Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (110)
Filtrovat recenze
110 výsledků
Hodnocení cestovatelů
44
46
14
4
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
44
46
14
4
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
712110 recenzí
Recenzováno: 13. září 2016 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl ubytován 2 noci při své pracovní cestě. Stejně jako Clarion v Českých Budějovicích, je hotel pohodlný, čistý a nabízí velmi dobré služby. Personál profesionální a vstřícný. Pochválit musím i hotelovou restauraci Benada. Výborně zvládnuté snídaně i obědy a to vše při plném hotelu. Ve skupině CPI, které tento hotel patří asi vědí, co dělají. Doporučuji!!!!

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jaroslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2016

Dobrý den pane Jaroslave,

velice Vám děkujeme za milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Dala jsem si Cesar salat. To se moc nepovedlo. Salat byl unaveny. Dressing nebyl moc dobry a ani dobře promícháný se salátem. Jedna obsluha byla příjemná, druhá ne. Celkově bych hodnotila jako průměrný až podprůměrný výkon za vysoké ceny.

Datum pobytu: srpen 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Michaela B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnovala hodnocení hotelové restaurace.

Váš názor je pro nás přínosem a pomáhá nám zvyšovat úroveň poskytovaných služeb a kvalitu servírovaných pokrmů.

Mrzí mne, že jste nebyla s vybraným salátem spokojena. Zajistím, aby byla do budoucna zachována kvalita veškerých servírovaných pokrmů.

Věřím, že při Vaší příští cestě do Ústí nad Labem opět využijete našich služeb.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. července 2016 prostřednictvím mobilu

Velmi dobre ubytování pro obchodní partnery na služební cestě. Nejlepsi v Usti v centru. Dobra snídaně, vybavení. Bylo by ještě dobře zapracovat na kvalitě personálu obsluhujíciho u večeře, bývá casto amatérský.

Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Kaplan B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2016

Dobrý den,

velice děkujeme za Váš čas, který jste věnoval pozitivnímu hodnocení našeho hotelu. Na kvalitě obsluhujícího personálu stále pracujeme a průběžně všechny pracovníky školíme.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. června 2016

V Clarionu jsem absolvoval několik konferencí a vždy o nás bylo ze strany personálu hotelu skvěle postaráno. Občerstvení, wifi, oběd - není co vytknout. Hotelovou restauraci mohu s klidným svědomím doporučit každému, kdo se třeba jen ocitne v Ústí a přemýšlí, kam si zajít na oběd.

  • Datum pobytu: červenec 2015, cestoval(a) pracovně
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Marek K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2016

Dobrý den Marku K,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste s spokojen s nabízenými službami a personálem hotelu. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy.

S přátelským pozdravem, Žaneta Špalová sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. března 2016 prostřednictvím mobilu

Sluzeb hotelu Clarion jsme vyuzili pri vylete do Nemecka. Byli jsme plne spokojeni a to i s pozadavkem na bezlepkou kuchyni - jak pri veceri, tak i pri snidani (bezlepkove pecivo na pozadani a rychle donesene). Muzeme plne doporucit. Radi se opet vratime. Veskerny personal byl profesionalni a vstricny.

Datum pobytu: březen 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Frantisek S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze