Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
NH Collection Olomouc Congress
Zobrazit ceny
Chcete ušetřit? Prohledáváme až 200 webů, abychom našli nejnižší ceny
Hotely poblíž
Hotel Gol(Olomouc)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bar/salonek
Hotel Žebrák(Žebrák)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Narodni Dum(Olomouc)
Zobrazit hotel
Hotel Trinity(Olomouc)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Flora(Olomouc)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Senimo(Olomouc)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (558)
Filtrovat recenze
558 výsledků
Hodnocení cestovatelů
444
93
11
7
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
444
93
11
7
3
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
2934558 recenzí
Recenzováno: 7. prosince 2016

Pravidelně využívám NH Hotel za účelem firemních setkání. Veškeré služby jsou excelentní - luxusní příjemné moderní prostředí, výborná kuchyně a velmi příjemný vysoce kvalifikovaný personál. V případě ubytování obchodních partnerů skvělá zpětná vazba na ubytování samotné i ostatní poskytované služby. Vždy se sem ráda vracím a velmi si považuji profesionální a vstřícný přístup.

  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Hana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. prosince 2016

Vážená paní,
jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užila, včetně příjemného prostředí, naší kuchyně a samozřejmě příjemného personálu, kterým je NH Collection Olomouc hotel proslulý. Děkujeme za milá slova a pochvalu. Vaše slova budu sdílet s celým týmem.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Má druhá návštěva hotelu. Skvělé místo pro velké konference, firemní večírky. Velmi pěkný pokoj, koupelna, restaurace, bar. Ostatní jsem nestihl vyzkoušet. Jediná výtka k absolutně nedochuceným míchaným vajíčkům na snídani. To ale nemůže změnit 5 hvězd mého hodnocení.

Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Alfbrador.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. prosince 2016

Vážený hoste,
velice si vážíme Vašeho komentáře a také faktu, že jste naše služby ohodnotil pěti hvězdami. Mockrát děkujeme, a těšíme se na Vaši další návštěvu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. listopadu 2016

Výborný hotel v Olomouci : kvalitní ubytování, nejlepší snídaně, příjemný a profesionální personál. Možnost využít vedlejšího sportoviště. Opravdu velmi doporučuji a jiný hotel v okolí ani nehledejte :)

  • Datum pobytu: lednu 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Marty P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2016

Vážený pane,
velice si vážíme Vašeho komentáře, a jsme moc rádi, že jste si pobyt v NH Collection Olomouc. Kvalitní ubytování, snídaně, příjemný a profesionální personál. Tím vším je náš hotel proslulý. A my jsme rádi, že jste nám to potvrdil. Ještě jednou díky za milá slova a pochvalu našeho týmu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Do Olomouce jezdim posledni dobou pracovne velmi casto a hotel NH Olomouc je naprostou jednickou. Od prijemneho uvitani na recepci, kdy se me mila slecna zeptala jakou jsem mel cestu az po bajecnou snidani, ktera predcila ma ocekavani. Kvalitni postele, vyber polstaru, Nespresso kavovar na pokoji a dalsi, ktere ve vetsine hotelu v CR nenajdete. Takhle si predstavuji ubytovaci sluzby! Jen tak dale. Dekuji a budu se tesit na dalsi pobyt u vas.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli todoriko.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2016

Vážený pane,
bylo pro nás potěšením se o Vás starat a jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užil včetně pohodlného pokoje, snídaně a samozřejmě servisu, kterým je NH Collection Olomouc hotel proslulý. Děkujeme za milá slova a pochvalu našeho vstřícného týmu. Vaše slova jsem sdílel s celým hotelovým týmem.
S pozdravem,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. listopadu 2016

Hotel nás uchvátil hned od začátku. Na recepci příjemná vůně a příjemný mladý muž. V prostoru před recepcí sedačky, famózní posezení s kávičkou z baru, kterou nám přinesla neméně přijemná mladá žena. Od začátku ubytování prostě skvělí zaměstnanci. Na pokoji šok pokračoval. Dokonalá postel a televize. A další kávička, tentokrát z pokojového kávovaru. Druhý den šok se snídaně. Všechno na co lze pomyslet a ještě čerstvě vymačkaná štáva z pomerančů a champaigno.
Díky za to všechno, bylo to dokonalé!

  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli jochecova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2016

Vážená slečno, paní,
jsem velice rád, že jste si pobyt v NH Collection Olomouc tak užila. Děkuji Vám, že Vaše pocity sdílíte i s ostatními. Nesmírně mě těší, že tak pozitivně vnímáte mé spolupracovníky a úroveň naší snídaně. Vaše slova budu sdílet s celým týmem.
Ještě jednou mockrát díky a těšíme se na Vaši další návštěvu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze