Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikající snídaně”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Clarion Congress Hotel Olomouc
Č. 2 z 15 hotelů v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 18. prosince 2016

Byli jsme v Olomouci na návštěvě a rozhodli se pro Clarion. Parkování a ubytování odpovídalo velkému řetězcovému hotelu. Bohužel v restauraci na večeři jsme byli zcela osamoceni a paní servírka stále něco vytahovala ze skříněk hned vedle našeho stolu. Nepochopili jsme proč si nás právě k tomuto stolu posadila. Ale zachránili to dvě mladá děvčata na snídaních. Byť poměrně mladá, předváděla profesionální práci. Za to jim velmi děkujeme.

  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli gastr062.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. prosince 2016

Vážený gastr062,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přáním hezkých Vánoc,

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (146)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1721146 recenzí

Recenzováno: 6. listopadu 2016

V hotelu Clarion jsem byla ubytovaná během víkendového kongresu - tedy byla to práce, ale pro mě a pro mé dvě děti super odpočinek... Ubytování bylo špičkové, služby hotelu na jedničku. Byli jsme i ve wellness, v pivní lázni a odpočívali jsme "na slámě" -všem doporučuji. Kromě toho je v Clarionu úžasná kuchyně, výborné jídlo a skvělá obsluha v restauraci.. Děkujeme moc, Štěpánek, Lukáš a Michaela.

Datum pobytu: říjnu 2016
Poděkujte uživateli michaela m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. listopadu 2016

Vážená michaelo m,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslala jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byla s našimi službami tak spokojena.

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Hezký den.

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Také v hotelu s více hvězdami se dá najíst za přiměřenou cenu. Poledni menu v Lobby baru v rozmezí od 95-125 CZK. Jídlo dobré, obsluha milá a pozorná.
Dobré napojení na železnici. Nádraží je naproti. Do Prahy jezdí vlak za cenu okolo 150,- CZK v krátkých intervalech.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Petr G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2016

Vážený Petře G,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2016 prostřednictvím mobilu

Clarion Congres hotel Olomouc je luxusní hotel s možnosti parkování před restauraci s nabídkou pestrého jídelního lístku obsluhující personal je profesně zdatný příjemný kuchne je výborná lze jen doporučit

Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2016

Vážený Rajmunde J,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám feedback na naše služby.
Jsme velice rádi, že jste byl u nás tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. července 2016 prostřednictvím mobilu

Restaurace je velice dobrou restauraci nabízí parkování v objektu bezplatné, platba kartou je možná obsluhující Personál je profesně zdatný jídlo je velice vyborné restauraci lze pouze doporučit polévky vynikající menu dobré včetně sezónu kuchně

Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Olomouci.
2,3 km daleko
NH Collection Olomouc Congress
0,8 km daleko
Theatre Hotel
Theatre Hotel
Č. 4 z 15 – Olomouc
25 recenzí
2,4 km daleko
Ibis Olomouc Centre
Ibis Olomouc Centre
Č. 3 z 15 – Olomouc
207 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1,9 km daleko
Hotel Trinity
Hotel Trinity
Č. 5 z 15 – Olomouc
118 recenzí
2,3 km daleko
Hotel Flora
Hotel Flora
Č. 9 z 15 – Olomouc
104 recenzí
4,8 km daleko
Prachárna Park Hotel Olomouc
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Olomouc? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc

Adresa: Jeremenkova 1082/36, Olomouc 779 00, Česká republika (Dříve Hotel Sigma)
Lokalita: Česká republika > Morava > Olomoucký kraj > Olomouc
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 2 z 15 hotelů – Olomouc
Rozsah cen: 1 484 Kč–2 917 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Clarion Congress Hotel Olomouc 4*
Pokoje: 126
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Choice Hotels, Booking.com, Expedia, Agoda, Hotels.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sigma Hotel Olomouc

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem