohli jsme v klidu celou hru dokončit i když jsme o hodně překročili plánovanou hodinu. Určitě rádi zkusíme i ostatní hry v nabídce této firmy. Můžu jen doporučit.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 907stanislavs.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

velice si vážíme Vaší recenze a jsme rádi, že jste byli s hrami u nás i s námi samotnými spokojeni a hru si pořádně užili. Našim operátorům Vaši chválu určitě vyřídíme, věřím, že budou mile potěšeni.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. ledna 2020

Absolvovali jsme únik ze školy čar a kouzel jako celá rodina (děti - 16, 12 a 7 let) a byli jsme všichni moc spokojení. Pro každého se tu našlo něco k řešení a báječně jsme si to užili.
Pochvalu si zaslouží i personál (Niky, Domča, Vojta), jehož asistence neměla chybu.

We really enjoyed it (me, my wife and three children)!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli pavelzdarek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení Únikáři,

jsme rádi, že jste byli celá rodina spokojena a že jste si hlavně pořádně užili!
Děkujeme také za krásnou recenzi a našim operátorům vyřídíme Vaši chválu.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. ledna 2020

Perfektně vymáklé Zombie , škola čar a kouzel,Super design, super roommasterky -Tým únikových her Flyn´s Adventure.

Datum zážitku: leden 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Martin L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Drahý Martine,

děkujeme za tuto pěknou recenzi a jsme nadšeni, že se Vám naše únikové hry zamlouvali.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2020

Únikovku jsme dostali s přítelem jako dárek a byli jsme nadšeni.
Vybrali jsme si Hvězdný element a i přes obavy, že ji pouze ve dvou, díky avizované obtížnosti, nezvládneme, tak jsme unikli v limitu.
Doporučujeme a už se těšíme až vyzkoušíme další.

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli petulka92.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení Únikáři,

děkujeme za tato pěkná slova a jsme rádi, že jste si únikovou hru užili!
Budeme se na Vás těšit na další návštěvě!

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. ledna 2020

S přítelem a mamkou jsme vyzkoušeli únikovku ze Školy čar a kouzel. Byly jsme naprosto spokojení. Povedlo se nám dokonce uniknout v časovém limitu (díky pomoci magické knihy ;)). Všichni operátoři byli moc milí a chovali se k nám přátelsky. Určitě se vrátíme na pokračování :). Díky za skvělý zážitek!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Petra V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Drahá Petro,

děkujeme za takovou krásnou recenzi a jsme rádi, že jste si únikovou hru pořádně užili.
Budeme rádi, když nás navštívíte zas a snad si z druhé epizody odnesete stejné nadšení!

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze