Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Brno
Zveřejnit
Doručená pošta

“Skvělé drinky s fantazií”

Bar, který neexistuje
Č. 5 z 1 149 Restaurace v Brně
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 8 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Popis: Bývaly doby, kdy se v Brně nedalo pít a drink byl cizí slovo. Pak otevřel Bar. Bar, do kterého se rád vracím. Možná proto, jak voní barová deska těsně po otvíračce. Možná proto, že mě baví jezdit výtahem nahoru a dolů. Z odrazu ve skle se snažím vyčíst, kdo vlastně jsem. Frank Sinatra. Madonna. Al Capone. Audrey Hepburn. Tady jsem doma, a proto se sem vracím. Bývaly doby, kdy se v Brně dalo jen snít o New Yorku a popíjet whisky ze sámošky. Ty časy jsou pryč. A New York je daleko. Co na tom sejde. Bar je tady. Tady v Brně.
Recenzováno: před 4 týdny prostřednictvím mobilu

Asi je zbytečné se nějak moc rozepisovat, je třeba zkusit na vlastní kůži. "Popelář" nemá chybu. Vyšší cena drinků není na závadu, aspoň to nepřeženete a nebude vás druhý den bolet hlava.

Datum návštěvy: leden 2020
Poděkujte uživateli L2048XXtom_m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Manažer v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 4 týdny

To jsme moc rádi, že Vám v baru chutnalo:-) A od 3.2. můžete ochutnat zbrusu nové drinky z našeho nového meníčka:-) Budeme rádi když zavítáte:-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (626)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

48626 recenzí

Recenzováno: 7. ledna 2020

V tomto baru v noc z 2.1.2020 na 3.1.2020 byl ukraden drahý mobil a peněženka. Tak jestli tento bar po této udalosti může mít dobrou pověst?!

Datum návštěvy: leden 2020
    • Služba
Poděkujte uživateli 150galinab.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Manažer v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. ledna 2020

Dobrý den pane 150galinab, moc nás mrzí, že se Vám ztratil mobil a peněženka.Prosím napište nám podrobnosti krádeže -kde jste mobil peněženku měl a vlastně všechny podrobnosti zmizení Vašich věcí abychom to společně dali dohromady a co nejlépe vyřešili :) Poprosím Vás vše na náš email rezervace@turbomost.cz
děkuji
za Bar, který nexistuje
Hanka

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. listopadu 2019

Poslední dobou trochu zklamání. Vždycky se sem chodilo “na jistotu”, fajn obsluha, dobré drinky, super atmosféra. Poslední dvě návštěvy už ale taková pecka nebyly, protože obsluha (ačkoli jako vždy příjemná) dost vázla. Chápu, že podruhé to bylo kvůli přervanosti, ale i tak bych si nepředstavovala, že drink přistane přede mnou a doprovod ho dostane až dost dlouho po mně, když už já ten svůj dopíjím. Otrávilo nám to večer a prchlo se raději jinam. Taky nerada sedím delší dobu “na suchu”, což se prostě v Baru nestalo jen jednou a nebyla ani uplně picí špička :). Tohle mě ale štve i ve 4 pokojích, tam člověk při poloprázdném baru někdy vysedí ďůlek. Jasný, je potřeba si pořádně zatrsat za barem do rytmu, okroutit to zepředu dozadu, ale i tak...já si nechci ten krk vykroutit zoufalým pohledem na obsluhu :). Ale drinky i jídlo si pořád ráda dám, to je velké plus, které člověka naláká vždy.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Lucie O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Manažer v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2019

Dobrý den paní Lucie, moc mne mrzí, že jsme Vaše poslední návštevy neudělali, tak nezapomenutelné, jak předchozí. Bohužel v horním patře se někdy stane, že drinky, které si hosté objednají, tak se musí dělat v dolním patře a proto asi došlo k opoždění drinků, které zase děláme v horním patře. Určitě by ale neměl být rozdíl tak velký a čekat tak dlouho :( Mrzí mne, že Vám to pokazilo vlastně celý večer.
Moc děkujeme za zpětnou vazbu, na těchto věcech budeme pracovat a snad se příště trefíme, tak jako kdysi :-)

Hanka Graclíková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Skvely bar kde je lepsi si udelat rezercaci predem. Maji napadity napojovy listek s opravdu obrovskym vyberem lihovin. V baru jsou ochotni vam pomoci s vyberem a pripadne i vyscetlit z ceho drink je. Opravdu skvely bar

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli aztka89.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Manažer v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2019

Moc děkujeme :-) Budeme se těšit na další návštěvy :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2019

Opravdu typické, byl jsem tu před lety, bar začínal, nepsalo se o něm, atmosféra super, po letech, jakoby se nic nezměnilo a přece. Především jiní lidé. Atmosféra úplně ztratila na síle. Ale je to nešvar úspěšných podniků, začnou tam chodit prostě lidé za senzací a přitom si ani nedají ten správný rum a jen koukají okolo. Tak trochu jsem uronil slzu. Ale bar za to nemůže. Byť mám pocit že podražili. Nechal jsem tam litr.

Datum návštěvy: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli JanPazdera9.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Manažer v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2019

Dobrý den pane Pazdero, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Je nám líto, že to takto na Vás působí. My jsem naopak rádi, že si v baru každý najde to své. Klidně jen sklenici vody, ten svůj oblíbený rum (i když pro někoho může být nesprávný) pro každého je to pravé něco jiného a moc nás baví, že k nám jdou hosté prostě jen tak protože o tom slyšeli, protože chtějí být tam, kde se cítí dobře, prostě jen tak :-)
Krásný den!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Bar, který neexistuje, si také prohlíželi

Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 
Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 
Brno, Jihomoravský kraj
 

Už jste navštívili Bar, který neexistuje? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem