Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nemají na hosty čas...”

Svatovaclavsky Pivovar
Č. 6 z 225 Restaurace v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
Kuchyně: Středoevropská, Výčep s pivovarem
Možnosti stravování: Rezervace
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Recenzováno: 23. listopadu 2019

Byl jsem v této restauraci asi před rokem a museli jsme velice dlouho čekat na naše jídlo. Mysleli jsme, že chybička se může stát každému a šli jsme dnes opět do této restaurace. Naše rezervace (6 osob) byla ignorována a museli jsme čekat, až se uvolní nějaký stůl. Po objednání jídel jsme čekali celou hodinu, opravdu hodinu na to, než něco začali nosit.
Sem už opravdu nikdy více nezavítáme a tento lokál NEDOPORUČUJEME !

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 0815552.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lazne, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Svatovaclavsky Pivovar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. listopadu 2019

A DOST...!!!! Upozorňuji že Ida i Daniel nemluví pravdu, doopravdy toto by si v zahraničí host nedovolil. V den Vaši návštěvy kolem oběda v sobotu 23.11.2019, kdy byla plná restaurace, všichni hosté dostávali jídlo a pití dle objednávek. Nebyl nikdo upřednostněn. Nebyl tu žádný kamarádiček. To si nás pletete s hradem. Na Vaší rezervaci seděli hosté, kteří okamžitě po výzvě, že jste dorazili, Vaše místa opustili a vy jste se mohli usadit. Nikde Vám nebudou v tento čas reservovat místo 1 hodinu předem a stůl bude prázdný. Restaurace byla plná slušných fanoušků Slávie, byla zde dvacetičlenná skupina narozeninové oslavy s miminkem a spousty slušných hostů, kteří si užívali pivovarské pohostinosti. Jídla pro 6 osob, která jste si objednali se připravovala dle náročnosti objednávky. Pití jste dostali okamžitě, polévku do 15 minut. Celé jídlo tedy i s polévkou od objenávky do 47minut. Jídlo Vám dle recenze chutnalo, protože bylo navařeno s láskou k Vám. Obsluha odnesla prázdné talířky. U paní Idy se jen upřesnila příloha, která byla zaměněna. Pivo i nealko v pořádku. Dokonce obsluha při placení dostala něco málo navíc. Odcházeli jste do 1,30 hod. Obsluhující personál se k Vám choval normálně i přes Vaši připomínku, že čekáte dlouho. Obsluha Vám také sdělila, že jídlo je připravené a již se dle pořadí roznáší. Jídlo bylo do 5 minut na stole. Přinesli to dva obsluhující číšníci. Popřáli Vám dobrou chuť. Nikdo Vás nediskriminoval a neurážel.Jsou to jen lidé a to berte na zřetel. Vy jste se mohli v případě čekání nudit ba mít pocit, že se nebavíte, ale to necháváme na hostech jak se baví. Zbytečně jste se nervovali a nechali se unést emocemi. Tuto situaci znám. Hlavně když si přečtu kauzy v naší slavné politice. Když jsem si přečetl Vaše cestovatelské zážitky s tzv. světa a domova, tak jsem dospěl k závěru, že máte více negativních recenzí než pozitivních 32 ku 28. Výborně, tak co dodat. V cizině se Vám taky moc nelíbí a kolem Tábora už vůbec ne. Ale píšete krásně a upřímně. Věřte, že se mě píše tato odpověd špatně. Taky si někdy stěžuji na nešvary v pohostinství, ale že jsem někde čekal na uvařené jídlo, které jsem snědl a chutnalo mi, tak to asi ne. Takže závěrem JÁ nedoporučuji setkání s lidmi, kteří si stále stěžují a nemluví pravdu. Buďme k sobě tolerantnější na cestách v osobním životě v lásce i v restauracích a při jakekoliv činnosti a bude se nám Danieli a Ido žít Všem lépe. PS: V restauraci jsem seděl a vše jsem viděl. Tímto si udělejte čtenáři obrázek o společnosti sami. Rád bych se Vám omluvil jménem splečnosti pivovarské, ale nevím za co. S pozdravem - Dej Bůh štěstí.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (344)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

812344 recenzí

Recenzováno: 22. listopadu 2019

Zábavná obsluha, výborné pivo. Z jídla jsem toho moc neměl, ale vzal jsem si i petky domů a i z nich pivo chutnalo skvěle.

Datum návštěvy: červen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli MarekZapletal.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lazne, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Svatovaclavsky Pivovar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Neuvěřitelné se stalo skutečností....jednoduchá, milá, potěšující recenze a ještě od pivaře z Olomouce. Já snad spadnu do spilky s pivem....ŽBLUŇK.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2019 prostřednictvím mobilu

Velmi zajímavé místní pivo . Obsáhlý jídelní lístek plný všelijakých specialit . Obsluha příjemná , ale na pokraji infarktu mírně nestíhali a byli zmateni. Prostředí příjemné .

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli SLIDIL.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 17. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Naprostá spokojenost s jídlem i obsluhou. Ochutnali jsme hodně jídel od lososa, pomazánku škvarkovou, žebírka tak vše naprosto báječné. Velmi doporučuji.

Datum návštěvy: srpen 2019
Poděkujte uživateli nikolar638.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

S přáteli jsme po čase opět zvolili pro místo setkání Svatováclavský pivovar. Pivní speciály byly v teplém létě příjemným osvěžením a doprovodem k pečenému vepřového kolenu. Čerstvě poražené mandle setkání završily na výbornou, a to vše dopadlo ke spojenosti přítomných díky milé obsluze.

Datum návštěvy: červenec 2019
1  Poděkujte uživateli miroslavd805.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lazne, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Svatovaclavsky Pivovar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2019

Dobří hosté se vracejí.......děkujeme za milou recenzi. Již jsme ani nedoufali, že český host umí i pochválit. Sv. pivovar si vždy bude vážit hostů, kteří umí ocenit jeho upřímnou práci v pivovarnictví a pohostinství. DEJ BŮH ŠTĚSTÍ.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Svatovaclavsky Pivovar, si také prohlíželi

Olomouc, Olomoucký kraj
Olomouc, Olomoucký kraj
 
Olomouc, Olomoucký kraj
 

Už jste navštívili Svatovaclavsky Pivovar? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem