Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (35)
Filtrovat recenze
35 výsledků
Hodnocení cestovatelů
30
4
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
30
4
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
3835 recenzí
Recenzováno: 29. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Pobyt v tomto hotelu byl skutečně balzám na duši! Cestuji poměrně dost a v “pár” hotelech už jsem bydlela :) , nicméně hotel Theatre byl naprosto skvělý!
Příjemná recepce, naprosto neuvěřitelné interiéry, luxusní SPA, krásný pokoj se vším ,co bychom si mohli přát. A tečka nakonec je restaurace,která jistě co nevidět získá Michellina! Protože na to zkrátka má!
Nevím co víc k tomu dodat,ale vrátím se jistě co nevidět!
Doporučuji všem!!

Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli 251sabinac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theatre_Hotel, Manažer v zařízení Theatre Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. prosince 2017

Dobrý den Sabino,
velice si vážíme Vašeho krásného komentáře a děkujeme za něj.
Celý náš tým se bude těšit na Vaši další návštěvu <3
S úctou,
Ivana Schmidtová, manažerka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. října 2017

Nádherný hotel, krásné ubytování-velké a prostorné pokoje, výborné služby. Součástí hotelu je božská restaurace Entree. Hotel má skvělý wellness, opravdu jsme si tady odpočinuli. Aroma soul byl úžasný, cítila jsem okamžité uvolnění.
Snídaně také velmi dobré a bohaté.
Je to jeden z top hotelů, které jsme navštívili a určitě se ještě vrátíme.

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli dsimca.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theatre_Hotel, Manažer v zařízení Theatre Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2017

Vážená dsimca,
velice děkujeme, že jste si našla čas a podělila se se svými dojmy s ostatními uživateli TripAdvisoru. Jsme rádi, že jste byli se službami našeho hotelu Theatre spokojeni a že jste si u nás odpočinuli. Budeme se moc těšit na vaši další návštěvu.
S úctou,
Ivana Schmidtová, manažerka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

V Theatre Hotel jsme s holkama stravily jednu noc a moc nas mrzelo, ze jsme neprodlouzily. Samy delame v hotelnictvi a byly jsme natesene, ze pozname neco noveho, porovname, mozna trosku zkritizujeme .. ale to, co nas cekalo, nam vyrazilo dech! O takovem servisu se nam zatim muze jen zdat! :) Od checkinu (Monika a Helena), pres spa az po zazitek pri veceri (Miri a tym) jedna velka pohodova jizda plna usmevu vstricnosti dobre nalady a zadneho prehnaneho divadla ... vsichni byli sami sebou a evidentne je jejich prace bavi a to vytvari super tym a super atmosferu pro hosty. Ano, mozna je to tim, ze ma hotel jen 20 pokoju .. ale o to vic se muzou venovat hostum.. a take to delaji. Top top! A pokoj? Jen tresnicka na dortu :) uzasna koupelna, pohodlna postel (dobre..pristylka az tak uzasna nebyla... ale za to si muzeme samy.. mohly jsme si vzit dva pokoje :)) spoustu prostoru ... pobyt jsme si opravdu uzily a verim, ze se z teto jedne navstevy muze stat tradice :) urcite doporucujeme dal a tise zavidime jak to u vas super funguje! Jen tak dal!

Datum pobytu: srpen 2017, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Zu B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theatre_Hotel, Manažer v zařízení Theatre Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2017

Vážená Zu B,
velice děkujeme za tak krásnou zpětnou vazbu. Vaše pozitivní recenze nás strašně moc potěšila, o to víc, že je od kolegů z oboru :)) Věřím, že se z vašeho pobytu u nás stane tradice a že vás u nás opět brzy přivítáme :) Budeme se těšit na viděnou.
Za celý tým hotelu Theatre,
Ivana Schmidtová, manažerka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. července 2017 prostřednictvím mobilu

Hotel luxusně vybavený, interiér velmi zajímavý i praktický. Parkování řešeno velkoryse, internet plně funkční. Pro milovníky hazardu i casino.
Milé překvapení je kávovar Nespresso na pokoji s každodenním doplněním kapslí včetně lahve s přírodní vodou.
Součástí hotelu je jedno z nejkrásnějším wellness, na malém prostoru hezky do sebe zapadají všechny jednotlivé prostory s úžasným designem včetně různých procedur. Vše je umocněno příjemnou obsluhou.
Jediná výtka byla pouze k snídani, která byla spíše skromná, následné vysvětlení bylo, že ten den bylo málo hotelových hostů, doporučuji v takovém případě nabídnout snídani i a la carte, kterou jsme si sami vyžádali. Druhý den se již nabídka zlepšila.
Pobyt byl úžasný a rádi se sem budeme vracet.

Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Václav P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theatre_Hotel, Manažer v zařízení Theatre Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. srpna 2017

Milý Václave,
velice děkujeme za sdílení Vašich dojmů s dalšími cestovateli. Na zlepšování nabídky snídaní neustále pracujeme a i přesto, že náš hotel není daný den vytížen, snažíme se hostům maximálně vyhovět a jak i píšete, rádi připravíme snídani formou a la carte.
Moc si Vašeho názoru vážíme a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
S pozdravem, Ivana Schmidtová, manažerka hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2017

Nejkrásnější hotel, ve kterém jsem byla :) Nádherné prostředí, ochotný a milý personál, velice vstřícný a profesionální. Ve všem mi 100% vyhověli a už se těším, až se zase vrátím do Olomouce. Nikdy jindy už bych nebydlela :)

  • Datum pobytu: duben 2017, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Denisa O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theatre_Hotel, Manažer v zařízení Theatre Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. května 2017

Vážená Deniso O,
velice děkujeme, že jste si našla čas a podělila se o své dojmy z pobytu v našem THEATRE HOTELU s ostatními cestovateli.
Jsme nesmírně rádi, že jste si pobyt užila a Vaše krásná slova budu sdílet se svými kolegy.
Již se moc těšíme na Vaši další návštěvu.
S úctou, Ivana Schmidtová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze