Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (110)
Filtrovat recenze
110 výsledků
Hodnocení cestovatelů
44
46
14
4
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
44
46
14
4
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
38110 recenzí
Recenzováno: 18. července 2017 prostřednictvím mobilu

Možná jsem moc náročný a trošku zmlsaný hotely v cizině.Co se mi lilbilo bylo to,že hotel je velmi blízko centra,docházkovou vzdáleností dojdete na náměstí za 5.minut a o malý kousek dál je i vlakové nádraží. Výborná snídaně,zde nemám co vytknout.
Co bych možná ocenil je více se usmívajíci personál,ale to může být spojené s mou náročností o které jsem psal na začátku,u nás moc úsměv člověk nevidí.Vedle toho možná trošku více pečovat o vybavení koupelny - držák na sprchu už měl pryč kryt držaku a nevypadalo to dobře.
Jinak vše OK a určitě nemohu říci,že bych hotel nedoporučil toto jsou drobnosti.

Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jiří Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2017

Dobrý den pane Jiří,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu.

Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb.

Na uvedené nedostatky se zaměříme a sjednáme nápravu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Žaneta Špalová
Sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2017

Krásný hotel, excelentní snídaně, ochota personálu vždy skvělá. Nicméně si i tak myslím, že cena zde úplně neodpovídá kvalitě a standartním cenám v Ústí nad Labem. Rušnost z ulice je opravdu nepříjemná. Hned naproti hotelu jsou zastávky trolejbusů, autobusů a hlavní dopravní třída v Ústí. Odhlučnění zde naprosto nefunguje. Pokoje jsou prostorné, hotel moderně vybaven, ale bylo by ještě dobré zapracovat na nedostatkách.

  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Andrea K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. ledna 2017

KLADY: Snídaně byla super, hlavně zdravý koutek,příjemný personál
ZÁPORY: Při příchodu na pokoj silný zápach z vyschlých odpadů, špinavá vana, chtěli jsme jednu postel velkou, dostali jsme oddělené (přisunuli jsme si je k sobě, ale člověk od takového hotelu něco očekává)

  • Datum pobytu: leden 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Rudolf C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 23. září 2016

Hotel umístěn na rušné ulici, zařízení pokojů velmi dobré. Personál vesměs příjemný,
pouze v den odjezdu kolem 9. hodiny na recepci dlouhá fronta a pouze jedna recepční,která nemohla zvládnout odjezdy hostů.Vynikající je jídlo v restauraci a také velmi ochotný a příjemný obsluhující personál

Tip ohledně pokoje: Ve vyšších patrech je menší hluk z ulice
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli vkch2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. října 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste byl spokojen s kvalitou vybraných pokrmů v hotelové restauraci a také s obsluhujícím personálem. Ráda bych se Vám omluvila za čekání v době odhlášení z hotelu, které bylo zapříčiněno frontou na recepci. Recepce byla znovu poučena, aby informovala všechny hotelové hosty při příjezdu do hotelu o možnosti okamžitého uhrazení pobytu.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. září 2016 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl ubytován 2 noci při své pracovní cestě. Stejně jako Clarion v Českých Budějovicích, je hotel pohodlný, čistý a nabízí velmi dobré služby. Personál profesionální a vstřícný. Pochválit musím i hotelovou restauraci Benada. Výborně zvládnuté snídaně i obědy a to vše při plném hotelu. Ve skupině CPI, které tento hotel patří asi vědí, co dělají. Doporučuji!!!!

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jaroslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2016

Dobrý den pane Jaroslave,

velice Vám děkujeme za milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze