Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (239)
Filtrovat recenze
239 výsledků
Hodnocení cestovatelů
83
106
40
7
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
83
106
40
7
3
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
510239 recenzí
Recenzováno: 10. ledna 2018

Příjemná obsluha, krásné akvárium v restauraci a velký dětský koutek - vhodné pro rodiny s dětmi.
Snídaně bohatá, jidlo chutné. Rodinný apartmán nabízí spoustu místa a kuchyňský kout, což nebývá v hotelích časté. Vybavení pokoje dostatečné, vše co host potřebuje, televizor se širokou škálou kanálů, Wi-Fi . Je bohužel znát trochu zanedbaná údržba .- uvolněné kliky, úchytky, nedržící výsuvy v kuchyňské lince...
Poloha na okraji města, ale přijatelné ceny.

Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Litvinov1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VistaBrno, Manažer v zařízení Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. ledna 2018

Vážený Litvinov1,

děkujeme za Vaše hodnocení pobytu v hotelu Vista Brno. Jsme rádi, že se Vám náš hotel i pokoj líbil, a že jste byl u nás spokojený. Všechny Vaše podněty a připomínky jsem předala technikovi, aby se tato situace již neopakovala.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Eva Růžičková


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2017

Ubytování i služby na úrovni. V hotelu jsme strávili hezké dva dny, hotel je tichý a útulný. Je ideální pro rodiny, které si chtějí prohlédnout Brno a okolí. Doporučujeme i těm, kteří cestují s malými dětmi.

Tip ohledně pokoje: Ocenili jsme apartmá pro 4.
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli cer404.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VistaBrno, Manažer v zařízení Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2017

Vážený cer404,

Děkujeme za Vaše hodnocení pobytu v hotelu Vista Brno. Jsme rádi, že se Vám náš hotel i pokoj líbil. Bude mi potěšením sdílet Vaše hodnocení se svými kolegy.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Eva Růžičková



Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. září 2017 prostřednictvím mobilu

Není co vytknout. Hotel na fajn místě, odpovídá 4* Příjemná obsluha, funkční a rychlý výtah - bydlela jsem v 8.patre ;-) překrásné akvárium na restauraci a velký dětský koutek.
Snídaně dostatečné, jidlo chutné, obsluha milá. Pokoje jsou prostorné, velká okna, plněstínící závěsy, pohodlné postele.. LCD televizor se širokou škálou kanálů, Wi-Fi .. doporučuji

Datum pobytu: srpen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli HanaLer.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VistaBrno, Manažer v zařízení Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2017

Vážená HanaLer,

Děkujeme za Vaše hodnocení pobytu v hotelu Vista Brno. Jsme rádi, že se Vám náš hotel líbil, a že jste byla u nás se vším spokojená. Bude mi potěšením sdílet Vaše hodnocení se svými kolegy.

Ještě jednou děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Eva Růžičková


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Za přijatelnou cenu se mi na služební cestě dostalo velmi hezky uklizeného pokoje a koupelny. Recepční vstřícná a snídaně ok. Vše v pořádku kromě akustiky, ta bohužel není na nejvyšší úrovni. Ale nic zásadního.

Datum pobytu: prosinec 2016
Poděkujte uživateli Lukáš A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VistaBrno, Manažer v zařízení Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2016

Vážený Lukáš A,

Děkujeme za Vaše hodnocení pobytu v hotelu Vista Brno. Jsme rádi, že se Vám náš hotel i pokoj líbil a chutnala Vám naše snídaně. Bude mi potěšením sdílet Vaše hodnocení se svými kolegy.

Ještě jednou děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem

Eva Růžičková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Úroveň hotelu slušná, pokoje pěkné, čisté. Matrace příjemná na ležení. Není u každého nočního stolku elektrická zásuvka. V restauraci polední menu velmi chutné a za přijatelnou cenu. Obsluha působila trochu arogantně. Konferenční prostory ok, coffee breaky také.

Datum pobytu: prosinec 2016
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Alfbrador.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VistaBrno, Manažer v zařízení Hotel Vista, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. prosince 2016

Vážený Alfbrador,

Děkujeme za Vaše hodnocení pobytu v hotelu Vista Brno. Jsme rádi, že se Vám náš hotel i pokoj líbil, že jste byl spokojený s našimi matracemi a díky tomu jste si spánek užil. Také nás těší, že Vám u nás chutnalo. Chtěla bych se omluvit za své kolegy na restauraci, na kvalitě a vzdělávání našich zaměstnanců stále pracujeme.

Ještě jednou děkujeme za Vaši recenzi a věříme, že nám v budoucnu dáte znovu šanci ukázat, že naše služby odpovídají ceně, kterou u nás platíte.

S pozdravem

Eva Růžičková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze