Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Questerland
Č. 6 z 358 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Zpátky do školy (Escape from the Magic Room Episode II.)

Zatím nejlepší únikovka! Do děje nás uvedl sympaťák Pepa, vysvětlil co a jak a šlo se na věc... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 dny
IvoR446
Super zážitek

Interaktivní hlavolamy, propracovaná hra do posledního detailu. Výborná dech beroucí atmosféra... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: před 5 dny
Drak J
Zobrazit všechny recenze (3 411)
  
Recenze (3 411)
Filtrovat recenze
3 411 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 101
271
29
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 101
271
29
6
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2542593 411 recenzí
Recenzováno: 4. ledna 2020

Byli jsme celá rodina Magie II (1 dospely a deti 12,10 a7).Vse promyslene a skvele udelane. Atmosfera byla naprosto super. Vsichni jsme se podileli na reseni. Nakonec jsme potrebovali extra tri napovedy, ale jak se clovek nastavi na spravne mysleni, tak je zcela pohlcen samotnym resenim. Pruvodci Nikča, Iveta a Tomáš byli naprosto super. Hned uvítání bylo milé. Instrukce před vstupem jasné. Ochotni po celou dobu. Během hry citlivě vstupovali jen tak, aby nezkazili zážitek ze hry a zaroveň poradili v nouzi. Nebyli jsme v jiných unikovkach v Praze, takže nemuzeme srovnávat, ale zde je záruka, že se budete bavit. Doporučuji a pujdeme urcite i na dalsi verze

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli Radizabavu.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

jsme rádi, že jste si naší hru pořádně užili i s dětmi a byli spokojeni i s prací nás operátorů.
Děkujeme také za tuto krásou recenzi a Nikče, Ivet i Tomášovi vaší chválu vyřídíme a věříme, že budou potěšeni.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. ledna 2020

Moc děkujeme operátorům za trefnou a rychlou pomoc.
Petr, Vojta a Iveta byli skvělí.
My si to moc užili, na hodinku jsme zapomněli na okolní svět a nechali se strhnout hrou.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 820lenkar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

jsme rádi, že jste byli s únikovou hrou spokojeni a užili si ji a děkujeme za tato milá slova! Našim operátorům Vaši chválu vyřídíme.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Výborná zábava v perfektně propracované a technicky bezchybné místnosti. Příjemný personál složený z Domči a Adama zasahoval do hry nenásilně pouze ve vhodném okamžiku. Nikdo nás na rozdíl od jiných mnou navštívených únikovek nehonil. Mohli jsme v klidu celou hru dokončit i když jsme o hodně překročili plánovanou hodinu. Určitě rádi zkusíme i ostatní hry v nabídce této firmy. Můžu jen doporučit.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli 907stanislavs.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení únikáři,

velice si vážíme Vaší recenze a jsme rádi, že jste byli s hrami u nás i s námi samotnými spokojeni a hru si pořádně užili. Našim operátorům Vaši chválu určitě vyřídíme, věřím, že budou mile potěšeni.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. ledna 2020

Absolvovali jsme únik ze školy čar a kouzel jako celá rodina (děti - 16, 12 a 7 let) a byli jsme všichni moc spokojení. Pro každého se tu našlo něco k řešení a báječně jsme si to užili.
Pochvalu si zaslouží i personál (Niky, Domča, Vojta), jehož asistence neměla chybu.

We really enjoyed it (me, my wife and three children)!

Datum zážitku: prosinec 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli pavelzdarek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Vážení Únikáři,

jsme rádi, že jste byli celá rodina spokojena a že jste si hlavně pořádně užili!
Děkujeme také za krásnou recenzi a našim operátorům vyřídíme Vaši chválu.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. ledna 2020

Perfektně vymáklé Zombie , škola čar a kouzel,Super design, super roommasterky -Tým únikových her Flyn´s Adventure.

Datum zážitku: leden 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Martin L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020

Drahý Martine,

děkujeme za tuto pěknou recenzi a jsme nadšeni, že se Vám naše únikové hry zamlouvali.

S pozdravem,

Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze