Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
Hotely poblíž
86 US$
Mercure
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
105 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
78 US$
76 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Jan Maria(Ostrava)
83 US$
78 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
85 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Hotel Brioni(Ostrava)
92 US$
62 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Maria(Ostrava)(Skvělá hodnota!)
40 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
83 US$
71 US$
Priceline
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bazén
37 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
79 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Recenze (385)
Filtrovat recenze
385 výsledků
Hodnocení cestovatelů
175
174
26
6
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
175
174
26
6
4
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
914385 recenzí
Recenzováno: 12. června 2016

Krásný hotel s velmi příjemnou atmosférou v klidném prostředí a v blízkosti centra města s parkováním před objektem. Velmi příjemný personál, prostorný, perfektně uklizený pokoj, stejně tak i perfektní recepce i obsluha restaurace. K hotelu malá připomínka stran poměrně hlučné vnitřní klimatizace a k restauraci, že k této kategorii resp. cenové úrovni hotelu by nebylo od věci popřemýšlet o některých detailech, viz např. nabídka "supermarketových čajů" u snídaně, větší kontrola detailů u servírované zeleniny. A pokud je zákazník tázán, jakou úpravu steaku si přeje, tak aby i takovou dostal. Už jen cenou tohoto jídla očekává dokonalý pokrm. P.S. A asi nebudu sám, neb podobně s dobře propečeným steakem zápasila u sousedního stolu host v černé bundě s nápisem DENMARK.

Tip ohledně pokoje: Zřejmě pokoje ve vyšším patře, kde asi bude menší hluk přenášený z centrální klimatizace.
  • Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli 59Ivan22.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. června 2016

Dobrý den Ivane,

Děkujeme Vám za využití služeb hotelu Park Inn by Radisson během Vašeho pobytu v Ostravě. Vážime si Vašeho času, který jste věnoval zpětné vazbě včetně podrobných komentů ke službám našeho hotelu. Jsme potěšeni Vašim milými slovy i vděčni za Vaše doporučení pro zlepšení našich služeb.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. května 2016

Naprostá spokojenost. Moc hezký hotel, krásné a prostorné pokoje. Welness menší, ale příjemný a úplně stačí. Možná bych dal nějakou vůni do páry.
Snídaně fantastické. Všeho byl dostatek.
Celkový design hotelu se nám moc líbil.

Tip ohledně pokoje: My máme rádi 4. patro laděno do zelené barvy.
  • Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 114romantika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2016

Dobrý den,

Děkujeme Vám za využití služeb našeho hotelu i za Vaši milou zpětnou vazbu. Vážíme si Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše očekávání.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. května 2016

kraasny klidny hotel ve kterem je cisto. na pokoji televize internet, krasna koupelna. parkovani pro nase auticko prostorne a v dosahu. doporucuji vsem za navstiveni. detem se libilo ve zdejsi restauraci.

  • Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Markéta D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2016

Dobrý den Markéto,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu umístěnou na stránkách Trip Advisor i za využití hotelu Park Inn by Radisson pro Váš pobyt v Ostravě. Jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše očekávání a děkujeme za doporučení služeb našeho hotelu.
Těšíme se brzy opět na viděnou.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. května 2016 prostřednictvím mobilu

Ubytováni velmi dobré, čistota také na úrovni, příjemný personál. Zklamáním je ale snídaně. Pečivo nic moc. Chyběli klasické housky nebo rohlíky. Pouze se nabízely ty celozrné nebo tmavé pečivo a chléb. Sladké pečivo nebylo nejčerstvější. Džusy ředěné vodou což je zlozvyk speciálně českých hotelů. Ne, na tuto úroveň hotelu a za tuto cenu je to opravu nevyhovující.

Datum pobytu: květnu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Antonin K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2016

Dobrý den Antoníne,

Děkujeme Vám za využití služeb hotelu Park Inn by Radisson Ostrava i za Vaši zpětnou vazbu umístěnou zde na stránkách Tripadvisoru. Vážíme si Vašich konkrétních komentů i zmíněných doporučení. Snídaně, která je jednou z nejduležitějších součásti pobytu hosta v hotelu je také pro nás klíčová a přejeme si, aby hosté byli maximálně spokojeni. Dostáváme spoustu pozitivních komentářů a reakcí, ale samozřejmě i doporučení na zlepšení, která jsou pro nás velmi přínosná a potřebná. Děkujeme za Vaše poznatky.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Petr Frýdl
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. února 2016

Nádherný hotel. Krásné prostorné pokoje. Úžasné propojení barev loga hotelu s vybavením pokojů. Super wellness. Moc se nám líbil. Celkově působí hotel dost moderně, což jsme velmi ocenili. Restaurace je skvěle navržená. Jen škoda, že je tak drahá. Ceny jsou spíše pro podnikatele nebo pro zahraniční klientelu. Snídaně vynikající.

Tip ohledně pokoje: Já mám nejraději 4. patro, které je laděno do zelena.
  • Datum pobytu: lednu 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli 114romantika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. února 2016

Dobrý den,

Děkujeme Vám za využití služeb hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava i za Vaše milé komentáře, kterých si velmi ceníme a udělali nám radost. Nabídku menu v restauraci se snažíme mít navrženou tak, aby si každý mohl najít oblíbené jídlo v přijatelné cenové hladině. Prosím, zaregistrujte se také do věrnostního programu Club Carlson (více na clubcarlson.com) a čerpejte okamžitě slevy právě na konzumace v hotelové restauraci a lobby baru.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Petr Frýdl
Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze