Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Relax v Olomouci”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
NH Collection Olomouc Congress
Č. 1 z 15 hotelů v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
2 recenze
“Relax v Olomouci”
Recenzováno: 8. prosince 2016

Do hotelu NH v Olomouci jezdím pravidelně a moc ráda se sem vracím. Tento hotel navštěvuji buď jako host hotelu a nebo návštěvník společenských akcí. Pokoj je vždy perfektně nachystaný a čistý, personál ochotný a usměvavý, jídlo vynikající. Vždy se tady cítím velmi příjemně. tento hotel budu nadále využívat při mých návštěvách Olomouce .

  • Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Andrea F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi., 9. prosince 2016
Vážená paní,
děkujeme za Váš krásný komentář, a jsme moc rádi, že jste si pobyt v NH Collection Olomouc Congress hotelu užila.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem
Tomáš Rousek
Generální ředitel
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

503 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    402
    84
    9
    6
    2
Zobrazit recenze pro
41
107
24
248
Souhrn hodnocení
  • Kvalita spánku
  • Umístění
  • Pokoje
  • Služba
  • Cena / kvalita
  • Čistota
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (8)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Holandština jako první
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Polština jako první
  • Portugalština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Olomouc, Česká republika
Přispěvatel úrovně 2
5 recenzí
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 body za pomoc
Recenzováno: 7. prosince 2016

Pravidelně využívám NH Hotel za účelem firemních setkání. Veškeré služby jsou excelentní - luxusní příjemné moderní prostředí, výborná kuchyně a velmi příjemný vysoce kvalifikovaný personál. V případě ubytování obchodních partnerů skvělá zpětná vazba na ubytování samotné i ostatní poskytované služby. Vždy se sem ráda vracím a velmi si považuji profesionální a vstřícný přístup.

  • Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Hana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi., 8. prosince 2016
Vážená paní,
jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užila, včetně příjemného prostředí, naší kuchyně a samozřejmě příjemného personálu, kterým je NH Collection Olomouc hotel proslulý. Děkujeme za milá slova a pochvalu. Vaše slova budu sdílet s celým týmem.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Příbor, Česká republika
Přispěvatel úrovně 3
22 recenzí
11 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 bodů za pomoc
Recenzováno: 5. prosince 2016 prostřednictvím mobilu

Má druhá návštěva hotelu. Skvělé místo pro velké konference, firemní večírky. Velmi pěkný pokoj, koupelna, restaurace, bar. Ostatní jsem nestihl vyzkoušet. Jediná výtka k absolutně nedochuceným míchaným vajíčkům na snídani. To ale nemůže změnit 5 hvězd mého hodnocení.

Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): pracovně
Užitečné?
Poděkujte uživateli Alfbrador.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi., 7. prosince 2016
Vážený hoste,
velice si vážíme Vašeho komentáře a také faktu, že jste naše služby ohodnotil pěti hvězdami. Mockrát děkujeme, a těšíme se na Vaši další návštěvu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně 4
27 recenzí
9 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 body za pomoc
Recenzováno: 23. listopadu 2016

Výborný hotel v Olomouci : kvalitní ubytování, nejlepší snídaně, příjemný a profesionální personál. Možnost využít vedlejšího sportoviště. Opravdu velmi doporučuji a jiný hotel v okolí ani nehledejte :)

  • Datum pobytu: v lednu 2016, cestoval(a): jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Marty P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi., 28. listopadu 2016
Vážený pane,
velice si vážíme Vašeho komentáře, a jsme moc rádi, že jste si pobyt v NH Collection Olomouc. Kvalitní ubytování, snídaně, příjemný a profesionální personál. Tím vším je náš hotel proslulý. A my jsme rádi, že jste nám to potvrdil. Ještě jednou díky za milá slova a pochvalu našeho týmu.
V úctě,
Tomáš Rousek
Generální ředitel
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
1 recenze
Recenzováno: 18. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Do Olomouce jezdim posledni dobou pracovne velmi casto a hotel NH Olomouc je naprostou jednickou. Od prijemneho uvitani na recepci, kdy se me mila slecna zeptala jakou jsem mel cestu az po bajecnou snidani, ktera predcila ma ocekavani. Kvalitni postele, vyber polstaru, Nespresso kavovar na pokoji a dalsi, ktere ve vetsine hotelu v CR nenajdete. Takhle si predstavuji ubytovaci sluzby! Jen tak dale. Dekuji a budu se tesit na dalsi pobyt u vas.

Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): pracovně
Užitečné?
Poděkujte uživateli todoriko.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NH_Olomouc, Generální ředitel v zařízení NH Collection Olomouc Congress, odpověděl na tuto recenzi., 21. listopadu 2016
Vážený pane,
bylo pro nás potěšením se o Vás starat a jsem velmi rád, že jste si pobyt u nás užil včetně pohodlného pokoje, snídaně a samozřejmě servisu, kterým je NH Collection Olomouc hotel proslulý. Děkujeme za milá slova a pochvalu našeho vstřícného týmu. Vaše slova jsem sdílel s celým hotelovým týmem.
S pozdravem,
Tomáš Rousek
Generální ředitel
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Olomouci.
2.3 km daleko
Clarion Congress Hotel Olomouc
3.2 km daleko
Theatre Hotel
Theatre Hotel
Č. 4 z 15 – Olomouc
20 recenzí
1.6 km daleko
Ibis Olomouc Centre
Ibis Olomouc Centre
Č. 3 z 15 – Olomouc
184 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1.0 km daleko
Hotel Trinity
Hotel Trinity
Č. 5 z 15 – Olomouc
113 recenzí
2.5 km daleko
Prachárna Park Hotel Olomouc
14.9 km daleko
Hotel Akademie
Hotel Akademie
Č. 7 z 15 – Olomouc
32 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili NH Collection Olomouc Congress? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu NH Collection Olomouc Congress

Zařízení: NH Collection Olomouc Congress
Adresa: Legionarska 1311/21, Olomouc 779 00, Česká republika (Dříve NH Olomouc Congress)
Telefonní číslo:
Lokalita: Česká republika > Morava > Olomoucký kraj > Olomouc
Vybavení:
Bar/salon Výběr nápojů Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup Doprava na letiště
Styl hotelu:
Č. 1 z 15 hotelů – Olomouc
Rozsah cen (za noc): 1 781 Kč–3 630 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4,5 — NH Collection Olomouc Congress 4.5*
Pokoje: 137
Oficiální popis (poskytnutý hotelem):
Hotel se nachází v blízkosti historického centra města. Moderní a stylová atmosféra dělá z NH Collection Olomouc Congress hotelu unikátní projekt na úrovni celé České republiky. Hotel čítá 137 pokojů a konferenční zázemí až pro 1200 osob. Fitness a wellness centrum se nachází ve sportovním a wellness centru Omega, které je spojené s hotelem podzemní chodbou. Hosté si mohou zacvičit ve fitness centru zdarma. Za využití wellness služeb se platí poplatek. Vstup do wellness pro děti od 6 do 12-ti let je povolen v pracovních dnech do 17.00, a o víkendech a svátcích do 12.00 hodin. ... další   méně 
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností NHHotels, Hotels.com, Booking.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu NH Collection Olomouc Congress. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem