Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Chcete-li znát dostupnost, kontaktujte poskytovatele ubytování.
Jsou dostupné podobné hotely.
Zobrazit vše
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (61)
Filtrovat recenze
61 výsledků
Hodnocení cestovatelů
21
22
17
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
21
22
17
1
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1661 recenzí
Recenzováno: 26. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Na hotelu jsem byla ubytovaná přes firmu a byla jsem velice spokojená. Prostorné a čišté pokoje s vanou poskytnou člověku dostatečné pohodlí. Velikou výhodou tohoto hotelu je perfektní dostupnost do centra, možnost využít sportovních aktivit (cyklostezka, tenis, bazén, volejbal apod.) v těsné blízkosti a umístění hotelu v klidné části města. Personál je velice milý a ochotný a vynaloží veškerou snahu, aby pro vás byl pobyt co nejpříjemnější.
Možná bych do snídaňového bufetu zařadila více "zdravých" potravin (např. lučina, řecký jogurt, ovesné vločky, celozrnné pečivo).
Obecně jsem s tímto hotelem byla velice spokojená a až budu hledat ubytování v Brno, rozhodnu se pro tento hotel.

Datum pobytu: srpen 2016
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Anett H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotelBrno, recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. září 2016

Vážená paní Anett,
Velice Vám děkujeme za Váš názor a jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo a našla jste zde dostatečné pohodlí. Těší nás, že jste byla spokojena s naším přístupem. Pokud na snídaních cokoli postrádáte, rádi Vám vyjdeme vstříc, je-li to možné. Celozrnné pečivo pro Vás připravíme, stačí se jen zmínit při rezervaci pokoje. Dále Vám můžeme doporučit naše domácí pomazánky připravovány přímo u nás v kuchyni z čerstvých a zdravých surovin (např. žervé s bylinkami) nebo si můžete namíchat vlastní müsli dle své chuti, na výběr máme pravidelně z více druhů.
Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný dne.
CITY APART HOTEL tým

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. dubna 2016 prostřednictvím mobilu

Nase spolecnost ma smlouvu s timto hotelem. Pokoje ciste, prijemne. Nelze cekat zadny extremni luxus, pouze dva ruxniky, jeden vetsi, a jeden mensi. Jinak pokoji nelze co vytknout.

Co me zklamalo, byla snidane. Ne ani tak ve vyberu, jako v chuti, a toho, ze chubela doplnena voda, ci vajicka jedno rano vubec nebyla, apod.

Jinak spokojenost, i vzdalenost do centra adekvatni.

Datum pobytu: duben 2016
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Boodaa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. června 2016

Vážený pane Boodaa,

jsme rádi, že shledáváte náš servis ke své spokojenosti a děkujeme, že je Vaše firma naším stálým zákazníkem. Pokud si na pokoji přejete více než dva ručníky, rádi bychom Vám nabídli jejich poskytnutí při Vašem další pobytu. Stačí, když nám své přání sdělíte recepci a my se o něj již postaráme.
Ohledně snídaně bychom se Vám rádi omluvili za vzniklé nepříjemnosti. V tomto období jsme se potýkali s nedostatkem personálu v úseku kuchyně a, i když jsme se snažili doplňovat personál operativně, zřejmě to nebylo dostačující. V každém případě je toto období za námi a rádi bychom Vás pozvali na další návštěvu našeho hotelu, abyste se o tom mohl sám přesvědčit.

Váš tým City Apart hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. června 2015

Velice slušný hotel s ochotným a milým personálem, čistý pokoj, koupelna s vanou, co více si přát po pracovním dni. Snídaně velmi rozmanité, formou bufetu. Příjemná věc je kryté parkování. Hotel je v klidné ulici, kde nic nerušilo spánek a další plus byl i krámek v ulici, kde se dala rychle nakoupit svačina. Pokud pojedu znova do Brna, tak jedině sem.

Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva Č.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2015

Vážená a milá paní Evo,

velice jste nás, personál hotelu, potěšila svou nádhernou recenzí. Je krásné slyšet, že naše snaha o to, aby se u nás hosté cítili jako v bavlnce, je úspěšná. Samozřejmě Vás kdykoli rádi opět uvítáme při Vaší další cestě Brněm.

Děkujeme, že jste rozzářila náš den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. května 2015

Velice dobrý hotel s perfektním zázemím, wifi, kryté parkování v ceně, bohatá snídaně. Skvělý servis a pohotový a příjemný personál. Byl jsem zde pracovně již potřetí a vždy jsme byli naprosto spokojeni, vše bez problému. Navíc pár minut pěšky do centra Brna. Rádi se zase vrátíme a mohu jen doporučit.

Datum pobytu: květen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jirka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. května 2015

Vážený pane Jirko,

děkujeme Vám za velmi pozitivní recenzi. Těší nás, že se v našem hotelu cítíte dobře a že se máte chuť vracet.

Přejeme Vám krásný den a hodně štěstí na cestách.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. listopadu 2014

Solidní hotel pokud potřebujete přespat v Brně nedaleko centra. Autobusová i vlaková stanice je vzdálena cca 10-15 pěší chůze.
Pokoj byl čistý, recepce ochotná a snídaně formou bufetu s čerstvým pečivem. Na pokoji byla i kuchyňka pokud by si někdo chtěl i vařit při delším pobytu a šetřit na jídle.
Příjemným překvapením byl i minibar na pokoji což u hotelů této kategorie nebýva vždy zvykem.
Jediná výtka je k chybějícímu mýdlu v koupelně.
Jinak celkově spokojenost. Hotel je v tiché ulici, takže s klidným spaním by neměl být problém.

Datum pobytu: listopad 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli stileth.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CityApartHotel2014, Recepce v zařízení City Apart Hotel Brno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. prosince 2014

Vážený pane Petře,

velice Vám děkujeme za Váš názor a jsme rádi, že se Vám v našem hotelu líbilo a byl jste téměř se vším spokojen. Jsme potěšeni, že Vám vyhovoval minibar na pokoji, neboť naším cílem je poskytovat servis, který hosty ne jen uspokojí, ale také příjemně překvapí.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu a přejeme krásný den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze