Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Clarion Congress Hotel Olomouc
Hotely poblíž
Theatre Hotel(Olomouc)
127 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Snídaně v ceně
  • Restaurace
93 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Bezplatné parkování
  • Restaurace
Hotel Senimo(Olomouc)
68 US$
66 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Prachárna Park Hotel Olomouc(Olomouc)(Skvělá hodnota!)
62 US$
Agoda.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
134 US$
Travelocity
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Flora(Olomouc)
77 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Hotel Trinity(Olomouc)
115 US$
112 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
95 US$
Travelocity
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
82 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
ibis
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (149)
Filtrovat recenze
149 výsledků
Hodnocení cestovatelů
70
61
15
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
70
61
15
2
1
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
1823149 recenzí
Recenzováno: 6. listopadu 2016

V hotelu Clarion jsem byla ubytovaná během víkendového kongresu - tedy byla to práce, ale pro mě a pro mé dvě děti super odpočinek... Ubytování bylo špičkové, služby hotelu na jedničku. Byli jsme i ve wellness, v pivní lázni a odpočívali jsme "na slámě" -všem doporučuji. Kromě toho je v Clarionu úžasná kuchyně, výborné jídlo a skvělá obsluha v restauraci.. Děkujeme moc, Štěpánek, Lukáš a Michaela.

Datum pobytu: říjnu 2016
Poděkujte uživateli MagdalenaSteveCZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. listopadu 2016

Vážená michaelo m,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslala jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byla s našimi službami tak spokojena.

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Hezký den.

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Také v hotelu s více hvězdami se dá najíst za přiměřenou cenu. Poledni menu v Lobby baru v rozmezí od 95-125 CZK. Jídlo dobré, obsluha milá a pozorná.
Dobré napojení na železnici. Nádraží je naproti. Do Prahy jezdí vlak za cenu okolo 150,- CZK v krátkých intervalech.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli Petr G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2016

Vážený Petře G,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2016 prostřednictvím mobilu

Clarion Congres hotel Olomouc je luxusní hotel s možnosti parkování před restauraci s nabídkou pestrého jídelního lístku obsluhující personal je profesně zdatný příjemný kuchne je výborná lze jen doporučit

Datum pobytu: říjnu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. října 2016

Vážený Rajmunde J,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám feedback na naše služby.
Jsme velice rádi, že jste byl u nás tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. července 2016 prostřednictvím mobilu

Restaurace je velice dobrou restauraci nabízí parkování v objektu bezplatné, platba kartou je možná obsluhující Personál je profesně zdatný jídlo je velice vyborné restauraci lze pouze doporučit polévky vynikající menu dobré včetně sezónu kuchně

Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 27. června 2016

Odpovídající pokoj úrovni hotelu, koupelna s vanou, minibar. Možnost parkování v podzemní garáži hotelu. Matrace příjemné, pohodlné spaní. Snídaně super, velký výběr, espresso, široký výběr džusů, prostě naprostá spokojenost. A dobrá vzdálenost od mého oblíbeného Black Stuffu.

  • Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Alfbrador.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. června 2016

Vážený Alfbradore,
děkujeme, že jste si pro Váš pobyt vybral právě náš hotel a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že se Vám u nás tak líbilo a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,
Robin Hanak
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze