Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.
Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnovější recenze. Nejnižší ceny. Dokonalé místo pro nákup pobytů v hotelích.

“Perfektní hotel”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Clarion Congress Hotel Olomouc
Č. 2 z 15 hotelů v Olomouci
Certifikát výjimečnosti
Přispěvatel úrovně
41 recenzí
11 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 bodů za pomoc
“Perfektní hotel”
Recenzováno: 4. ledna 2017

Clarion congress hotel v Olomouci je velmi dobrý hotel. Nachází se kousek od hlavního vlakového nádraží. Pokoje jsou zařízeny moderně a jsou naprosto čisté a útulné. Jídlo je na vynikající úrovni. Personál příjemný, ochotný poradit.

  • Datum pobytu: v lednu 2017, cestoval(a): pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Tomáš H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 10. ledna 2017
Vážený Tomáši H.,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

120 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    63
    46
    11
    0
    0
Zobrazit recenze pro
7
25
6
63
Souhrn hodnocení
  • Umístění
  • Kvalita spánku
  • Pokoje
  • Služba
  • Cena / kvalita
  • Čistota
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (3)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Korejština jako první
  • Polština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Praha, Česká republika
Přispěvatel úrovně
9 recenzí
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 body za pomoc
Recenzováno: 18. prosince 2016

Byli jsme v Olomouci na návštěvě a rozhodli se pro Clarion. Parkování a ubytování odpovídalo velkému řetězcovému hotelu. Bohužel v restauraci na večeři jsme byli zcela osamoceni a paní servírka stále něco vytahovala ze skříněk hned vedle našeho stolu. Nepochopili jsme proč si nás právě k tomuto stolu posadila. Ale zachránili to dvě mladá děvčata na snídaních. Byť poměrně mladá, předváděla profesionální práci. Za to jim velmi děkujeme.

  • Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli gastr062.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. prosince 2016
Vážený gastr062,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S přáním hezkých Vánoc,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Slavičín, Česká republika
Přispěvatel úrovně
12 recenzí
8 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 bodů za pomoc
Recenzováno: 6. listopadu 2016

V hotelu Clarion jsem byla ubytovaná během víkendového kongresu - tedy byla to práce, ale pro mě a pro mé dvě děti super odpočinek... Ubytování bylo špičkové, služby hotelu na jedničku. Byli jsme i ve wellness, v pivní lázni a odpočívali jsme "na slámě" -všem doporučuji. Kromě toho je v Clarionu úžasná kuchyně, výborné jídlo a skvělá obsluha v restauraci.. Děkujeme moc, Štěpánek, Lukáš a Michaela.

Datum pobytu: v říjnu 2016
Užitečné?
Poděkujte uživateli michaela m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 8. listopadu 2016
Vážená michaelo m,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybrala náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslala jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.

Jsme velice rádi, že jste byla s našimi službami tak spokojena.

Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Hezký den.

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
7 recenzí
5 recenzí hotelů
Recenzováno: 2. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Také v hotelu s více hvězdami se dá najíst za přiměřenou cenu. Poledni menu v Lobby baru v rozmezí od 95-125 CZK. Jídlo dobré, obsluha milá a pozorná.
Dobré napojení na železnici. Nádraží je naproti. Do Prahy jezdí vlak za cenu okolo 150,- CZK v krátkých intervalech.

Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): pracovně
Užitečné?
Poděkujte uživateli Petr G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 4. listopadu 2016
Vážený Petře G,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám vyplněný dotazník spokojenosti.
Jsme velice rádi, že jste byl s našimi službami tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
78 recenzí
16 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 bodů za pomoc
Recenzováno: 18. října 2016 prostřednictvím mobilu

Clarion Congres hotel Olomouc je luxusní hotel s možnosti parkování před restauraci s nabídkou pestrého jídelního lístku obsluhující personal je profesně zdatný příjemný kuchne je výborná lze jen doporučit

Datum pobytu: v říjnu 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Rajmund J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
CCHOL, General Manager v zařízení Clarion Congress Hotel Olomouc, odpověděl na tuto recenzi., 20. října 2016
Vážený Rajmunde J,

děkujeme, že jste si pro svůj pobyt vybral náš hotel Clarion Congress Hotel Olomouc a zaslal jste nám feedback na naše služby.
Jsme velice rádi, že jste byl u nás tak spokojen.
Ještě jednou děkujeme a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
S pozdravem,

Robin Hanák
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Olomouci.
2.3 km daleko
NH Collection Olomouc Congress
2.4 km daleko
Ibis Olomouc Centre
Ibis Olomouc Centre
Č. 3 z 15 – Olomouc
4.5 z 5 bublinek 177 recenzí
1.9 km daleko
Hotel Trinity
Hotel Trinity
Č. 5 z 15 – Olomouc
4.0 z 5 bublinek 109 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
13.7 km daleko
Hotel Akademie
Hotel Akademie
Č. 7 z 15 – Olomouc
4.5 z 5 bublinek 30 recenzí
0.8 km daleko
Theatre Hotel
Theatre Hotel
Č. 4 z 15 – Olomouc
5.0 z 5 bublinek 17 recenzí
4.8 km daleko
Prachárna Park Hotel Olomouc
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Clarion Congress Hotel Olomouc? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc

Zařízení: Clarion Congress Hotel Olomouc
Adresa: Jeremenkova 1082/36, Olomouc 779 00, Česká republika (Dříve Hotel Sigma)
Lokalita: Česká republika > Morava > Olomoucký kraj > Olomouc
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 2 z 15 hotelů – Olomouc
Rozsah cen (za noc): 1 428 Kč–2 010 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Clarion Congress Hotel Olomouc 4*
Pokoje: 126
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Choice Hotels, Expedia a Hotels.com. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Sigma Hotel Olomouc

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem