Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ubytování, stravování”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 7 dalších stránek!
Clarion Congress Hotel Usti nad Labem
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 23. září 2016

Hotel umístěn na rušné ulici, zařízení pokojů velmi dobré. Personál vesměs příjemný,
pouze v den odjezdu kolem 9. hodiny na recepci dlouhá fronta a pouze jedna recepční,která nemohla zvládnout odjezdy hostů.Vynikající je jídlo v restauraci a také velmi ochotný a příjemný obsluhující personál

Tip ohledně pokoje: Ve vyšších patrech je menší hluk z ulice
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli vkch2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. října 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste byl spokojen s kvalitou vybraných pokrmů v hotelové restauraci a také s obsluhujícím personálem. Ráda bych se Vám omluvila za čekání v době odhlášení z hotelu, které bylo zapříčiněno frontou na recepci. Recepce byla znovu poučena, aby informovala všechny hotelové hosty při příjezdu do hotelu o možnosti okamžitého uhrazení pobytu.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (102)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

610102 recenzí

Recenzováno: 13. září 2016 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl ubytován 2 noci při své pracovní cestě. Stejně jako Clarion v Českých Budějovicích, je hotel pohodlný, čistý a nabízí velmi dobré služby. Personál profesionální a vstřícný. Pochválit musím i hotelovou restauraci Benada. Výborně zvládnuté snídaně i obědy a to vše při plném hotelu. Ve skupině CPI, které tento hotel patří asi vědí, co dělají. Doporučuji!!!!

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jaroslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2016

Dobrý den pane Jaroslave,

velice Vám děkujeme za milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Dala jsem si Cesar salat. To se moc nepovedlo. Salat byl unaveny. Dressing nebyl moc dobry a ani dobře promícháný se salátem. Jedna obsluha byla příjemná, druhá ne. Celkově bych hodnotila jako průměrný až podprůměrný výkon za vysoké ceny.

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Michaela B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnovala hodnocení hotelové restaurace.

Váš názor je pro nás přínosem a pomáhá nám zvyšovat úroveň poskytovaných služeb a kvalitu servírovaných pokrmů.

Mrzí mne, že jste nebyla s vybraným salátem spokojena. Zajistím, aby byla do budoucna zachována kvalita veškerých servírovaných pokrmů.

Věřím, že při Vaší příští cestě do Ústí nad Labem opět využijete našich služeb.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. července 2016 prostřednictvím mobilu

Velmi dobre ubytování pro obchodní partnery na služební cestě. Nejlepsi v Usti v centru. Dobra snídaně, vybavení. Bylo by ještě dobře zapracovat na kvalitě personálu obsluhujíciho u večeře, bývá casto amatérský.

Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Kaplan B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2016

Dobrý den,

velice děkujeme za Váš čas, který jste věnoval pozitivnímu hodnocení našeho hotelu. Na kvalitě obsluhujícího personálu stále pracujeme a průběžně všechny pracovníky školíme.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. června 2016

V Clarionu jsem absolvoval několik konferencí a vždy o nás bylo ze strany personálu hotelu skvěle postaráno. Občerstvení, wifi, oběd - není co vytknout. Hotelovou restauraci mohu s klidným svědomím doporučit každému, kdo se třeba jen ocitne v Ústí a přemýšlí, kam si zajít na oběd.

  • Datum pobytu: červenci 2015, cestoval(a) pracovně
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Marek K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2016

Dobrý den Marku K,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste s spokojen s nabízenými službami a personálem hotelu. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy.

S přátelským pozdravem, Žaneta Špalová sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ústí nad Labem.
0,3 km daleko
Hotel Vladimir
Hotel Vladimir
Č. 4 z 5 – Ústí nad Labem
53 recenzí
0,9 km daleko
Vetruse Hotel & Restaurant
Vetruse Hotel & Restaurant
Č. 1 z 5 – Ústí nad Labem
75 recenzí
0,5 km daleko
Pivovar Hotel Na Rychte
Pivovar Hotel Na Rychte
Č. 3 z 5 – Ústí nad Labem
39 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
4,7 km daleko
Penzion Habrovicka Basta
Penzion Habrovicka Basta
Č. 3 z 6 – Ústí nad Labem
2 recenze
0,2 km daleko
Bez poskytnuté fotografie
Pension Duel
Č. 3 z 9 – Ústí nad Labem
4 recenze
0,4 km daleko
Bez poskytnuté fotografie
Pension Na Hvězdě
Č. 6 z 6 – Ústí nad Labem
5 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Usti nad Labem? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Usti nad Labem

Adresa: Shpitalske namesti 3511/8, Ústí nad Labem 400 01, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Ústecký Kraj > Ústí nad Labem
Vybavení:
Styl hotelu:
Č. 2 z 5 hotelů – Ústí nad Labem
Rozsah cen: 1 639 Kč–1 868 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Clarion Congress Hotel Usti nad Labem 4*
Pokoje: 83
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Choice Hotels, Expedia, Booking.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Usti nad Labem. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem