Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (48)
Filtrovat recenze
49 výsledků
Hodnocení cestovatelů
43
5
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
43
5
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4949 recenzí
Recenzováno: 13. září 2019 prostřednictvím mobilu

Pěkně vypadající objekt, obsluha TOP (Díky Adame). Ostatní z obsluhy taky super. Byl jsem tu na salsa party a výborná atmosféra i s hudbou. Čaj byl dobrý, výběr velký. Určitě stojí za návštěvu, především ve večerních hodinách.

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Ariasin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LSS_Hostel, Manažer v zařízení Long Story Short Hostel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2019

Dobrý den,
děkujeme za recenzi, jsme moc rádi, že se Vám u nás libílo.
LSS Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2019 prostřednictvím mobilu

Nádherně a citlivě zrenovovaný objekt s atmosférou. Určitě si dopřejte snídani, protože ještě čerstvý chleba s poctivou šunkou, sýrem, zeleninou a vajíčka uďelaná tak, jak se mi to doma ještě nepovedlo fakt stojí za to. Ale i jogurty, granola všech možných variací, marmelády atd... vše. All you can eat.. i jídelní lístek je bez chyby, všechno bylo na pět hvězdiček. Fakt klobou dolů a díky za vše!

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli gletnulka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LSS_Hostel, Manažer v zařízení Long Story Short Hostel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. července 2019

Dobrý den, moc děkujeme za tak milou recenzi. Jsme moc rádi, že se Vám u nás tak líbilo! LSS Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. července 2019 prostřednictvím mobilu

Super posezení v zahradní kavárně. Zajímavá nabídka nápojů i jídel z grill.V nabídce i domácí chléb, mimochodem moc dobrý. Ubytování v soukromých pokojích či v hotelu na oddělených pokojích. Vřele doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michal S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LSS_Hostel, Manažer v zařízení Long Story Short Hostel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. července 2019

Dobrý den, Michale, moc děkujeme za recenzi, jsme rádi, že se vám u nás tak líbilo! LSS Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. dubna 2019

Tohle je asi nejlepší hostel na světě nebo alespoň v ČR. Krásně vybavený, čistý, s příjemnou obsluhou. Opravdu si nemůžu na nic stěžovat, byl tam úžasný klid a ráno výborný snídaňový bufet. Doufám, že se tam ještě vrátím a zůstanu třeba déle. Díky!

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli jand112233.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. srpna 2018

Velmi nové, odlehčené, osobité, s nábojem - lidé, servis, detaily, jídlo perfektní. Je vůbec možné, aby to bylo tuzemské a nadto za příznivou cenu? Nádherná lokalita, majestátný objekt s vysokými stropy, čistoskvoucí povlečení a zařízení, design 1!, vtip, ochota, pracovitost zaměstnanců(=tvůrců tohoto kouzla) nebývalá.... Díky.

Tip ohledně pokoje: Poměrně slabé zastínění, bez klimatizace - v nocležně je lepší postel u dveří
Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli jitka p.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LSS_Hostel, Manažer komunikace s hosty v zařízení Long Story Short Hostel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. září 2018

Děkujeme za milou recenzi! Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a těšíme se zase někdy příště.
Martina, LSS Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze