Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
VIDA! science centrum
Č. 1 z 124 zařízení v kategorii aktivity – Brno
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Děti mají VIDU radi :)

Když nevíte co s dětmi,zajeďte si do VIDY. Super zábava pro děti i pro dospělé. Návštěva uřčitě... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 týdny
ivetastubu
,
Brno, Česká republika
Supr zábava,zoufalý bufet

Jezdíme do Vidy s dětmi poměrně z daleka a vždycky se dobře pobavíme. Vidě jako takové nemám co... přečíst další informace

Recenzováno: 5. března 2020
herylin
,
Bystřice pod Hostýnem, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (216)
  
Recenze (216)
Filtrovat recenze
216 výsledků
Hodnocení cestovatelů
147
52
13
4
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
147
52
13
4
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
510216 recenzí
Recenzováno: 5. prosince 2019

Nejen pro děti a nejen, když je venku špatné počasí. Super jsou obměňující se výstavy v patře, které jsou součástí vstupenky. Super jsou take ScienceShow - ještě nikdy se neopakovaly a to chodíme dost často.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli 194vendulak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ema Z, Manažer komunikace v zařízení VIDA! science centrum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. prosince 2019

Dobrý den,
děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste u nás dlouhodobě spokojeni. Na jaro připravujeme nový 3D film i témata pro ScienceShow a pokud přijdete o víkendu, můžete si vyzkoušet pokusy v Labodílnách. Případně se můžete zastavit na naše speciální akce jako je Robotiáda, Čarodějná škola nebo třeba Bastlfest.
Budeme se na Vás těšit zase někdy na viděnou u nás v expozici. ‍ ‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. prosince 2019

Kdo ještě nebyl v Techmanii, IQlandii a podobně, měl by navštívit. VIDA! je taky super, děti byly nadšené nejen ze samostatného řádění, ale i programu v sále.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli pastaaaa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ema Z, Manažer komunikace s hosty v zařízení VIDA! science centrum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. srpna 2020

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi a máme radost, že jste si naše science centrum užili. Jsme také rádi, že se líbily i naše Science show a 3D filmy. O víkendu míváme také program v labodílnách, který pravidelně po 2-3 měsících obměňujeme, tak se k nám můžete zase někdy zastavit bádat a nebo navštívit naše speciální akce jako Robotiáda, Čarodějná škola nebo Bastlfest. Budeme se těšit ‍‍

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. října 2019

Myslím že za návštěvu určitě stojí, dozvíte se zajímavé věci a zároveň se pobavíte, Takže kdo ještě nebyl a zvažuje návštěvu určitě doporučuji

Datum zážitku: listopad 2018
Poděkujte uživateli rezik94.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ema Z, Manažer komunikace v zařízení VIDA! science centrum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2019

Pěkný den, díky za pěknou recenzi a těší nás, že jste si návštěvu VIDA! užili. Budeme rádi, pokud zase někdy přijdete, například na některou z akcí, které pravidelně pořádáme - třeba Bastlfest, Čarodějná škola nebo Den otců.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2019

Fajn zábava pro děti i dospělé. Děti budou mít zážitek, zabaví se a rodiče klid od dětí :) fajn akce když je špatné počasí.

Datum zážitku: duben 2019
Poděkujte uživateli Nela P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 18. srpna 2019

Spousta naučné zábavy pro děti i dospělé, bohužel v den kdy jsme zvolili návštěvu dorazilo i větší množství škol s menšími dětmi, takže byl tímto zážitek trochu snížen. Jinak ale vřele doporučuji.

Datum zážitku: červen 2019
Poděkujte uživateli Zdeněk Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ema Z, Manažer komunikace v zařízení VIDA! science centrum, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. srpna 2019

Pěkný den, Zdeňku, těší nás, že jste si návštěvu ve VIDA! užili a rádi vás zase uvítáme, třeba někdy, kdy u nás bude klidněji.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze