Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Pension Duel(Ústí nad Labem)(Skvělá hodnota!)
Bezplatné zrušení do 21. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
47 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Vetruse Hotel & Restaurant(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Pivovar Hotel Na Rychte(Ústí nad Labem)
Priceline
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Bed and Breakfast Tvrz(Ústí nad Labem)
Booking.com
Ukázat nabídku
Farma Ruzova(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Pension Na Hvězdě(Ústí nad Labem)
Booking.com
Ukázat nabídku
Hotel Vladimir(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Penzion Habrovicka Basta(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Penzion Green Star(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Recenze (106)
Filtrovat recenze
106 výsledků
Hodnocení cestovatelů
42
45
14
3
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
42
45
14
3
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
611106 recenzí
Recenzováno: 13. září 2016 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl ubytován 2 noci při své pracovní cestě. Stejně jako Clarion v Českých Budějovicích, je hotel pohodlný, čistý a nabízí velmi dobré služby. Personál profesionální a vstřícný. Pochválit musím i hotelovou restauraci Benada. Výborně zvládnuté snídaně i obědy a to vše při plném hotelu. Ve skupině CPI, které tento hotel patří asi vědí, co dělají. Doporučuji!!!!

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jaroslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2016

Dobrý den pane Jaroslave,

velice Vám děkujeme za milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Dala jsem si Cesar salat. To se moc nepovedlo. Salat byl unaveny. Dressing nebyl moc dobry a ani dobře promícháný se salátem. Jedna obsluha byla příjemná, druhá ne. Celkově bych hodnotila jako průměrný až podprůměrný výkon za vysoké ceny.

Datum pobytu: srpen 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Michaela B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnovala hodnocení hotelové restaurace.

Váš názor je pro nás přínosem a pomáhá nám zvyšovat úroveň poskytovaných služeb a kvalitu servírovaných pokrmů.

Mrzí mne, že jste nebyla s vybraným salátem spokojena. Zajistím, aby byla do budoucna zachována kvalita veškerých servírovaných pokrmů.

Věřím, že při Vaší příští cestě do Ústí nad Labem opět využijete našich služeb.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. července 2016 prostřednictvím mobilu

Velmi dobre ubytování pro obchodní partnery na služební cestě. Nejlepsi v Usti v centru. Dobra snídaně, vybavení. Bylo by ještě dobře zapracovat na kvalitě personálu obsluhujíciho u večeře, bývá casto amatérský.

Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Kaplan B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2016

Dobrý den,

velice děkujeme za Váš čas, který jste věnoval pozitivnímu hodnocení našeho hotelu. Na kvalitě obsluhujícího personálu stále pracujeme a průběžně všechny pracovníky školíme.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. června 2016

V Clarionu jsem absolvoval několik konferencí a vždy o nás bylo ze strany personálu hotelu skvěle postaráno. Občerstvení, wifi, oběd - není co vytknout. Hotelovou restauraci mohu s klidným svědomím doporučit každému, kdo se třeba jen ocitne v Ústí a přemýšlí, kam si zajít na oběd.

  • Datum pobytu: červenec 2015, cestoval(a) pracovně
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Marek K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manažer v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. července 2016

Dobrý den Marku K,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste s spokojen s nabízenými službami a personálem hotelu. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy.

S přátelským pozdravem, Žaneta Špalová sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. března 2016 prostřednictvím mobilu

Sluzeb hotelu Clarion jsme vyuzili pri vylete do Nemecka. Byli jsme plne spokojeni a to i s pozadavkem na bezlepkou kuchyni - jak pri veceri, tak i pri snidani (bezlepkove pecivo na pozadani a rychle donesene). Muzeme plne doporucit. Radi se opet vratime. Veskerny personal byl profesionalni a vstricny.

Datum pobytu: březen 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Frantisek S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze