Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.
Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hledáte nejnižší ceny hotelů? Jste na správném místě. Procházíme pro Vás více než 200 webů.

“Perfektní hotel” 5 z 5 bublinek
Recenze Clarion Congress Hotel Olomouc

Nejlepší ceny pro
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 2 další stránky!
Clarion Congress Hotel Olomouc
Zaujímá 2. místo z 15 hotelů v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
Přispěvatel úrovně
32 recenzí
9 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 bodů za pomoc
“Perfektní hotel”
5 z 5 bublinek Recenzováno: 4. ledna 2017

Clarion congress hotel v Olomouci je velmi dobrý hotel. Nachází se kousek od hlavního vlakového nádraží. Pokoje jsou zařízeny moderně a jsou naprosto čisté a útulné. Jídlo je na vynikající úrovni. Personál příjemný, ochotný poradit.

  • Datum pobytu: v lednu 2017, cestoval(a): pracovně
    • 5 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 5 z 5 bublinek
      Pokoje
    • 5 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Tomáš H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 10. ledna 2017
Vážený Tomáši H.,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

112 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    59
    43
    10
    0
    0
Zobrazit recenze pro
6
22
5
60
Souhrn hodnocení
  • Kvalita spánku
    4,5 z 5 bublinek
  • Umístění
    4 z 5 bublinek
  • Pokoje
    4,5 z 5 bublinek
  • Služba
    4,5 z 5 bublinek
  • Cena / kvalita
    4 z 5 bublinek
  • Čistota
    5 z 5 bublinek
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (3)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Korejština jako první
  • Polština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
9 recenzí
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 body za pomoc
4 z 5 bublinek Recenzováno: 18. prosince 2016

Byli jsme v Olomouci na návštěvě a rozhodli se pro Clarion. Parkování a ubytování odpovídalo velkému řetězcovému hotelu. Bohužel v restauraci na večeři jsme byli zcela osamoceni a paní servírka stále něco vytahovala ze skříněk hned vedle našeho stolu. Nepochopili jsme proč si nás právě k tomuto stolu posadila. Ale zachránili to dvě mladá děvčata na snídaních. Byť poměrně mladá, předváděla profesionální práci. Za to jim velmi děkujeme.

  • Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): s rodinou
    • 4 z 5 bublinek
      Cena / kvalita
    • 4 z 5 bublinek
      Kvalita spánku
    • 4 z 5 bublinek
      Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli gastr062.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. prosince 2016
Vážený gastr062,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přáním hezkých Vánoc,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Slavičín, Česká republika
Přispěvatel úrovně
11 recenzí
7 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 bodů za pomoc
5 z 5 bublinek Recenzováno: 6. listopadu 2016

V hotelu Clarion jsem byla ubytovaná během víkendového kongresu - tedy byla to práce, ale pro mě a pro mé dvě děti super odpočinek... Ubytování bylo špičkové, služby hotelu na jedničku. Byli jsme i ve wellness, v pivní lázni a odpočívali jsme "na slámě" -všem doporučuji. Kromě toho je v Clarionu úžasná kuchyně, výborné jídlo a skvělá obsluha v restauraci.. Děkujeme moc, Štěpánek, Lukáš a Michaela.

Datum pobytu: v říjnu 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli michaela m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 8. listopadu 2016
Vážená michaelo m,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslala jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byla s našimi službami tak spokojena.

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Hezký den.

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
7 recenzí
5 recenzí hotelů
5 z 5 bublinek Recenzováno: 2. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Také v hotelu s více hvězdami se dá najíst za přiměřenou cenu. Poledni menu v Lobby baru v rozmezí od 95-125 CZK. Jídlo dobré, obsluha milá a pozorná.
Dobré napojení na železnici. Nádraží je naproti. Do Prahy jezdí vlak za cenu okolo 150,- CZK v krátkých intervalech.

Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): pracovně
Užitečné?
Poděkujte uživateli Petr G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 4. listopadu 2016
Vážený Petře G,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
76 recenzí
14 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 bodů za pomoc
4 z 5 bublinek Recenzováno: 18. října 2016 prostřednictvím mobilu

Clarion Congres hotel Olomouc je luxusní hotel s možnosti parkování před restauraci s nabídkou pestrého jídelního lístku obsluhující personal je profesně zdatný příjemný kuchne je výborná lze jen doporučit

Datum pobytu: v říjnu 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena webu TripAdvisor a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. října 2016
Vážený Rajmunde J,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám feedback na naše služby.
Jsme velice rádi, že jste byl u nás tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Olomouci.
2.3 km daleko
NH Collection Olomouc Congress
NH Collection Olomouc Congress
Zaujímá 1. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.5 z 5 bublinek 472 recenzí
2.4 km daleko
Ibis Olomouc Centre
Ibis Olomouc Centre
Zaujímá 3. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.5 z 5 bublinek 168 recenzí
13.7 km daleko
Hotel Akademie
Hotel Akademie
Zaujímá 6. místo z 15 v destinaci Olomouc
5.0 z 5 bublinek 29 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1.9 km daleko
Hotel Trinity
Hotel Trinity
Zaujímá 4. místo z 15 v destinaci Olomouc
4.0 z 5 bublinek 107 recenzí
0.9 km daleko
Theatre Hotel
Theatre Hotel
Zaujímá 7. místo z 15 v destinaci Olomouc
5.0 z 5 bublinek 11 recenzí
2.3 km daleko
Hotel Flora
Hotel Flora
Zaujímá 9. místo z 15 v destinaci Olomouc
3.5 z 5 bublinek 88 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Olomouc? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc

Zařízení: Clarion Congress Hotel Olomouc
Adresa: Jeremenkova 1082/36, Olomouc 779 00, Česká republika (Dříve Hotel Sigma)
Lokalita: Česká republika > Morava > Olomoucký kraj > Olomouc
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Zaujímá 2. místo z 15 hotelů v destinaci Olomouc
Rozsah cen (za noc): 1 541 Kč–2 109 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Clarion Congress Hotel Olomouc 4*
Pokoje: 126
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Choice Hotels, Hotels.com a Expedia. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sigma Hotel Olomouc

Je toto Váš profil na webu TripAdvisor?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem