Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nikola”

Wake Up Choco Cafe
Č. 5 z 49 Pekárna v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 1 US$ - 18 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Staré Město
Popis: Kavárna s prodejnou se nachází v srdci Prahy v budově z 16 století. Stačí otevřít dveře a ucítíte lahodnou čokoládovou atmosféru jako z pohádky. Můžete se zde kochat rozmanitostí všelikých druhů čokoládových bombónů a pralinek se zajímavou a originální náplní, které i znalec ocení. Taktéž na vás čeká množství rozličných figurek na bázi belgické čokolády a to vše je vyrobeno ručně a s láskou.
Recenzováno: 11. května 2019 prostřednictvím mobilu

Hezké prostředí, výborná čokoláda, velký výběr ovoce k čokoládovým fondue. Ochotná obsluha. Návštěvu rádi zopakujeme.

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli Nínuška P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
G9544HX_, Владелец v zařízení Wake Up Choco Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. května 2019
Překladač Google

Thank you so much for your feedback !!! It is extremely important for us to know the opinion of our guests - both positive and negative, because this is the only way we can learn about the quality of our work and those aspects that need to be improved!!!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (423)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

610423 recenzí

Recenzováno: 4. května 2019 prostřednictvím mobilu

Pěkné prostředí, dobrá čokoláda, trochu hlučnější hudba, drahé ceny ,ale to nejspíš souvisí s umístěním v centru hl. města

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli Jana_Vorlickova336.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
G9544HX_, Владелец v zařízení Wake Up Choco Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. května 2019
Překladač Google

Thank you so much for your feedback !!! It is extremely important for us to know the opinion of our guests - both positive and negative, because this is the only way we can learn about the quality of our work and those aspects that need to be improved!!!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2018 prostřednictvím mobilu

Dnešní návštěva po toulkách Prahou přišlo veliké zklamání. Obsluha skoro neumí česky, místo objednané čokolády jen lepší granko. Nápojový lístek vůbec neobsahuje češtinu... již nikdy více!!!

Datum návštěvy: říjen 2018
1  Poděkujte uživateli Radeksus.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Павел Г, Владелец v zařízení Wake Up Choco Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2018
Překladač Google

Thank you so much for your feedback !!! It is extremely important for us to know the opinion of our guests - both positive and negative, because this is the only way we can learn about the quality of our work and those aspects that need to be improved !!!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2016 prostřednictvím mobilu

Krasny červencový vecer, procházka starou Prahou a nahodne jsem stanula pred Pražskou cokoladovou manufakturou. Uzasne prostredi podtržene zivym koncertem. Obsluha jsou super mladi lidi se skvělým pristupem. Výborná kava, skvela cokolada. Obratte sr na Ivanku, skvělá holka. Alena.

Datum návštěvy: červenec 2016
Poděkujte uživateli 893anelae.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 22. června 2016 prostřednictvím mobilu

Dobry den byl jsem sec tu podivat na cokoladovou manufakturu a sednul jsem si v kavarne . Dal jsem si vyborne vafle s cokoladou a jahodami k tomu kavicku.Maj tam prijemnou zahradku a velmi sympatickou ochotnou obsluhu a wifi . Dekuji moc a prijdu zas Vladimir Galas

Datum návštěvy: červen 2016
Poděkujte uživateli 357vladimirg.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Wake Up Choco Cafe, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Wake Up Choco Cafe? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem