Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (48)
Filtrovat recenze
48 výsledků
Hodnocení cestovatelů
36
11
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
36
11
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
1648 recenzí
Recenzováno: 8. června 2018 prostřednictvím mobilu

Mám tento hotel moc rada. Je designový a moc příjemný. Úžasný personál - počínaje recepční a konče paní na snídani. Cena je přiměřená zážitku. Pokoje moderní a prostorné. Snídaně je bohatá. Parkování je nutné objednat.

Datum pobytu: červen 2018
Poděkujte uživateli 809michaelab.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recepce F, Recepce v zařízení FAIRHOTEL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2018

Milá Michaelo, jsme opravdu nadšeni, že máme tak skvělé hosty! Děkujeme za toto krásné hodnocení! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. května 2018

Parkování omezené, hotelová hala standard, recepce - vstřícní.
Pokoj - (výhled na ulici)čistý, moderně zařízený, koupelna + wc dohromady - sprchový kout, vysoušeč vlasů.
Snídaně v hotelové restauraci, kontinentální výběr, káva ,čaj, výběr bohatý, včetně bezlepkových výrobků.

  • Datum pobytu: květen 2018, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 546milanp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recepce F, Recepční v zařízení FAIRHOTEL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. června 2018

Milý Milane,
Děkujeme za Vaše hodnocení. Rádi Vás v našem hotelu opět přivítáme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. ledna 2018

Snadná a rychlá telefonická rezervace, vstřícný porsonál na recepci, pohodlná paměťová matrace, vynikající lehká večeře s velmi dobrým vínem v hotelové restauraci, úžasně bohatá snídaně a velmi pozorný personál. Velmi milé rodinné prostředí. V dosahu výstaviště. Bez námitek. Hotel rozhodně doporučuji

  • Datum pobytu: leden 2018, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli BedBike.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recepce F, other v zařízení FAIRHOTEL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2018

Mnohokrát děkujeme, spokojení zákazníci, jsou pro nás tou nejlepší odměnou a zároveň motivací. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. září 2017

Menší klidný hotel, cílený na návštěvníky akcí na Výstavišti - to je pár minut chůze, do centra asi 4 stanice tramvají. Útulné pokoje, mně velmi vyhovující pevnější matrace. Personál různý - jedna recepční vlídná a velmi ochotná, druhá vám ani neodpoví na pozdrav. Při jedné snídani z našich dvou jsme museli čekat na doplnění teplého bufetu.

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Jiri H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila R, Manažer v zařízení FAIRHOTEL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. října 2017

Milý pane Jiří, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste se u nás pohodlně vyspal a odnesl si dobrý dojem. Je nám líto nedostatků, které Vás postihly. Věříme však, že slečna recepční nečinila záměrně a doufáme, že snídaně vám chutnala a splnila očekávání. Při Vaší snad příští návštěvě uděláme vše proto, aby těch zmíněných plusů bylo ještě více. ☺

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. února 2017

Byl jsem velmi spokojen. Sice vyšší cena, ale kvalita odpovídá. velmi dobrá snídaně a dostatek jídla i v pozdějším čase. Wifi rychlá a spolehlivá. velmi ochotný personál. jen to vše ráno kazila uklízečka, která se chtěl a uklízet a vůbec jí nevadilo, že jsem ještě neměl checkout. ještě to kazí placené parkování.

Tip ohledně pokoje: potřeba si rezervovat parkování, jinak by nemuselo být místo
  • Datum pobytu: únor 2017, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Tomáš B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila R, Manažer v zařízení FAIRHOTEL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2017

Milý Tomáši, děkujeme za milá slova. Těší nás, že se Vám u nás líbilo a za nepříjemnost s uklízečkou se tímto omlouváme. Zajistíme, aby se nic podobného znovu neopakovalo, a doufáme, že nás brzy opět navštívíte! ☺

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze