Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (231)
Filtrovat recenze
231 výsledků
Hodnocení cestovatelů
89
61
47
18
16
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
89
61
47
18
16
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
2530231 recenzí
Recenzováno: 18. května 2018

Příjemný pobyt, hotel se standardním vybavením pokojů, situovaný v příjemném prostředí brněnské přehrady. Ochotný personál. Nově zrekonstruovaná restaurace s kvalitní kuchyní. K dispozici jsou prostorné kongresové sály a jako doplněk rozsáhlé Wellness centrum.

  • Datum pobytu: květen 2018, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jana K, Manažer komunikace s hosty v zařízení Orea Resort Santon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. května 2018

Dobrý den,
děkujeme za velmi příjemné hodnocení, jsme rádi, že jste se v rámci konference cítil dobře.
Určitě budeme rádi, když k nám zavítáte na mimopracovní odpočinek, třeba s rodinou.
Mějte se moc hezky.
Jana Konečná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. května 2018

Super ubytování přímo u přehrady, pohodlné postele, nádherná restaurace a skvělá terasa s výhledem, milý personál, vždy ochotný poradit. určitě se s přítelem ještě vrátíme :) privátní vířvka ve spa a možnost jít ze sauny se zchladit ven, vřele doporučuji !!!!

  • Datum pobytu: duben 2018, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Zuzana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jana K, Manažer komunikace s hosty v zařízení Orea Resort Santon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. května 2018

Dobrý den, paní Zuzano,
jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo a velmi děkujeme za Vaše pozitivní slova.
Věříme, že se k nám opět někdy přijedete podívat.
S pozdravem
Jana Konečná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. května 2018 prostřednictvím mobilu

Byl jsem na pokoji s dětmi. Bohužel 50 metrů pod hotelem u pláže byl živý koncert na “čarodějnice” 30.4. Dcera nemohla usnout, doufal jsem že to skončí ve 22 hodin. Neskončilo to ani po půlnoci. Ve čtyři ráno začalo klepat topení. Nevyspali jsme se ani trochu, jedeme pryč, přestože jsme tu měli být dva dny...

Datum pobytu: květen 2018, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Tomas V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jana K, Manažer komunikace s hosty v zařízení Orea Resort Santon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2018

Dobrý den,
je mi to opravdu moc líto, že jste měl z pobytu v našem hotelu takto nepříjemný zážitek.
Bohužel, akce konané městskou částí mimo budovu hotelu nemůžeme nijak ovlivnit, jsou dny, kdy se akce konají a pak jsou zase dny, kdy je úplný klid. Mrzí mě, že jste přijel zrovna do nevyhovujícího období.
Topení je vypnuté, protože jsou krásné teplé dny a klepání bude prověřováno odbornou firmou.
Děkujeme za Váš názor, každý je pro nás důležitý.
Mějte příjemné léto.
S pozdravem
Jana Konečná, vedoucí recepce

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. dubna 2018

Krásný pobyt na naprosto úžasném místě. V hotelu je nová krásná moderní restaurace, která je decentní, ale velmi komfortní. Výborné jídlo, opravdu velmi chutné a milý personál, což je už dnes taky vzácnost. Pokoje klasické, avšak čisté. Welness paráda, recepční opravdoví profíci. Za mě můžu vřele doporučit!

Tip ohledně pokoje: krásný výhled
  • Datum pobytu: duben 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Nikol J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jana K, Manažer komunikace s hosty v zařízení Orea Resort Santon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2018

Wow, děkujeme moc, paní Jurečková!
Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a věřím, že si k nám opět přijedete odpočinout.
Mějte se moc hezky a díky za Vaše milá slova.
Jana Konečná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Příjemné prostředí s příjemným a ochotným personálem. Hotel je situován ve skvělé lokalitě. V okolí hotelu možnost pěkného vyžití se spoustou restaurací. Chválím možnost zajištění parníku na brněnské přehradě k pořádání firemních akcí. Mohu jen doporučit a určitě se sem vrátíme.

Datum pobytu: duben 2018, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Mirek T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jana K, Manažer komunikace s hosty v zařízení Orea Resort Santon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2018

Dobrý den, pane Karle,
děkujeme za Vaše kladné a krásné hodnocení. Ano, je tady opravdu skvěle, v okolí spoustu restaurací, ale ta naše, s nejkrásnějším výhledem na přehradu, ta je určitě nejlepší!
Jsme moc rádi, že už plánujete návrat k nám.
Děkujeme moc a mějte prima dny.
S pozdravem
Jana Konečná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze