Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Příjemné prostředí pro školení a určitě i ubytování”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
Č. 2 z 18 hotelů v Ostravě
Certifikát výjimečnosti
Přispěvatel úrovně 1
4 recenze
“Příjemné prostředí pro školení a určitě i ubytování”
Recenzováno: 15. září 2016

Byl jsem zde v červnu na školení a prostory na mne působily moc příjemně. Kousek je zastávka MHD, ale už si nepamatuju jméno. Parkování před hotelem prostorné, místo jsem našel bez problémů. WC bylo hned u školící místnosti v přízemí - všechno moderní, prostě paráda.
Služby a spánek nemůžu ohodnotit, protože jsem nebyl ubytovaný, proto dávám 4.

  • Datum pobytu: v červnu 2016, cestoval(a): pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Viktor C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, General Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi., 16. září 2016
Dobrý den Viktore,

Děkujeme Vám za Váš čas věnovaný zpětné vazbě na služby využité během konference u nás v hotelu.
Vážime si Vašich komentů a těší nás Vaše pozitivní odezva. Jsme přesvedčeni, že i případné využití ubytovacích služeb v budoucnu opět potvrdí Vaší spokojenost. Zastávka MHD cca. 100 metrů od hotelu má název "Hornopolní".
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
General Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi

356 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    156
    164
    26
    6
    4
Zobrazit recenze pro
27
49
12
223
Souhrn hodnocení
  • Kvalita spánku
  • Umístění
  • Pokoje
  • Služba
  • Cena / kvalita
  • Čistota
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (4)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Holandština jako první
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Korejština jako první
  • Norština jako první
  • Polština jako první
  • Portugalština jako první
  • Ruština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Švédština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Hradec Kralove, Czech Republic
Přispěvatel úrovně 5
45 recenzí
9 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 bodů za pomoc
Recenzováno: 12. června 2016

Krásný hotel s velmi příjemnou atmosférou v klidném prostředí a v blízkosti centra města s parkováním před objektem. Velmi příjemný personál, prostorný, perfektně uklizený pokoj, stejně tak i perfektní recepce i obsluha restaurace. K hotelu malá připomínka stran poměrně hlučné vnitřní klimatizace a k restauraci, že k této kategorii resp. cenové úrovni hotelu by nebylo od věci popřemýšlet o některých detailech, viz např. nabídka "supermarketových čajů" u snídaně, větší kontrola detailů u servírované zeleniny. A pokud je zákazník tázán, jakou úpravu steaku si přeje, tak aby i takovou dostal. Už jen cenou tohoto jídla očekává dokonalý pokrm. P.S. A asi nebudu sám, neb podobně s dobře propečeným steakem zápasila u sousedního stolu host v černé bundě s nápisem DENMARK.

Tip ohledně pokoje: Zřejmě pokoje ve vyšším patře, kde asi bude menší hluk přenášený z centrální klimatizace.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: v červnu 2016, cestoval(a): jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli 59Ivan22.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi., 30. června 2016
Dobrý den Ivane,

Děkujeme Vám za využití služeb hotelu Park Inn by Radisson během Vašeho pobytu v Ostravě. Vážime si Vašeho času, který jste věnoval zpětné vazbě včetně podrobných komentů ke službám našeho hotelu. Jsme potěšeni Vašim milými slovy i vděčni za Vaše doporučení pro zlepšení našich služeb.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Valašské Meziříčí, Česká republika
Přispěvatel úrovně 5
54 recenzí
32 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 bodů za pomoc
Recenzováno: 16. května 2016

Naprostá spokojenost. Moc hezký hotel, krásné a prostorné pokoje. Welness menší, ale příjemný a úplně stačí. Možná bych dal nějakou vůni do páry.
Snídaně fantastické. Všeho byl dostatek.
Celkový design hotelu se nám moc líbil.

Tip ohledně pokoje: My máme rádi 4. patro laděno do zelené barvy.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: v květnu 2016, cestoval(a): s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli 114romantika.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi., 18. května 2016
Dobrý den,

Děkujeme Vám za využití služeb našeho hotelu i za Vaši milou zpětnou vazbu. Vážíme si Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše očekávání.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně 4
25 recenzí
common_n_hotel_reviews_1bd8 47 bodů za pomoc
Recenzováno: 13. května 2016

kraasny klidny hotel ve kterem je cisto. na pokoji televize internet, krasna koupelna. parkovani pro nase auticko prostorne a v dosahu. doporucuji vsem za navstiveni. detem se libilo ve zdejsi restauraci.

  • Datum pobytu: v květnu 2016, cestoval(a): s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Užitečné?
2 Poděkujte uživateli Markéta D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi., 18. května 2016
Dobrý den Markéto,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu umístěnou na stránkách Trip Advisor i za využití hotelu Park Inn by Radisson pro Váš pobyt v Ostravě. Jsme rádi, že pobyt u nás splnil Vaše očekávání a děkujeme za doporučení služeb našeho hotelu.
Těšíme se brzy opět na viděnou.
S přáním příjemných dní,
Petr Frýdl
Hotel Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
1 recenze
Recenzováno: 10. května 2016 prostřednictvím mobilu

Ubytováni velmi dobré, čistota také na úrovni, příjemný personál. Zklamáním je ale snídaně. Pečivo nic moc. Chyběli klasické housky nebo rohlíky. Pouze se nabízely ty celozrné nebo tmavé pečivo a chléb. Sladké pečivo nebylo nejčerstvější. Džusy ředěné vodou což je zlozvyk speciálně českých hotelů. Ne, na tuto úroveň hotelu a za tuto cenu je to opravu nevyhovující.

Datum pobytu: v květnu 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Antonin K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_Frydl, Hotel Manager v zařízení Park Inn by Radisson Ostrava Hotel, odpověděl na tuto recenzi., 23. května 2016
Dobrý den Antoníne,

Děkujeme Vám za využití služeb hotelu Park Inn by Radisson Ostrava i za Vaši zpětnou vazbu umístěnou zde na stránkách Tripadvisoru. Vážíme si Vašich konkrétních komentů i zmíněných doporučení. Snídaně, která je jednou z nejduležitějších součásti pobytu hosta v hotelu je také pro nás klíčová a přejeme si, aby hosté byli maximálně spokojeni. Dostáváme spoustu pozitivních komentářů a reakcí, ale samozřejmě i doporučení na zlepšení, která jsou pro nás velmi přínosná a potřebná. Děkujeme za Vaše poznatky.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Petr Frýdl
Hotel Manager
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Ostravě.
1.4 km daleko
Mercure Ostrava Center
Mercure Ostrava Center
Č. 1 z 18 – Ostrava
467 recenzí
1.4 km daleko
Hotel Maria
Hotel Maria
Č. 5 z 18 – Ostrava
69 recenzí
1.8 km daleko
Imperial Hotel Ostrava
Imperial Hotel Ostrava
Č. 3 z 18 – Ostrava
231 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
4.5 km daleko
Clarion Congress Hotel Ostrava
1.3 km daleko
Hotel Brioni
Hotel Brioni
Č. 9 z 18 – Ostrava
129 recenzí
5.8 km daleko
Best Western Hotel Vista
Best Western Hotel Vista
Č. 6 z 18 – Ostrava
61 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Park Inn by Radisson Ostrava Hotel? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Park Inn by Radisson Ostrava Hotel

Zařízení: Park Inn by Radisson Ostrava Hotel
Adresa: Hornopolní 3313/42, Ostrava 702 00, Česká republika
Telefonní číslo:
Lokalita: Česká republika > Morava > Moravskoslezský kraj > Ostrava
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Č. 2 z 18 hotelů – Ostrava
Rozsah cen (za noc): 1 229 Kč–2 170 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Park Inn by Radisson Ostrava Hotel 4*
Pokoje: 185
Oficiální popis (poskytnutý hotelem):
Našich 185 pokojů disponuje prvotřídním vybavením jako připojením k internetu, LCD televizí či zvukotěsnými okny pro klidný a příjemný pobyt. Součástí hotelu je také restaurace Bamboo, ve které můžete ochutnat mezinárodní i tradiční českou kuchyni, zatímco lobby bar nabízí široký výběr vín a koktejlů. Po náročném dni si můžete odpočinout v našem fitness a wellness centru. Pro soukromé i firemní účely můžete využít šesti konferenčních místností vybavených moderní konferenční technikou. ... další   méně 
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Agoda, Hotels.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Park Inn by Radisson Ostrava Hotel. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem