Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Questerland
Č. 6 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 10:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super únikovka

Moc dobře udělaná únikovka. Hezky technicky i výtvarně. Operátorka Verča odvedla skvělou práci v... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 týdny
310ond_ejs
Moriarty's phantom trap

Byla to nase prvni rodinna unikovka. Moc jsme si ji uzili a to vcetne nasi osmilete dcery. Prijemna... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: 19. října 2020
MVyc
,
Praha, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (3 440)
  
Recenze (3 440)
Filtrovat recenze
3 440 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 128
273
29
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 128
273
29
6
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16213 440 recenzí
Recenzováno: 30. září 2020

Bylo to super. Děkujeme obsluze Domče a Šimonovi. Určitě se ještě jednou vrátíme. Zvládli jsme to za 51 minut.

Iva

Datum zážitku: září 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli mochajda.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2020

Vážená Mochajdo,

děkujeme za recenzi! Jsme moc rádi, že jste si únikovou hru u nás užili. Domče a Šimonovi vyřídíme Vaše slova chvály a budeme se na Váš tým těšit!

S pozdravem,
team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2020

Velmi hezké provedení hry, zaměstnanci byli moc ochotní a trpěliví s pomocí. Hra je propracovaná a prostředí také

Datum zážitku: září 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli marekhozman.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2020

Vážený Marku,

moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste si únikovou hru u nás užil a byl jste spokojen i sp rací personálu. Budeme doufat, že se s Vámi uvídíme na některé naší další hře.

S pozdravem,
team Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2020

Únikovka byla skvělá. Obsahovala různé úkoly i více místností. Také jsme dostali funkční hůlky, kterými jsme mohli v místnosti ovládat předměty. Pro fanouška Harryho Pottera, i fantasy celkově, je to skvělá volba. Za doplnění atmosféry hry děkujeme operátorům Verča, Petr a Pepa.

Datum zážitku: září 2020
Poděkujte uživateli 84barborap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Drahá Barboro,

děkujeme za krásnou recenzi a milá slova v ní. Jsme rádi, že se Vám líbila nejen naše místnost, ale i interaktivní prvky v ní. Vaši chválu našim operátorům rádi vyřídíme, jistě je potěší.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2020

bezvadná únikovka, která vtáhne do děje, je zábavná, ne příliš složitá, jednotlivé úkoly jsou logické a dávají smysl, všichni jsme se moc bavili, pár drobností jsme přehlédli a ochotně nám byla dána rada, na co se soustředit, super únikovka vřele doporučuji, už jsme jich hodně prošli a tahle patřila mezi ty hodně povedené.

Datum zážitku: září 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli synacovairena.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Drahá únikářko,

děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že se Vám místnost líbila, a že jste si čas u nás strávený užila. Doufáme, že nás ještě někdy navštívíte.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2020

S přáteli jsme sice navštívili již více únikovek, ale v Questerlandu byla tato hra naší premiérou. Musím říct, že to na mě udělalo velký dojem. Hra byla technicky velmi dobře propracovaná. Na rozdíl od ostatních escapů zde nebyly použity žádné zámky na klíče, což považuji za velké plus. Obvykle si spíše vybírám hororové únikovky, ale když jsem viděl tématiku HP, tak jsem neodolal :) Tuto únikovku mile rád doporučím a těším se na další hry z tvorby Questerlandu.

P.S. Děkujeme Roommasteru Petrovi za skvělé uvedení do děje a zpříjemnění zážitku :)

Datum zážitku: září 2020
Poděkujte uživateli Ngvminh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Questerland, Manažer v zařízení Questerland, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Drahý únikáři,

děkujeme za krásnou recenzi a milá slova v ní. Jsme rádi, že se Vám líbila nejen naše hra, ale i její design. Vaši chválu Petrovi rádi vyřídíme, jistě ho potěší.

S pozdravem
Tým Questerland

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze