Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Vetruse Hotel & Restaurant(Ústí nad Labem)
187 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Hotel Vladimir(Ústí nad Labem)
77 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Pivovar Hotel Na Rychte(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Bed and Breakfast Tvrz(Ústí nad Labem)
Booking.com
Ukázat nabídku
Farma Ruzova(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Pension Na Hvězdě(Ústí nad Labem)
Booking.com
Ukázat nabídku
Pension Duel(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Penzion Habrovicka Basta(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Penzion Green Star(Ústí nad Labem)
TripAdvisor
Ukázat nabídku
Recenze (106)
Filtrovat recenze
106 výsledků
Hodnocení cestovatelů
42
45
14
3
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
42
45
14
3
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
27106 recenzí
Recenzováno: 18. července 2017 prostřednictvím mobilu

Možná jsem moc náročný a trošku zmlsaný hotely v cizině.Co se mi lilbilo bylo to,že hotel je velmi blízko centra,docházkovou vzdáleností dojdete na náměstí za 5.minut a o malý kousek dál je i vlakové nádraží. Výborná snídaně,zde nemám co vytknout.
Co bych možná ocenil je více se usmívajíci personál,ale to může být spojené s mou náročností o které jsem psal na začátku,u nás moc úsměv člověk nevidí.Vedle toho možná trošku více pečovat o vybavení koupelny - držák na sprchu už měl pryč kryt držaku a nevypadalo to dobře.
Jinak vše OK a určitě nemohu říci,že bych hotel nedoporučil toto jsou drobnosti.

Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jiří Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2017

Dobrý den pane Jiří,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu.

Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb.

Na uvedené nedostatky se zaměříme a sjednáme nápravu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Žaneta Špalová
Sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2017

Krásný hotel, excelentní snídaně, ochota personálu vždy skvělá. Nicméně si i tak myslím, že cena zde úplně neodpovídá kvalitě a standartním cenám v Ústí nad Labem. Rušnost z ulice je opravdu nepříjemná. Hned naproti hotelu jsou zastávky trolejbusů, autobusů a hlavní dopravní třída v Ústí. Odhlučnění zde naprosto nefunguje. Pokoje jsou prostorné, hotel moderně vybaven, ale bylo by ještě dobré zapracovat na nedostatkách.

  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Andrea K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. ledna 2017

KLADY: Snídaně byla super, hlavně zdravý koutek,příjemný personál
ZÁPORY: Při příchodu na pokoj silný zápach z vyschlých odpadů, špinavá vana, chtěli jsme jednu postel velkou, dostali jsme oddělené (přisunuli jsme si je k sobě, ale člověk od takového hotelu něco očekává)

  • Datum pobytu: leden 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Rudolf C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 23. září 2016

Hotel umístěn na rušné ulici, zařízení pokojů velmi dobré. Personál vesměs příjemný,
pouze v den odjezdu kolem 9. hodiny na recepci dlouhá fronta a pouze jedna recepční,která nemohla zvládnout odjezdy hostů.Vynikající je jídlo v restauraci a také velmi ochotný a příjemný obsluhující personál

Tip ohledně pokoje: Ve vyšších patrech je menší hluk z ulice
  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli vkch2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. října 2016

Dobrý den,

velice Vám děkuji za Váš čas, který jste věnoval hodnocení našeho hotelu. Těší mne, že jste byl spokojen s kvalitou vybraných pokrmů v hotelové restauraci a také s obsluhujícím personálem. Ráda bych se Vám omluvila za čekání v době odhlášení z hotelu, které bylo zapříčiněno frontou na recepci. Recepce byla znovu poučena, aby informovala všechny hotelové hosty při příjezdu do hotelu o možnosti okamžitého uhrazení pobytu.

S přátelským pozdravem,

Žaneta Špalová
sales manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. září 2016 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsem byl ubytován 2 noci při své pracovní cestě. Stejně jako Clarion v Českých Budějovicích, je hotel pohodlný, čistý a nabízí velmi dobré služby. Personál profesionální a vstřícný. Pochválit musím i hotelovou restauraci Benada. Výborně zvládnuté snídaně i obědy a to vše při plném hotelu. Ve skupině CPI, které tento hotel patří asi vědí, co dělají. Doporučuji!!!!

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Jaroslav Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zaneta S, Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Usti nad Labem, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. září 2016

Dobrý den pane Jaroslave,

velice Vám děkujeme za milé a pozitivní hodnocení našeho hotelu.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem,

Clarion tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze