Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.
Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnovější recenze. Nejnižší ceny. Dokonalé místo pro nákup pobytů v hotelích.

“Vynikající snídaně”

Nejlepší ceny pro
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 8 dalších stránek!
Clarion Congress Hotel Olomouc
Zaujímá 2. místo z 15 hotelů v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
9 recenzí
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 body za pomoc
“Vynikající snídaně”
4 z 5 bublinek Recenzováno: 18. prosince 2016

Byli jsme v Olomouci na návštěvě a rozhodli se pro Clarion. Parkování a ubytování odpovídalo velkému řetězcovému hotelu. Bohužel v restauraci na večeři jsme byli zcela osamoceni a paní servírka stále něco vytahovala ze skříněk hned vedle našeho stolu. Nepochopili jsme proč si nás právě k tomuto stolu posadila. Ale zachránili to dvě mladá děvčata na snídaních. Byť poměrně mladá, předváděla profesionální práci. Za to jim velmi děkujeme.

  • Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli gastr062.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. prosince 2016
Vážený gastr062,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přáním hezkých Vánoc,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

118 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    62
    45
    11
    0
    0
Zobrazit recenze pro
7
25
6
61
Souhrn hodnocení
  • Umístění
    4,5 z 5 bublinek
  • Kvalita spánku
    4,5 z 5 bublinek
  • Pokoje
    4,5 z 5 bublinek
  • Služba
    4,5 z 5 bublinek
  • Cena / kvalita
    4 z 5 bublinek
  • Čistota
    5 z 5 bublinek
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (3)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Korejština jako první
  • Polština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Slavičín, Česká republika
Přispěvatel úrovně
12 recenzí
8 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 bodů za pomoc
5 z 5 bublinek Recenzováno: 6. listopadu 2016

V hotelu Clarion jsem byla ubytovaná během víkendového kongresu - tedy byla to práce, ale pro mě a pro mé dvě děti super odpočinek... Ubytování bylo špičkové, služby hotelu na jedničku. Byli jsme i ve wellness, v pivní lázni a odpočívali jsme "na slámě" -všem doporučuji. Kromě toho je v Clarionu úžasná kuchyně, výborné jídlo a skvělá obsluha v restauraci.. Děkujeme moc, Štěpánek, Lukáš a Michaela.

Datum pobytu: v říjnu 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli michaela m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 8. listopadu 2016
Vážená michaelo m,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslala jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byla s našimi službami tak spokojena.

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Hezký den.

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
7 recenzí
5 recenzí hotelů
5 z 5 bublinek Recenzováno: 2. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Také v hotelu s více hvězdami se dá najíst za přiměřenou cenu. Poledni menu v Lobby baru v rozmezí od 95-125 CZK. Jídlo dobré, obsluha milá a pozorná.
Dobré napojení na železnici. Nádraží je naproti. Do Prahy jezdí vlak za cenu okolo 150,- CZK v krátkých intervalech.

Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): pracovně
Užitečné?
Poděkujte uživateli Petr G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 4. listopadu 2016
Vážený Petře G,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
78 recenzí
16 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 bodů za pomoc
4 z 5 bublinek Recenzováno: 18. října 2016 prostřednictvím mobilu

Clarion Congres hotel Olomouc je luxusní hotel s možnosti parkování před restauraci s nabídkou pestrého jídelního lístku obsluhující personal je profesně zdatný příjemný kuchne je výborná lze jen doporučit

Datum pobytu: v říjnu 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. října 2016
Vážený Rajmunde J,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám feedback na naše služby.
Jsme velice rádi, že jste byl u nás tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
78 recenzí
16 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 bodů za pomoc
5 z 5 bublinek Recenzováno: 4. července 2016 prostřednictvím mobilu

Restaurace je velice dobrou restauraci nabízí parkování v objektu bezplatné, platba kartou je možná obsluhující Personál je profesně zdatný jídlo je velice vyborné restauraci lze pouze doporučit polévky vynikající menu dobré včetně sezónu kuchně

Datum pobytu: v červenci 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Olomouci.
2.3 km daleko
NH Collection Olomouc Congress
NH Collection Olomouc Congress
Zaujímá 1. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.5 z 5 bublinek 483 recenzí
2.4 km daleko
Ibis Olomouc Centre
Ibis Olomouc Centre
Zaujímá 3. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.5 z 5 bublinek 177 recenzí
1.9 km daleko
Hotel Trinity
Hotel Trinity
Zaujímá 4. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.0 z 5 bublinek 108 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
13.7 km daleko
Hotel Akademie
Hotel Akademie
Zaujímá 7. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.5 z 5 bublinek 30 recenzí
0.8 km daleko
Theatre Hotel
Theatre Hotel
Zaujímá 5. místo z 15 v destinaci Olomouc
5.0 z 5 bublinek 14 recenzí
4.8 km daleko
Prachárna Park Hotel Olomouc
Prachárna Park Hotel Olomouc
Zaujímá 6. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.0 z 5 bublinek 69 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Olomouc? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc

Zařízení: Clarion Congress Hotel Olomouc
Adresa: Jeremenkova 1082/36, Olomouc 779 00, Česká republika (Dříve Hotel Sigma)
Lokalita: Česká republika > Morava > Olomoucký kraj > Olomouc
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Zaujímá 2. místo z 15 hotelů v destinaci Olomouc
Rozsah cen (za noc): 1 504 Kč–2 041 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Clarion Congress Hotel Olomouc 4*
Pokoje: 126
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Hotels.com, Choice Hotels a Expedia. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sigma Hotel Olomouc

Je toto Váš profil na webu TripAdvisor?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem