Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (56)
Filtrovat recenze
56 výsledků
Hodnocení cestovatelů
19
20
16
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
19
20
16
1
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
2756 recenzí
Recenzováno: 28. června 2015

Velice slušný hotel s ochotným a milým personálem, čistý pokoj, koupelna s vanou, co více si přát po pracovním dni. Snídaně velmi rozmanité, formou bufetu. Příjemná věc je kryté parkování. Hotel je v klidné ulici, kde nic nerušilo spánek a další plus byl i krámek v ulici, kde se dala rychle nakoupit svačina. Pokud pojedu znova do Brna, tak jedině sem.

  • Datum pobytu: červen 2015, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2015

Vážená a milá paní Evo,

velice jste nás, personál hotelu, potěšila svou nádhernou recenzí. Je krásné slyšet, že naše snaha o to, aby se u nás hosté cítili jako v bavlnce, je úspěšná. Samozřejmě Vás kdykoli rádi opět uvítáme při Vaší další cestě Brněm.

Děkujeme, že jste rozzářila náš den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. května 2015

Velice dobrý hotel s perfektním zázemím, wifi, kryté parkování v ceně, bohatá snídaně. Skvělý servis a pohotový a příjemný personál. Byl jsem zde pracovně již potřetí a vždy jsme byli naprosto spokojeni, vše bez problému. Navíc pár minut pěšky do centra Brna. Rádi se zase vrátíme a mohu jen doporučit.

  • Datum pobytu: květen 2015, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jirka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. května 2015

Vážený pane Jirko,

děkujeme Vám za velmi pozitivní recenzi. Těší nás, že se v našem hotelu cítíte dobře a že se máte chuť vracet.

Přejeme Vám krásný den a hodně štěstí na cestách.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. listopadu 2014

Solidní hotel pokud potřebujete přespat v Brně nedaleko centra. Autobusová i vlaková stanice je vzdálena cca 10-15 pěší chůze.
Pokoj byl čistý, recepce ochotná a snídaně formou bufetu s čerstvým pečivem. Na pokoji byla i kuchyňka pokud by si někdo chtěl i vařit při delším pobytu a šetřit na jídle.
Příjemným překvapením byl i minibar na pokoji což u hotelů této kategorie nebýva vždy zvykem.
Jediná výtka je k chybějícímu mýdlu v koupelně.
Jinak celkově spokojenost. Hotel je v tiché ulici, takže s klidným spaním by neměl být problém.

  • Datum pobytu: listopad 2014, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Peter U.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, Recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. prosince 2014

Vážený pane Petře,

velice Vám děkujeme za Váš názor a jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo a byl jste téměř se vším spokojen. Jsme potěšeni, že Vám vyhovoval minibar na pokoji, neboť naším cílem je poskytovat servis, který hosty ne jen uspokojí, ale také příjemně překvapí.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. srpna 2014

Kvalitní hotel v klidné části Brna nedaleko centra, velice tichý, ochotná recepce. Ráno byly bohaté a chutné snídaně. Prostorný a čistý bezbariérový pokoj s vyhovujícím sociálním zařízením vhodný pro vozíčkáře. Potěšilo bezplatné garážové stání, wifi internet a pokoj s klimatizací. S návštěvou jsme byli plně spokojeni.

  • Datum pobytu: červenec 2014, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, receptionist v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2014

Dobrý den Petře,

děkujeme za Váš čas a milou recenzi. Velmi nás těší, že jste u nás byli spokojeni.
Těšíme se na Vaši další návštěvu a přejeme HAPPY DAYS! :-)

recepce

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 11. června 2014

Byl jsem šťastný, že jsem objevil tento skrytý klenot. Nachází se na jižním konci Komárovského nábřeží. Měl smíšené pocity, když jsem procházel okolo zanedbaných výloh a měšťanských domů na severním konci. Brzy jsem se však ocitl ve velmi čistém a klidném prostředí mezi novými a opravenými domy a parky. Nedaleko je promenáda okolo řeky Svratky lemovaná stromy. Asi čtyři minuty chůze je tramvajová zastávka Komárov. Tramvají číslo 12 se dostanete během deseti minut do centra, o několik zastávek dále se nachází Katedrála svatých Petra a Pavla nebo hrad Špilberk. Trolejbusem se dostanete do Technologického parku na severním konci města.... Čisté, pohodlné a prostorné pokoje – nebo spíše apartmány – s pohovkou, stolem, velkou plochou televizí a dvěma oddělenými postelemi. Malá lednička byla zásobená pivem, vodou a dalšími pochoutkami. Personál byl ochotný, milý a velmi přátelský. Snídaně formou bufetu nabízela skvělý výběr vajec, párků, studených řezů, sýrů, pečiva, cereálií, jogurtů a ovoce. Nechyběl ani stroj na espresso, cappuccino a laté. Zůstal jsem 5 nocí, jedna noc vyšla na 1 050,-Kč. Pro mě to bylo skvělé zázemí, ze kterého lze prozkoumat město a okolí. Tento hotel bych vřele doporučil.

Poděkujte uživateli John D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.com. Zobrazit originál
CityApartHotel2014, reception v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2014
Překladač Google

Dear John,

Many thanks you for your comments in details. We are really happy that you enjoyed your stay in Brno and in our hotel.

Next time you can try in-line and cycle tract that leads to the Brno dam.
It´s about 20km long and it´s a very nice experience for all, adults and children.

Good luck in your life and we hope to see you soon. :-)
reception

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze