Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Večerní drink”

Bar, který neexistuje
Č. 5 z 1 132 Restaurace v Brně
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 8 US$
Kuchyně: Evropská
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Rezervace
Popis: Bývaly doby, kdy se v Brně nedalo pít a drink byl cizí slovo. Pak otevřel Bar. Bar, do kterého se rád vracím. Možná proto, jak voní barová deska těsně po otvíračce. Možná proto, že mě baví jezdit výtahem nahoru a dolů. Z odrazu ve skle se snažím vyčíst, kdo vlastně jsem. Frank Sinatra. Madonna. Al Capone. Audrey Hepburn. Tady jsem doma, a proto se sem vracím. Bývaly doby, kdy se v Brně dalo jen snít o New Yorku a popíjet whisky ze sámošky. Ty časy jsou pryč. A New York je daleko. Co na tom sejde. Bar je tady. Tady v Brně.
Recenzováno: před 2 týdny prostřednictvím mobilu

Prostředí je příjemné a zaujme doladěnými detaily, obsluha milá, a drink Devětsil moc příjemně překvapil. Linky v menu na QR kódy, které vedly na vysvětlivky a příběhy jednotlivých drinků byly zajímavým ozvláštněním. Když člověk sedí nahoře, nevidí, jak se drinky připravují, což je možná škoda.

Datum návštěvy: červenec 2020
Poděkujte uživateli nestingspirits.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (631)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26632 recenzí

Recenzováno: 28. února 2020

Krásné prostředí vynikající drinky. Velmi milá a vstřícná obsluha, namíchá Vám drinky dle Vašeho přání. Vše stylové nic nemá chybu. Vždy se sem rádi vracíme

Datum návštěvy: únor 2020
Poděkujte uživateli MarkyTarky17.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Jiné v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2020

Moc děkujeme paní Markéto:-) Budeme rádi, když se zase vrátíte:-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. února 2020 prostřednictvím mobilu

Zajímavý bar, kde je stále plno. Zajímavý interiér, neskutečný výběr nápojů (především alkoholických).

Datum návštěvy: prosinec 2019
Poděkujte uživateli Arianrhod888.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Jiné v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2020

Moc děkujeme:-) I těch nealkoholických máme hodně:-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2020

Drinky stále nové a originální. Výborné mini burgery jen tak na zobnutí, když je chuť a ne hlad. Kontrola u vstupu přísná a opravdu vás nepustí, pokud není místo. Otázka "dveřnice" při odchodu, zda máme zaplaceno nám nepřišla zrovna vhodná.

Datum návštěvy: prosinec 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli barubr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Jiné v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2020

Dobrý den, moc nás mrzí, že povedený večer pokazila nevhodně položená otázka při odchodu :( Moc se za to omlouvám a myslím si, že otázka nebyla zamýšlena zle ale spíše hloupě vyzněla, hosty nekontrolujeme a jsme rádi, když odcházejí spokojení, což se nám u Vás nepovedlo. Budeme moc rádi, když nám dáte ještě jednu šanci abychom udělali Váš večer dokonalý až do konce:-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. února 2020

Arogantni a otresne chovani personalu,nejhorsi u vstupu.Uz jsem bar navstivila vicekrat,ale po vcerejsku naposledy....

Datum návštěvy: leden 2020
Poděkujte uživateli Q6982GTmonikas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HankaBKN, Jiné v zařízení Bar, který neexistuje, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. února 2020

Dobrý den paní Moniko, moc mne mrzí, že si odnášíte takové pocity z návštěvy našeho baru :( Budu moc ráda kdyby jste mi napsala nějaké podrobnosti o celé situaci na email hanca@turbomost.cz abychom v týmu vše vyřešili a nezpůsobovali jsme špatné zážitky hned u vstupu :(
děkuju

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Bar, který neexistuje, si také prohlíželi

Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 
Brno, Jihomoravský kraj
Brno, Jihomoravský kraj
 

Už jste navštívili Bar, který neexistuje? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem