Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (72)
Filtrovat recenze
72 výsledků
Hodnocení cestovatelů
27
40
5
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
27
40
5
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2772 recenzí
Recenzováno: 23. ledna 2018

Moderní, naprosto skvěle umístěný hotel, sousedící se sídlem městské policie (pro ty, kteří jezdí vozy 2M+) parkování před hotelem (vhodné rezervovat). Fungující lobby bar, čisté pokoje, i výtah na kartu, velmi dobrá snídaně. Při večerním tripu do víru středně města vždy pěšky strefíte návrat. Doporučuji pro krátké pracovní cesty do tohoto krásného města.

Tip ohledně pokoje: Vyšší podlaží hotelu jsou lepší.
Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 595tomask.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alena V, Manažer v zařízení Hotel Alley Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. května 2018

Děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. prosince 2017

Výborně položený hotel v centrum Olomouce (5 mi. pěšky na horní náměstí), výborně vybavené pokoje (kvalitní postele a matrace), welcome drink v ceně, bohatý výběr na snídani. Cena mírně vyšší, ale odpovídá kvalitě. K ráno zvenčí trochu hluk, ale nijak intenzivní.

Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli TomasBB.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alena V, Manažer v zařízení Hotel Alley Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. května 2018

Děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2017

Hotel jsem využila při pracovní cestě do Olomouce. Kladně hodnotím především orientaci směrem do parku, ranní procházka parkem, který navazuje na hotel, byla příjemným startem dne. Pokoje čisté, velice pohodlná postel, vše bylo k dispozici. Kladně též hodnotím personál. Celkově mohu doporučit a určitě využiji i při další návštěvě Olomouce.

Datum pobytu: listopad 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Kitt K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. června 2017 prostřednictvím mobilu

Po rekonstrukci jsem zde poprvé vypadá to velmi vkusně ,svěže a moderně zařízené působí velice prostorným dojmem ale bohužel mě trošku zklamala cena Myslím si že čtyři hvězdičky hotel reálně nemá je to hlavně vidět na koupelnách ,které jistě zaslouží další krok rekonstrukce

Datum pobytu: červen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
1  Poděkujte uživateli Martin S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alena V, Ředitel hotelu v zařízení Hotel Alley Olomouc, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2017

Děkujeme Vám za Vaši recenzi a sděluji, že hotelové pokoje se budou rekonstruovat v rámci druhé vlny rekonstrukce hotelu. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. ledna 2017

Velmi pěkný a klidný hotel v centru města, nedaleko parku, nabízí pěkně vybavené pokoje s barem, s výborným personálem, možnost parkování v odděleném prostoru za poplatek, výborné snídaně, ale pozor-občas si nesednete, protože prostor pro snídaně není velký, vhodné pro firemní akce nebo obchodní cesty,

Datum pobytu: říjen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Ziimen.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze