Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zveřejnit
Doručená pošta

“Super drinky a milá obsluha”
Recenze 4pokoje

4pokoje
Č. 16 z 1 149 Restaurace v Brně
Certifikát výjimečnosti
Popis: Chcete snídat v devět večer? Chcete obědvat šampaňské? Chcete party a pracovní schůzku zároveň? Chcete český Stejčík a Gyoza knedlíčky? Berlínské limonády z Brna nebo Hrom do krupice? Představte si ložnici, ve které právě snídá Marilyn Monroe. Pracovnu, kde si Kennedy před zrcadlem nacvičuje: “Ich bin ein Berliner.” Elvisovu zkušebnu. Taneční sál, ve kterém se u tyče kroutí Madonna. Máte to? A co vidíte? My vám to řekneme. 4pokoje. Něco takového jsme od začátku viděli my. Tekuté místo pro tekutou dobu – žádné zbytečné kategorie a zákazy. Proč vidět hranice tam, kde žádné nejsou. Gravitaci zatím zrušit neumíme – ale všechno ostatní jo. Tak to přijďte zkusit.
Podrobnosti o restauraci
Popis: Chcete snídat v devět večer? Chcete obědvat šampaňské? Chcete party a pracovní schůzku zároveň? Chcete český Stejčík a Gyoza knedlíčky? Berlínské limonády z Brna nebo Hrom do krupice? Představte si ložnici, ve které právě snídá Marilyn Monroe. Pracovnu, kde si Kennedy před zrcadlem nacvičuje: “Ich bin ein Berliner.” Elvisovu zkušebnu. Taneční sál, ve kterém se u tyče kroutí Madonna. Máte to? A co vidíte? My vám to řekneme. 4pokoje. Něco takového jsme od začátku viděli my. Tekuté místo pro tekutou dobu – žádné zbytečné kategorie a zákazy. Proč vidět hranice tam, kde žádné nejsou. Gravitaci zatím zrušit neumíme – ale všechno ostatní jo. Tak to přijďte zkusit.
Recenzováno: 28. října 2019

Drinky mají výborný. Menu mají trochu strohé a moc jsem si nevybral, protože většina jídel byla dražší na mě. Nakonec jsem si vybral Buny (knedlík s masem a zeleninou), který mi dost chutnal. Doporučuji sezení u baru, kde váš rychleji obslouží a máte pohled na barmanskou show. Obsluha velmi milá a ochotná.

Datum návštěvy: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Vito_Kay.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
deklara, marketing v zařízení 4pokoje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2019

Hezký den Víte,

děkujeme za komentář. Jsme rádi, že Vám náš bun s masem a zeleninou chutnal, a že jste byl spokojený také se servisem. Snahu o to, aby se u nás hosté cítili skvěle, chápeme jako prioritu. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte. Můžete zkusit například obědové menu, které je oproti klasickému menu "a la carte" o něco levnější. Co se týče formy lístku, zvolili jsme ji stručnější s tím, že obsluha Vám vždy ráda vysvětlí vše, co potřebujete vědět, abyste si zodpovědně vybral to nejlepší pro Vás. :)

Za celý tým 4p, přeji krásné dny.
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (88)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2688 recenzí

Recenzováno: 5. září 2019

Vyrazily jsme do tohodle podniku s velkým nadšením okolo 17 hodiny. Místo pro 4 osoby byl trochu problém, všude je málo místa, ale o to víc útulně, intimní chvíle zde ale nehledejte.
Jídelní lístek jsme dostaly až po 18 hodině i přes to, že jsme obsluhu prosily, že si chceme v klidu vybrat a objednáme si až po šesté. Objednání proběhlo až v 18:20 a "jídlo" jsme dostaly po 45 minutách. Omluvila se nám jak obsluha tak kuchařka za dobu čekání ale především stav jídla. Prý se nic nepovedlo....

Datum návštěvy: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli 155j_ab.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
deklara, marketing v zařízení 4pokoje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. října 2019

Hezký den,

děkujeme za Váš komentář. Je nám velmi líto, že s námi máte špatnou zkušenost a pokud nám v budoucnu dáte ještě šanci, budeme se snažit, abyste byly maximálně spokojené.

Za celý tým posílám omluvy a přeji pěkné podzimní dny,
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Krásný koncept v Brně. Slečna servírka úplně úžasná, kamarádská, pozitivní, tak jak to má být, doporučila mi samé pecky, skvěle jsem se napila i pobavila. Absolutně skvělé koktejly a ještě lepší káva, vše vám vytuní podle vaší chuti a libosti. To se jen tak nevidí. Za mě spokojenost největší. A určitě stojí za to ochutnat jejich šafránovou Zázračnou!! Děkuji moc. Bylo to úžasné.

Datum návštěvy: srpen 2019
1  Poděkujte uživateli nikool007.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
deklara, marketing v zařízení 4pokoje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Hezký den Nikol,

děkujeme, že jste si našla čas napsat tak skvělý komentář. Jsme rádi, že jste se u nás cítíla báječně, pohostinnost je naše nejvyšší priorita. A pokud jsou spokojeni naši hosté, my jsme dvojnásob! Někdy zase na viděnou! :)

Za celý tým 4p přeji krásné dny,
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. července 2019 prostřednictvím mobilu

Lepsi snidani v Brne nenajdete. Kvalitni filtrovana kava, vyborne, chutne a hlavne velke porce jidla. Doporucuji

Datum návštěvy: červen 2019
1  Poděkujte uživateli G9705RNdavids.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
deklara, marketing v zařízení 4pokoje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Hezký den Davide,

děkujeme za milý komentář. Rádi slyšíme, že jsme pro Vás brněnský snídaňový ráj číslo 1. :) Už jste vyzkoušel také naše obědová menu? Budeme se těšit na další setkání.

Za celý tým 4p přeji krásné dny,
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. července 2019

Zajímavý koncept, nevšední prostředí, jídlo výborné, opravdu široký výběr nápojů, milá obsluha a navíc v centru Brna.

Datum návštěvy: květen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 18lenkar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
deklara, marketing v zařízení 4pokoje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Hezký den Lenko,

děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jsme prošli na výbornou ve všech zmiňovaných bodech. :) Budeme se těšit na případná další setkání. Např. od příštího týdne, 12. 11. ve 4p startuje nové menu. Můžete ochutnat nejen skvělé drinky, ale i ještě vyladěnější jídla.

Za celý tým 4p přeji krásné dny,
Klára

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo 4pokoje, si také prohlíželi

Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 
Brno, Jihomoravský kraj
 
Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 

Už jste navštívili 4pokoje? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem