Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (120)
Filtrovat recenze
120 výsledků
Hodnocení cestovatelů
47
54
16
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
47
54
16
2
1
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
49120 recenzí
Recenzováno: 20. února 2017

Prijizdeli jsme v dobe kdy se rekonstruovala ulice. Takze prijezd zalostny :( Ale hotel? Velke prekvapeni. Personal velmi ochotny. Vsude cisto. Krasny a moderni interier. Parkovani bez uplaty! Radi navstivime opet!

Datum pobytu: listopad 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli MirekOV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
DvorakCK, Vedoucí recepce v zařízení Old Town Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. května 2017

Dobrý den,
děkujeme za milé hodnocení a jsme opravdu velmi rádi, že jste si pobyt v hotelu Old Town užili.
S pozdravem, Tereza Burianová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. února 2016

Hotel je umístěn ve Francouzské ulici, která zřejmě není tou nejžádanější lokalitou. V okolí se pohybuje mnoha zajímavých existencí, taxikář pak oblast označil slovy, která by se do této recenze nehodila. Nicméně hotel má parkoviště (nemusíte se bát o auto), a jinak jsme využívali taxislužeb, takže nám to ani tak nevadilo.
Hotel sám je moc pěkný, s pohodlnou postelí, pěknou koupelnou, sejfem, měli jsme pokoj s balkonem situovaným na klidná místa. Ocenil jsem i litrovou Mattonku zdarma. Takže hotel lze doporučit (zejména pokud trefíte rozumnou cenu), nicméně pro osoby, které mají rádi noční procházky, to k doporučení není.
Je to tak na hranici 3 a 4 hvězdiček.
Kuchyni jsem bohužel nezkoušel.
Nekuřácký, stanovena pokuta za kouření.

Datum pobytu: leden 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli jan s.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Front office manager v zařízení Old Town Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. dubna 2016

Dobrý den,
předně bych chtěla poděkovat, že jste si našel čas a napsal hodnocení k pobytu v hotelu Old Town. Jsem ráda, že Vám hotel líbil a že jste si svůj pobyt zde užili.
Okolí hotelu není úplně nejpovedenější, máte pravdu, ale za posledních pár let se tu opravdu spoustu věcí změnilo a nadále se ve zvelebování této brněnské části pokračuje. Navíc si myslím, že brněnští taxikáři mají lehké tendence přehánět. :-)
Ještě jednou děkujeme za návštěvu a budeme rádi, pokud se k nám zase vrátíte.
S pozdravem,
Tereza Burianová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. srpna 2015

V tomto hotelu jsem strávila 1 noc při firemním teambuildingu. Všechny pokoje jsem si prošla a ať už to jsou standardy nebo lepší suity, jsou hezké, čisté a velmi designové. Kuchyně výborná, velmi chutná snídaně. Menší mínus je umístění ať už kvůli úzkým uličkám (doprava autobusem) nebo kvůli místním obyvatelům (ale je to Brno, s tím se musí počítat)... Doporučujeme jak pro individuální tak hromadnou turistiku.

Datum pobytu: duben 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucie_46.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Front Office Manager v zařízení Old Town Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2015

Dobrý den Lucie,
děkujeme, že jste si našla chvíli a napsala nám tak milý komentář.
Budeme rádi,pokud se k nám opět vrátíte.
S pozdravem,
Tereza Burianová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 28. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer v zařízení Old Town Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. června 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tereza B, Manažer v zařízení Old Town Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze